Blog premiat

joi, 1 octombrie 2009

O sa-mi lipsesti!




M-am trezit de dimineata devreme,desi am adormit tarziu in noapte ,m-au mistuit gandurile,gandurile mele legate de drum ,legate de trairile mele,care se pare ca ma coplesesc.
Cafeaua a avut un gust mai amar azi,pentru ca ,constientizez ca o luna fiind departe de fetele mele o sa-mi lipseasca compania lor...iar noi tocmai dimineata ne facem la cafea programul zilei,ne amuzam si ne energizam reciproc pentru ca ziua sa porneasca cu dreptul...
Azi noapte mi-am reorganizat gandurile,poate asta m-a tinut atat de mult treaza....am incercat parca sa ma decorporez si sa ajung cu sufletul linga acea persoana draga mie...dar pe care o cunosc doar prin scris...prin grai,de ce fac acest lucru?pentru ca simt o evolutie continua a sentimentelor ce ma apropie de el...
Incerc sa patrund dincolo de cuvinte,sa-l vad pe omul care ma face fericita,e minunat sa poti descoperi valoarea umana,sa poti descoperi o lume noua cu ganduri nobile,patrunse de intelepciune...pentru ca pe mine asta cred ca m-a atras cel mai mult la el...
Intorc introspectia pe partea cealalta,oare destinul,suferinta,neprevazutul ,m-au facut ca azi sa pot gandi asa?Dar oare care este sensul vietii?nu sa fim fericiti?De ce cautam perfectiunea?...nu mai vreau asta!!!!Am vazut ca oamenii care trateaza viata cu simplitate sunt mai norocosi...vreau sa ma simt o norocoasa!!!!
Vreau sa impart din norocul meu si lui,vreau sa-l fac fericit!
Un lucru este cert ,mintea si sufletul meu este acum ocupat de tine,ai pus stapanire pe tot,latifundiarule!!!
Ai intrat intr-un mod delicat acolo unde nu credeam ca va mai patrunde cineva,ai reusit sa-mi inspiri incredere prin sinceritatea ta...unele lucruri pe care le-am aflat m-au durut poate,dar am simtit ca le-ai spus sa-mi deschizi ochii,sa ma previi ...
Am incercat sa-mi tin gandurile cuminti pina la un moment dat...ba chiar mi-am impus o cenzura...dar nu s-a putut,fericirea care mi-o dai prin tot ce-mi spui,chipul tau,vocea ta,...imi intensificau dorinta de a te stii" aproape",asa cum spui tu..si uite asa visele mele au devenit neastamparate,si incepeau sa-si doreasca lucruri poate interzise...in egoismul meu simteam ca-mi apartii...ca esti al meu,numai al meu!
O nebunie,o dulce nebunie,care ma face sa mai sper,sa mai cred in mine...uneori cuprinsa de pasiune ma simt puternica,alteori insa mi-e teama,mi-e teama ca te-as putea pierde,desi tu mi-ai spus ca vei fi al meu atat timp cat eu voi dori...
Ne simtim tulburati,intimidati,emotionati,pentru ca freamatul din inimile noastre,ne-a inrobit intr-o vraja...ochii nostri au licariri pentru ca totul porneste din suflet...si ne arunca intr-o placuta frenezie....care nu ma sperie,pentru ca este o frenezie serena.
Te las ,in paradisul nostru(asa cum spui tu...)imaculat ,pur si neatins de nimeni si de nimic...un joc tacut, ascuns, doar de noi stiut... un joc al nostru ,un limbaj al cuvintelor nerostite,dar tradate de privirile noastre....o sa-mi fie dor de tine! o sa-mi lipsesti!

14 comentarii:

  1. Pai Tasha...traim in era comunicatiilor si daca aceasta legatura este atat de stransa si atat de puternica precum scri,ce te impiedica sa vorbesti cu cel ce iti umple sufletul de fericire?!:)
    Drum bun!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da,Ana-Maria asa este,doar ca pina luni mi se pare mult...in fine, poate gasim o modalitate,ma bazez pe el...care ma surprinde de fiecare data... :P

    RăspundețiȘtergere
  3. Ia-ti cu tine gandurile....ia-ti cu tine fericrea..si o sa fii insotita in taina acolo unde esti..O poveste de iubire asa de frumoassa nu poate ramane fara sfarsit..Drum bun si cand te intorci vreau sa imi spui...."noi'./././.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu stiu cine e fericitul "latifundiar" despre care scrii....dar cred ca ar trebui sa faca un pas ,sa intinda o mana si sa se bucure de sansa unei astfel de iubiri..La varsta asta asa ceva e rar..eu stiu ca tu nu folosesti metafore cand e vorba de sufletrul tau..sunt doar trairile tale..
    Iti doresc sa ai parte de fericire..

    RăspundețiȘtergere
  5. Mara esti deosebita,imi dau curaj vorbele tale,si nu pot decat sa-ti multumesc mult ca esti alaturi de mine...m-ai urmarit de multa vreme,imi stii sufletul de pe alt site unde eu am scris mult....asa cum ai scris acolo ti se pare ca ma cunosti de-o viata....dar,vezi tu,uneori simt ca nu ma cunosc nici eu pe mine...
    Sper sa fie bine,e tot ce-mi doresc!

    RăspundețiȘtergere
  6. Voi fi mereu acolo unde vei voi tu sa fiu... Cu tine oriunde... sau am sa te astept "acasa"...

    RăspundețiȘtergere
  7. Te cunosti foarte bine,Tasha draga..Doar ca te temi..de fericire..Sper ca persoana in care investesti... sa te merite..

    RăspundețiȘtergere
  8. Doamne!!!ce fericita sunt!!!!
    Stii ca asta fac mereu,te iau peste tot....cum as putea sa te lasa"acasa"?!...(in mintea mea deocamdata),dar....cine stie,alta data....

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu ,daca as fi "anonimul'tau ...as "fugi "de acasa si te-as urma in italia..Asa e iubirea ..nebuna....dar frumoasa..

    RăspundețiȘtergere
  10. Sunt cam multi km. pina la Imola, draga Mara....cam greu cu" fuga",dar,poate ar fi intalnirea vietii mele!!!! as spune viata bate filmul!

    RăspundețiȘtergere
  11. De ce sa astepti "acasa ',domnule anonim,iubirea cere sacrificii..sau nu iti place Venetia ,orasul juramintelor de iubire..:))

    RăspundețiȘtergere
  12. TASHA, DRAGA MEA, ITI DORESC DIN SUFLET SA FII FERICITA , IAR "ANONIMUL" TAU SA FIE CEEA CE TU ASTEPTI.
    IARTA-MA , DACA IMI PERMIT SA FIU SI PUTIN SCEPTICA, DAR VIATA MI-A DAT PREA MULTE LECTII, SI IMI PERMIT SA TE ROG SA-TI PASTREZI O PARTE DIN SUFLET PENTRU TINE.CAND DARUIESTI TOT, E GREU DACA NU PRIMESTI CEEA CE TE ASTEPTI.

    RăspundețiȘtergere
  13. Miki,m-am gandit si la asta...dar,daca nu va fi asa cum ma astept eu sa fie,am sa inteleg ca fiecare avem un drum pe care numai El il hotaraste....am sa ma consolez cu gandul ca n-a fost sa fie....sau poate am"sa mor de dragoste ranita"vorba Angelei Similea...si n-am sa-mi mai deschid sufletul nimanui.

    RăspundețiȘtergere
  14. Draga Tasha..mi-ar placea sa aud ca ....anonimul...a facut o nebunie in numele dragostei...si e cu tine...si ca sunteti in Venetia unde impliniti legenda..Ar fi o dovada de IUBIRE!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere