Blog premiat

duminică, 22 iulie 2012

Ce inseamna sa fii curva?

      Pornind de la o intrebare, care pe undeva avea  legatura cu politica sa-i zic asa...s-au emis la un moment dat, pe postul de radio cateva pareri despre politica, cum  ca-i mare curva...ok! hai atunci sa definim ce-i aia"curva"...
      Ca sa nu avem" vorbe la proces", vorba unuia dintre amicii mei, am consultat DEX -urile(trei surse ca asa mi se pare corect...) si uite ce am gasit:
CÚRVĂ, curve, s. f. 1. (Pop.) Femeie care duce o viață desfrânată. ♦ Prostituată. 2. Fig. Om ipocrit, josnic; cutră. – Din v. sl. kurŭva.
Sursa: DEX '98
cúrvă (cúrve), s. f.1. Prostituată, tîrfă. – 2. Pasăre acvatică (Larus leucocephalus). – Mr. curvă. Sl. kurŭva (Miklosich, Slaw. Elem., 27; Miklosich, Lexicon, 324; Cihac, II, 88; Berneker 651); cf. ngr. ϰούρβα, bg., sb., rus., alb., mag. kurva.Der. curvar, adj. (libertin, afemeiat, desfrînat); curvoi (var. curvaș, curvăroș, curvăreț, curvarnic), adj. (libertin), formă înv.; curviștină (var. curvulice, curvuleasă), s. f. (prostituată); curvesc, adj. (de curvă); curvește, adv. (ca prostituatele); curvișag (var. curvușag), s. n.; curvime, s. f. (curvie); curvări, vb. (a duce o viață destrăbălată); curvăresc, adj. (de curvă); curvărit (var. curvărie), s. f. (curvie); curvărăsie, s. f. (curvie), rezultat din încrucișarea cu carvarasa; curvărăsi, vb. (a duce o viață destrăbălată); curvi, vb. (a duce o viață destrăbălată; în vechiul drept canonic, a fornica); curvie, s. f. (viață destrăbălată; prostituție; împreunare trupească; în general, păcat trupesc, adulter, incest).
Sursa: DER
  cúrvă f., pl. e (vsl. kurŭva; bg. rus. rut. ngr. kúrva). Triv. Femeĭe depravată, maĭ ales care se oferă bărbaților pe banĭ (prostituată, cocotă). V. celednică.
Sursa: Scriban 
    Ce mi se pare ciudat e ca doar in femei se arunca cu pietre...mai rar auzi spunandu-se e curvar...dar daca o femeie  s-a culcat cu 3 barbati aia deja e curva, pe cand daca un barbat s-a culcat cu 3 femei, e destept, descurcaret si evident,  daca arata si bine, se spune despre el, cu mandrie ca este un barbat ravnit! Pai daca femeia a gresit, a calcat stramb cu acel barbat...el cum se numeste? sa nu ma intelegi gresit, sa nu ma taxati ca pe o feminista, nu! vreau doar sa lamurim acest termen...
     As spune ca nu conteaza de cate ori si cu cati barbati te culci, sau in ce pozitii o faci, sau ma rog acum sunt la moda si relatiile in grup, e viata fiecaruia, important e sa nu facem pe nimeni sa sufere,sa nu ne bagam pe "felia" nimanui , ca sunt numite curve cele care o fac pe bani, femei nimfomane, care ajung sa fie talentate la pat...e problema lor...sa fie  oficiala , legala si consider ca ar exista mai putine probleme...
     De aceeasi parere se pare ca sunt multe voci care spun asta..am sa citez una dintre ele "Prostitutia a ramas un mod de a-ti castiga existenta acceptat la nivel social, daca nu chiar folositor, in multe locuri ale lumii pana in zilele noastre.
Cea mai mare parte a Asiei recunoaste prostitutia ca fiind legala. Si America Latina, cu unele exceptii, permite prostitutia oficiala. Cel mai apropiat stat vecin al Statelor Unite ale Americii, Mexicul, considera de mult timp prostitutia legala.
Insa exista state in care aceste “ladies of the night” sunt inca interzise. Iata doar cateva dintre ele: Franta, Italia, Belgia, Japonia si, nu in ultimul rand, Romania.Prostitutia este degradanta atat timp cat o facem noi sa fie asa. Privindu-le de sus cu repulsie si superioritate pe cele care isi vand favoruri sexuale, catalogandu-le ca fiind criminale, indepartandu-le de restul societatii, reusim performanta de a le instraina complet.
Insa realitatea este ca prostitutia face parte din viata. Nu este nici buna si nici rea in sine. Actul sexual pe bani este impotriva moralei noastre pentru ca asa am fost indoctrinati. In loc sa ne plangem de problema, ar trebui sa cautam direct la sursa. Daca cererea nu ar exista, n-ar exista oferta. Nu-i asa?
Si ce produce cererea? Ei bine, majoritatea clientilor sunt barbati casatoriti, nemultumiti de viata lor sexuala casnica. Dorintele si asteptarile lor sexuale sunt mai mari decat oferta sotiilor lor. Atunci apare frustrarea sexuala, pe care si-o descarca minunat de satisfacator in compania unei prostituate dispuse sa le satisfaca toate capriciile sexuale"  (Corina Marcu)
    Acum, eu am o intrebare, voi cum definiti curva, sunteti pro sau contra prostitutiei?

42 de comentarii:

  1. Ma declar, pro! orice lucru interzis, este mai tentant decat lasat la liber...
    In Olanda, din ianuarie 2001, prostitutia este considerata o profesie ca oricare alta, prostituatele au dreptul sa ceara conditii igienice de munca, siguranta la locul de munca etc. Femeile platesc taxe din veniturile incasate prin prostituatie.
    In Marea Britanie, prostitutia nu este ilegala daca prostituata lucreaza indepedent si fara sa tulbure ordinea publica. Barbatii gasiti de mai multe ori in cartoerele bordelurilor, cumparand servicii sexuale, pot fi amendati. Este interzis sa recrutezi personal pentru prostituatie si sa deschizi un bordel.
    In Cuba, desi prostitutia este interzisa, cei care au vizitat-o recent au relatat ca pioniere de 12-13 ani, cu cravate la gat, pleaca in timpul recreatiilor, cu invoirea cadrelor didactice, pentru o partida scurta de sex cu turistii straini pe bancheta autoturismului sau in dosul unor parapete formate din tomberoane.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se vede ce groaznic este in astfel de tari..femeile cu coduri de bare si pretul pe ele, ca si cum ar fi porci la piata...jos aceast lege oriunde ar fi ea...coboara femeia din statutul sau de fiinta umana, se incalca grav drepturile omului si nimeni nu pare sa vada asta..satanistilor aboliti aceasta lege..barbatii nu sunt superiori...aboliti aceasta lege..si femeile sunt oameni

      Ștergere
    2. si tu esti cu codul de barre pe tine orice ai lucra esti platita in functie de ce faci si de multe ori sub ceea ce meriti. si iarasi cine poate decide cat meriti de ce oare n am avea hrana gratis si sex gratis. iubirea nu cere neaparat sex iar sexul nu cere iubire. dar la ambele ar trebui sa fie respect. daca lucrez 8 ore intr o fabrica sau la calculator si sunt platita ca dracu aia e mai multa lipsa de respect decat daca m ar...o armata intreaga pe bani multi.

      Ștergere
    3. Asa este...nu trebuie sa judecam oamenii...cum va-ti simti voi daca cineva v-ar jufeca asa? Eu cred ca fiecare om poate si are dreptul sa faca ce vrea cu viata lui\ei...deci nu va mai credeti voi astia usa de biserica ca eu nu cred ca sunteti asa 😉

      Ștergere
  2. Daca as pune o singura intrebare: "te-ai casatori cu un star porno?"...ce raspunsuri as primi? Prietenii mei, deschisi la minte, de altfel, ciudat,vor incerca s-o scalde, mai multi dintre ei. Am inteles pana la urma, cad am pus-o intrebarea, ca... s-ar fi casatorit cu ea O DATA. Asta inseamna, ca sa citez pe cineva, ca inca traim intr-o lume traditionalista.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru o noapte ar dori multi...dar" aia" nu-i pe garduri din pacate!

      Ștergere
  3. In opinia mea, curva nu este persoana care face sex pe bani. Aceea este prostituata. O postura neonorabila dar corecta. Nu te iubesc, nu simt atractie fizica, dar stau capra pentru ca ma platesti. Ok. Cinstit. Curva insa, este dezgustatoare. Ea iti spune ca te iubeste, ca o atragi teribil, in timp ce sta capra pentru bani. Lucru pe care nu l-ar recunoaste nici in ruptul capului. Ba chiar o jigneste. O ultragiaza. O face sa planga pentru ca i-ai lezat delicatetea.

    Dar notiunea de curva, in opinia mea, repet, n-are legatura exclusiva cu sexul. Ba chiar este egal distribuita intre sexe. Are legatura cu viata. Cu a fi in realitate ceva, dar a face eforturi teribile, ostentative de a parea exact opusul. Curva este libidinoasa si invaziva. N-are limite. Iti declara dragostea cu gura plina. E libidinoasa. Te trage de maneca. E ca spalatorii de parbrize din intersectii: nu se da dusa usor. Poate n-ai inteles din prima. Iti repeta. Ea are principii – atat de solide incat par inaccesibile pana si unui martir crestin halit de lei, e culta –

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca Eva nu-l ispitea pe Adam cu marul,Adam nu intra in pacat si in ziua de azi,omenirea nu avea acum de suferit.Deci,femeia este cea care ispiteste,provoaca barbatul prin conduita ei si de aceea barbatul pacatuieste.Este om si ce-i frumos place oricui.Daca tu te oferi,el nu te va refuza niciodata,ar insemna sa fie fraier.Dar tu,ca fata sau femeie,trebuie sa fii mai echilibrata,sa te feresti de siuatii de genul in care poti sa faci un barbat sa jinduiasca dupa tine.
      In tot cazul,daca fiecare femeie s-ar imbraca mai decent,fara fuste pana-n cur,fara sani pe jumatate afara,n-ar mai fi atatea casnicii distruse si nici atatea violuri.
      Din pacate,cand cade o fata cuminte pe mana unor golani,nu o crede nimeni ca nu a facut nimic sa-i provoace,pt ca prea multe fete i-si arata in mod ostentativ "bogatiile" cu care le-au inzrestrat D-zeu si e mare pacat ca din cauza unora care-si arata fundul pe strada la toata lumea,au de suferit si celelelalte care nu sunt asa si sunt catalogate pe nedrept tot curve cand unuia sau altuia nu-i convine ceva.
      Orice-ati zice voi,cand un barbat greseste,femeile sunt de vina.Sunt o gramada de pitipoance,cu fusta de-o juma de palma care umbla dupa barbati insurati si-i fac sa-si piarda mintile,cand poate ca nevasta de-acasa arata de 10 ori mai bine ca aia,dar nu i-o pune sub nas in loc de ciorba la amiaza.De aceea zic si eu,ca femeia e curva,dar nu toate,doar acelea care nu au limita bunului simt,care pun laba pe barbati insurati ,cu copii,cu familie,pt un ban.Distrug casele oamenilor fara o urma de regret...rusine sa le fie ! ...astea-s curvele de fapt ..

      Ștergere
    2. Nu cred ca trebuie sa faci ceva anume ca sa te considere unii "curva" . Pur si simplu poate nu te suporta x sau y si te numeste asa.
      In ceea ce priveste hainele prea... sumare, unii vor zice "wow", iar altii "curva". Lumea e subiectiva.

      Ștergere
    3. Ai mare dreptate ,Tasha!In realitate,sunt barbati care doresc o femeie pentru o aventura,sunt refuzati si atunci spun"cine curva asta,am avut-o si eu"Am intalnit un caz in care "el a fost batut mar de ea fiindca a spus ca ei au avut o aventura"dar realitatea era alta" aventura era doar in imaginatia lui ,pentru ca o placea"

      Ștergere
  4. Curva este femeia care duce o viaţă desfrânată. Prostituată. Om ipocrit, josnic, demn de dispret, mizerabil, injositor. Tarfa este comercianta de plăceri carnale, vânzătoare de păcate şi boli venerice. Curva o cunosti facil si tot facil constatabil e faptul ca se da ultragiata din orice. Curva este femeia (fata, pustoaica) care si-o trage pentru a beneficia de ceva. A fi curva, e mai mult, o anumita atitudine combinata cu mult tupeu si anumite limite depasite fara masura. În general, sub titulatura de curvă este percepută persoana de sex feminin care, întreţine raporturi sexuale cu diferite persoane de sex masculin, în scopul obţinerii unor sume de bani sau unor avantaje de orice natură, femeia, fata care isi ofera serviciile in schimbul altor servicii, una care nu poate avea doar unu....are mai multi. Curva se reguleaza cu oricine pentru orice. Curve sunt acele fete care-si vind cinstea si integritatea morala si sunt in permanenta cautare de relatii pasagere fizice productive. Abolindu-şi simţul măsurii, curva invadează pervers locuri unde, din bun simţ, n-ar fi avut ce să caute: curva este impostoarea care, în loc să ia sfaturi, le dă. Curva este o noţiune ce depinde numai şi numai de caracter, şi, indirect, de educaţie. Educaţia pe care n-au fost în stare să i-o dea părinţii sau viaţa. Nu mai ai loc de curve in tara asta. Curvele sunt niste fete superficiale si inguste la minte, niste hahardele, cucuvele, boarfe ordinare si femei fara pic de respect pentru propria persoana, aflate in cautarea marii lovituri. Duplicitarismul, perfidia, nestatornicia, infidelitatea, exagerarea, nesimtirea, obraznicia, sunt cuvinte care definesc curva. Curva s-ar putea sa nu stie nimic despre libertate, etica, si alte amanunte teoretice, ea e elementara, arhetipala. E libera prin definitie pana in ultimele consecinte, intr-adevar libera, infricosator de libera. In evul mediu o numeau vrajitoare si o ardeau pe rug, astazi i-au spus curva si au redus-o la numele asta, au facut tot posibilul sa arda orice le

    RăspundețiȘtergere
  5. Ok.Multi zic ca a fi curva inseamna sa o faci cu cine apuci( prin cluburi de obicei ) , alti spun ca atunci esti asa cand iti inseli prietenul ( o faci cu altul chiar daca ai prieten, sau esti curva si daca iti inseli prietenul cu altul doar printr-un sarut? )
    Alti zic ca esti curva si prin simplul fapt ca umbli decoltata sau cu futita sa ti se vada fundul.
    Ok. Dar eu nu inteleg ce legatura are asta . De ce esti asa doar ca te imbraci cu mai putine haine????
    Parerea mea : Esti curva daca o faci cu primul care iti iese in cale. De exemplu: ~ Te combini cu un baiat.Ala iti cere s'o faci numai peste 3 zile dupa ce abea v-ati cunoscut , iar tu accepti .EL iti da papucii si un picior in fund si iti zice pa. Tu pleci trista de la el ,dar vine altu chiar a 2a zi. Zici ca el este perfectul si te intelege. Peste o saptamana iti zice ca te iubeste enorm 'Hai vrei s'o faci, nu ma refuza ca o sa-mi ranesti sentimentele' Ok. tu accepti .Iar asta e parerea mea, Atunci pot sa zic Ok.Multi zic ca a fi curva inseamna sa o faci cu cine apuci( prin cluburi de obicei ) , alti spun ca atunci esti asa cand iti inseli prietenul ( o faci cu altul chiar daca ai prieten, sau esti curva si daca iti inseli prietenul cu altul doar printr-un sarut? )
    Alti zic ca esti curva si prin simplul fapt ca umbli decoltata sau cu futita sa ti se vada fundul.
    Ok. Dar eu nu inteleg ce legatura are asta . De ce esti asa doar ca te imbraci mai putin imbracata????
    Parerea mea : Esti curva daca o faci cu primul care iti iese in cale. De exemplu: ~ Te combini cu un baiat.Ala iti cere s'o faci numai peste 3 zile dupa ce abea v-ati cunoscut , iar tu accepti .EL iti da papucii si un picior in fund si iti zice pa. Tu pleci trista de la el ,dar vine altu chiar a 2a zi. Zici ca el este perfectul si te intelege. Peste o saptamana iti zice ca te iubeste enorm 'Hai vrei s'o faci, nu ma refuza ca o sa-mi ranesti sentimentele' Ok. tu accepti .Iar asta e parerea mea, Atunci pot sa zic 'Da fata, fara suparare acum pot sa iti zic .. esti o curva'
    Uni baieti care efectiv au o minte de copil de 10 ani , folosesc cuvantul asta mereu mereu.. Chiar si atunci cand te vede ca vb cu mai multi baieti,sau dansezi cu mai multi, sau dupa cum dansezi , dupa cum pasesti, dupa cum vb .
    Nu mai inteleg.
    Dar voi ce zicetii ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dintre toate ariile de devianta sexuala, prostitutia a captat cel mai mult atentia si interesul profesional al sociologilor. Un asemenea subiect pare justificat din mai multe ratiuni. In primul rand, prostitutia este o profesie, "cea mai veche din lume", o ocupatie la fel ca oricare alta, caracterizata de metode, tehnici, stiluri de viata si strategii de lucru, grupuri profesionale, forme de specializare, norme si valori distincte. In al doilea rand, prostitutia, institutionalizata sau neinstitutionalizata reprezinta o problema sociala importanta cu aspecte morale, juridice, religioase, medicale, economice si culturale. In al treilea rand prostitutia este unul din cele mai bune exemple pentru analiza evolutiei in timp a definitiilor in materie de "devianta sexuala", orice conduita etichetata ca fiind devianta avand un caracter relativ pentru ca depinde de norme si traditii.
      Unii sociologi considera ca prostitutia exercita o serie de functii benefice pentru socializarea sexualitatii in directii dezirabile, dar altii o apreciaza ca pe o problema sociala pentru ca implica imoralitatea (sexualitatea de tip comercial), exploatarea corpului femeii in beneficiul barbatului, asocierea ei cu alte activitati ilegitime (infractiunea, traficul de droguri) si raspandirea de boli venerice si a bolii SIDA.

      Ștergere
  6. O definitie clasica a fost elaborata de Geoffrey May care a caracterizat prostitutia prin urmatoarele trei componente:

    plata primita in schimbul relatiei sexuale (poate consta in bani, diferite daruri sau distractii)
    promiscuitatea sau caracterul imoral al acestei relatii sexuale, asumata in mod voluntar
    indiferenta emotionala.
    O definitie mai completa si mai relevanta a dat-o Jennifer James, numind prostitutia un schimb sexual in care recompensa include patru factori principali:
    banii (acestia trebuie considerati ca o forma de schimb pur comercial si neemotional)
    numarul (mare) de parteneri sexuali
    gradul de cunoastere a acestor parteneri
    gradul de rafinament implicat in relatia sexuala.

    Al doilea si al treilea factor diferentiaza aspectul moral al prostituarii de cel legal, pentru ca o femeie care are prea multi parteneri de sex este etichetata ca fiind o persoana imorala, in timp ce femeia care are prea multi parteneri, dar nu-i cunoaste dinainte, este definita ca fiind o prostituata. Ultimul factor, ce se refera la gradul de rafinament al femeii, exprima faptul ca femeia in cauza nu este prostituata daca foloseste strategii de "prostitutie invizibila". Aceasta forma de prostitutie este mai putin expusa oprobriului public, fata de cea agresiva cu caracter clasic, practicata la marginea strazii si caracterizata de o subcultura distincta (haine tipatoare si fara gust, limbaj ostentativ, obscen sau argotic, gesturi indecente etc.) Exista multe forme de prostitutie deghizata, chiar forme respectabile, pentru ca aceasta ocupatie sa raspunda cat mai adecvat exigentelor impuse de societate. Localurile de lux sau barurile de noapte angajeaza deseori "animatoare" (in Occident "B girls") care tin companie clientilor stimulandu-i sa consume cat mai multa bautura si primind un anumit procent pentru fiecare sticla comandata. Ele sunt un fel de semiprostituate pentru ca pe de-o parte ele stimuleaza erotic clientii, iar pe de alta parte nu sunt obligate si uneori chiar li se interzice sa aiba relatii sexuale cu clientii. Si in alte profesii (balerine, dansatoare, cantarete etc.) granita dintre respectabilitate si prostitutie este foarte labila. Deci, prostitutia feminina poate fi adesea disimulata in forme foarte subtile si rafinate.
    In ultima perioada, datorita raspandirii consumului de droguri in randul prostituatelor din Occident, prostitutia este definita si ca o forma de oferta sexuala in schimbul banilor sau drogurilor.

    RăspundețiȘtergere
  7. Am primit si eu mesaje de genu':"Vino alături de mine într-o atmosferă de magie unde vei uita de monotonia de fiecare zi. Îţi voi face un masaj care te va face să te simţi în al 9 lea cer şi cu siguranţă vei reveni şi altădată. Pentru mai multe detalii te rog să vizitezi Site-ul: www.*********.ro Te aştept cu mare plăcere!!!!"prostitutie mascata pe toate site-rile!

    RăspundețiȘtergere
  8. Se spune ca vedetele ajung la acest status numai daca se vand...Fiecare femeie e o curva, deci inclusiv vedeta, vedetele sunt mai curve decat o fata obisnuita, acum nu ajungi vedeta datorita talentului sau virtutilor, ajungi vedeta in functie de numarul de paturi prin care ai trecut!!!Vai de capul nostru!!!Sa ne asteptam la tot ce poate fi mai rau!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Filu - Maramures22 iulie 2012 la 18:11

    Femeile se împart în trei categorii:
    1. Frumoase.
    2. Credincioase.
    3. Frumoase şi credincioase, dar din plastic

    RăspundețiȘtergere
  10. Partea trista (si deprimanta) a ca fiecare cuvintel scris in articolul tau e adevarat :(
    Unele adevaruri (mai ales cele “intunecate”) se percep ca inexistente pina nu apare un raport din asta, ori un articol ori ceva care sa ne dea o palma-n obraz.

    RăspundețiȘtergere
  11. IMI PLACE FOARTE MULT CONVERSATIA VOASTRA , NUMAI INCERC SA PRICEP CEVA SI CU ZIMBETUL PE BUZE !

    RăspundețiȘtergere
  12. EI, SIMPLA DEFINITIA!!!
    Deci "aia" pe care o vezi tu ca are aripi si umbla din floare in floare! sau tipa aia cu nasul pe sus de si-o trage de placere/ pe interes cu altii de sex opus!
    Eu consider ca curva este tipa care face sex pentru bani! E o meserie si asta, daca atata o duce capul, c`est la vie!
    Cea care face "sex" de placere, nu cred ca ar fi cazul sa o comparam cu o curva! Adica daca sufera de nimfomanie, hmmm neeeaaa....!!!asta e singurul tratament "sexul" ...ASA CA! LIBER CELOR CARE SIMT NEVOIA!

    RăspundețiȘtergere
  13. Curva este femeia care face sex pe bani(sau nu) cu mai multi barbati...Este cea mai veche meserie din lume pentru ca multe femei o considera cea mai la indemana, cu alte cuvinte aproape oricine poate deveni o curva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O fata se duce in Tibet unde gaseste un intelept murind de sete. Inteleptul drept multumire ii spune ca ii va raspunde la orice intrebare ar avea ea. Ea intreaba:

      "De ce inteleptule, daca un barbat se culca intr-o luna cu mai multe femei e un erou, iar o femeie care are relatii cu doi barbati intr-un an e curva?"

      Inteleptul ii raspunde: "Draga mea viziunea lumii e complexa dar am sa o scurtez: Imagineaza-ti o cheie si un lacat. Daca acea cheie deschide mai multe incuietori atunci este o cheie minune (master key) dar daca un lacat este deschis de mai multe chei atunci e un LACAT DE RAHAT."

      Ștergere
  14. Eu consider curve pe cele care si-au inselat barbatul fara sa aiba o atitudine corecta fata de el adica sa se desparta inainte. De fapt si cele care se despart de barbat pentru altul sunt putin parasute, dar parasute cu caracter. Sunt curve cele care nu mai stiu cu cine au pus-o pentru ca le-au pierdut numarul, sunt curve cele care nu-si pot stapani instinctele si trec la treaba fara sa se gandeasca inainte, sunt curve cele care cedeaza unor avansuri doar pentru ca “el a vrut si a insistat!” iar cedarea asta s-a produs in mai multe randuri, sunt curve cele care o fac pe bani, sunt curve cele care nu pot avea o relatie de lunga durata fara sa-si insele barbatul… si mai sunt cateva cazuri.
    O alta intrebare ar fi: ce conteaza daca esti curva sau nu? Atata timp cat eu ma simt bine cu mine nu mai e relavat. Adevarat! Nu e relevant pentru tine dar in cazul in care vei pune un barbat sa decida daca esti curva sau nu lucrurile devin complicate.Barbatii au un sentiment de posesivitate fata de femeile lor provenit mai degraba din instinctul lor de a le proteja. Iar femeile au nevoie sa fie protejate.
    Pentru un barbat femeia lui e de cele mai multe ori un subiect tabu atunci cand iese la bere sau discuta cu prietenii… femeia lui e ceva, undeva deasupra lucrurilor cotidiene, normale, deasupra lumii… e un subiect atat de delicat incat nici nu se discuta cu voce tare.In atare conditii va fi foarte greu sa-si explice fenomenele prin care femeia lui a ajuns in pat cu 5-6 barbati, cu unii pentru un an doi poate iar cu altii cate 2-3 saptamani sau chiar o singura noapte. Iar cand va fi pus in situatia de a lua decizia va judeca foarte atent si foarte obiectiv.
    Asadar… cand esti cu adevarat curva? Poate-mi raspunde vreo femeie, ar fi mai interesant…..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. draga eliza fragmentul acesta cred ca apartine unui asa numit arhitectul de pe o alta pagina ,deci ori l ai copiat fara sa analizesi ce spune daca esti femeie,ori esti insusi arhitectul cu nume de fata(finalul raspunsului tau cam asta indica).indiferent cum ar fi trebuia de mult sa fac si eu un mic comentariu in legatura cu fragmentelul acesta.
      sa inteleg mai bine :daca el insista si ea cedeaza e curva
      daca el insista si ea nu cedeaza e proasta sau nesimtita sau o curva care se lasa greu
      daca el nu insista si ea cedeaza e curva

      deci care e atitudinea corespunzatoare in fata insistentelor unui barbat?eu cred ca toate femeile ar trebui sa nu cedeze daca el insista un an,doi trei si sa stea linistite ca ei sigur se vor pastra doar pt ele pt ca barbatii isi STAPANESC instinctele dovada vie sunt prostituatele.toata lumea a vazut ca ele insista si ei nu cedeaza. mereu vezi prostituate alergand dupa masini ,pt ca ei nu opresc doar pt ca li se arata un picior.
      deci dragi femei nu cedati oricat ar insista,ani, cu inel cadouri, daca plang(cunoastem la ce recurg barbatii pt a obtine ceva)nici daca ameninta ca se sinucid .pt nimic in lume nu cedati insistentelor pt ca veti fi catalogate si desconsiderate.
      iar barbatii au de ales intre doua variante cel putin.una din ele este abstinenta-asa nu mai au de a face cu curvele astea de femei.
      si inca ceva -cand iese cu prietenii la bere un barbat trebuie sa dea explicatii in fata lor.ha ha ha....deci cum poate explica un barbat ca femeia lui a ajuns in pat cu 5-6?rapunsul este acesta :va explica si se va simti la fel de mandru si minunat ca o femeie care trebuie sa explice prietelor ei,familiei etc. ca barbatul ei a ajuns cu 5-6 femei in pat ,daca isi mai aduce aminte cu cate....

      Ștergere
  15. Prostituţia constituie în întreaga lume un factor de imoralitate. Prostituţia nu trebuie văzută de către femei ca o posibilă carieră.Nici o femeie nu îşi doreşte să fie transformată într-o maşină de făcut sex, dar caută să scape de sărăcie, alergand spre aceasta indeletnicire . Femeile care intră în prostituţie nu fac acest lucru de plăcere, ci forţate de împrejurări, fie că este vorba de sărăcie, lipsa mijloacelor de supravieţuire, fie un anumit context social sau familial care o impune să accepte acest lucru atunci când apare ofertantul cu propuneri fabuloase. Cele mai multe cazuri însă ajung să se prostitueze în urma unor violuri sau agresiuni suferite în copilărie sau în adolescentă.Prostituţia în sine este un viol.
    “Prostituatele trăiesc o distrugere sistematică a personalităţii sexuale”.Din cele de mai sus rezultă că alegerea meseriei de prostituată nu este efectiv o alegere, ci mai mult o determinare psihosocială sau familiară, produsul unei agresiuni pe care femeia care ajunge să se prostitueze o suferă fizic si sufleteşte înainte de a intra în prostituţie. Studiile arată că deşi în trecut nu au existat experienţe sexuale traumatizante, intrarea unei fete în industria sexului se va produce, de cele mai multe ori, prin violarea ei de una sau de mai multe persoane, fiind ţinută izolată pentru o anumită perioadă de timp în condiţii inumane (mizerie, întuneric, frig si foame)pentru a fi modelată aşa cum le trebuie peştilor. Metoda este tipică tehnicilor de reeducare în urma cărora este distrusă personalitatea femeii, rezistenta fizică si psihică sau suportul sufletesc al oricărei opoziţii. Femeia devine astfel un instrument, un obiect în mâna celor care o exploateazã sexual, peşti sau patroni. Violurile pe care femeia le va suferi ulterior îi vor susţine această stare de dezagregare sufletească de soc sau această anulare a personalităţii, caracterizată de lipsa oricărei voinţe . Odată intrată în prostituţie, femeia va suferi aproape continuu o experienţă traumatizantã.

    RăspundețiȘtergere
  16. In apararea prostituatelor:

    Pacat ca s-a ajuns sa se formeze o asa zisa industrie, stiuta drept prostitutie. De milenii au existat femei,
    chiar si barbati, care "dadeau favoruri" celor ce nu aveau neveste, barbatilor taiati de la portie de neveste,
    tinerilor care erau initiati in ale sexului, sau, chiar si in temple, oferind placeri .. "sublime".

    In favoarea lor as zice ...
    pe bani sau nu, trateaza barbatul asa cum ar trebuie sa il trateze orice alta femeie, mai ales iubita,
    nevasta, fara inhibitii, daruindu-se total. Daca toate femeile s-ar stradui sa invete de mici, cum se practica
    in unele tari in orient, toate dichisurile practicii sexuale, si, bineinteles, si-ar iubi barbatul cu adevarat,
    separind interesele materiale de cele sentimentale, nu ar mai fi in competitie cu asa zisele "curve".

    Totusi:

    Prezenta prostituatelor, mai ales in ultimile sute de ani, adaugat la tensiunile dintre parteneri,
    care, in loc sa isi rezolve problemele in relatie, in familie pentru a-si mentine ne-afectata relatia sexuala,
    apeleaza la serviciile prostituatelor si prostituatilor, pentru necesitatile trupesti.

    In locul lor, ca femeie, as tria barbatii ce mi-ar trece pragul, si nu as oferii .. servicii ..
    barbatilor care au acasa o nevasta de treaba, gospodina, mama buna. Acelora,
    le-as da lectii cum sa iai apropie nevasta, prin respect si iubire neconditionaa,
    sa se relaxeze deajuns pentru a incerca si alte "pozitii", si mai ales, sa se simta si ea bine !
    Faptul ca nu stie sa faca dragoste decit pe spate, calugareste, nu este numai vina lor a femeilor,
    ci si a barbatilor care nu le invata, incetul cu incetul, abacedarul placerilor trupesti.

    P.S. Pe jumatate in gluma, si pe jumatate in serios, ... daca nu ar fi existat sisteme de taxare, nu ar fi existat nici curve, ci doar femei sexoase.

    Eu sunt de parere ca numai cei neputinciosi, impotenti, sau rai la suflet au adus legi impotriva femeilor care se ofera barbatilor,
    care o fac din necesitate fiziologica (nimfomane), necesitati materiale, vaduvele, etc. Pe cele care o fac strict pentru bani,
    ca meserie, fara atasare sufleteasca, sentimentala, ar trebui sa le trateze ca pe orice afacere,
    atit timp cit igiena corporala este impecabila, si exeminarile medicale la zi.

    RăspundețiȘtergere
  17. CONCLUZIE: curvele sunt mai valoroase decat nevestele; ele sunt cautate,curtate,purtate si chiar PLATITE fara sa faca de mancare, sa spele ciorapi, sa faca curat. Deci sunt si mai destepte decat nevestele.
    sau e o concluzie gresita ?

    RăspundețiȘtergere
  18. Am citit cu mare atentie, tot ce s-a scris despre accest subiect...sunt ”femei şi femei?”...”barbaţi şi barbati?”..trăieste-ţi viata asa după cum tu o simţi şi nu după carte sau după cum o vor ceilalti...viata ta e una pe pământ şi nu ai voie sa-ţi baţi singur joc de ea...sau mai rau sa-ţi bata joc altii..ok?
    Perfectiune nu există...dar există iubire adevărată...daca o cauti.

    RăspundețiȘtergere
  19. bunica mi a spus ca fetele care nu erau virgine inaintea casatoriei erau duse pe grapa(le facea de rusine,umilea etc)si atunci s a nascut urmatoarea intrebare:cati barbati erau dusi pe grapa?????mereu s a cerut fecioria unei femei dar pentru cine? pentru un barbat de obicei nefecior ca alta denumire nu ar fi permisa.si in zilele noastre aud si citesc despre pretentia barbatilor de a avea o fecioara sa pice bine in fata prietenilor,si sa o invete el ....si alte motive.eu cred ca dorintele unui barbat ar trebui sa fie direct proportionale cu statutul lui din acest punct de vedere-adica sa o vrea pura cand o fi si el pur.in plus dupa ce o iau fecioara vor sa fie curva in pat.si e absurd sa ceri cuiva care nu are habar.dar ei o folosesc ca scuza de a se duce dupa altele.
    cineva pe aici o acuza pe eva de ispitire.cel mai bine sa se citeasca geneza cu mintea cat se poate de deschisa si cu ochii mari.
    cat despre domnitele care umbla mai decoltate,nu pot spune ca sunt de acord dar daca barbatii se simt asa de ispititi si cad prada pentru ca desi sunt sexul puternic ,aici sunt f vulnerabili .scuza lor fiind sunt barbati si asta explica totul .dar ce s ar intampla daca si femeile ar fi atat de vulnerabile in fata atator barbati care umbla la bustul gol?
    si daca sunt atatea curve cum se vorbeste cred eu ca tot nu sunt suficiente pt a acoperi necesarul pt cerintele tuturor "sfintilor"de pe lumea asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oare cate grape s-ar cere pe piata acum? ar face fata producatorii?

      Ștergere
  20. "Dacă Dumnezeu ar fi vrut ca bărbatul să îşi părăsească soţia şi să ia alta, atunci ar fi creat un bărbat şi mai multe femei" Sfântul Ioan Gură de Aur

    RăspundețiȘtergere
  21. Curva ai curva pana moare se dezbraca doar de toale Si cand intra in mormant tot Mai scoate un cuvant prostile team pacalit dupa tine mam iubit

    RăspundețiȘtergere
  22. Prostitutia e un job. O femeie prostituata oferă plăcere și momente frumoase. sa fii prostituata nu e așa ușor. Nu e ușor deloc. Prostituatele oferă clipe frumoase. E ca atunci când vinzi un cântec. ...iți oferi vocea și ce e mai bun din ea doar sa faci bani. Așa e și prostituția..... ca Îți oferi corpul asta e altceva...e ca un job...nu toată lumea poate înțelege și face asta. ..Ai ceva de la Dumnezeu și îl folosești sa faci pe altcnv fericit și nu pe gratis ca nimic nu e pe gratis. Fiecare prostituata are felul ei de a fi. banii dovedesc asta și clienții care se reîntorc. Curva e altcv. ....nu are rost sa comentez cine are mintea deschisa intelege....prostituatele au și ele timp liber și în timpul liber fac lucruri omenești. ....toți suntem oameni...ca e bn ca nu e bn numai Dumnezeu știe. ..fiecare pe drumul lui. În viața asta depinde de sufletul care îl ai și cât de mult ajuți pe aproapele...fiecare are loc pe pământ. ..nu contează ce etnie ai. Suntem oameni și fiecare are un rol în lume. Nimeni nu e perfect!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De acord cu tine, TOTI SUNTEM VENITI AICI PE PAMANT CU UN SCOP...ca unii il atingem si ne bucuram de harul Lui e alta poveste, nu suntem toti la fel de norocosi.... loool!!!!mi-a placut insa comparatie cu vandutul unui cantec, vezi la asta nu m-am gandit, stiam insa ceva...ca trebuie sa arati intr-un mare fel sa poti face bani cu trupul si apoi amorul e o arta, nu-l stapanesc toate femeile, prostitutia e "meserie " veche si platita in functia de calitatea prestatiei... si nu stiu daca e un defect sa fii nimfomana, sa fii mereu lacoma dupa placeri trupesti, poate e o binecuvantare daca stai sa socoti care sunt si avanatajele din punct de vedere al sanatatii nu numai pecuniar.Cunosc persoane care prin abstinenta s-au imbolnavit, la urma urmei organismul isi cere drepturile sale! Multumesc ca ai trecut! te mai astept cu "urme" scrise...

      Ștergere
  23. Sfat de la o prostituata!(daca tot vad comentariile... Sa fi prostituata nu-i deloc ok. Unele femeii o face din plăcere si altele se sacrifica(cum sunt eu) se sacrifica pentru copii,familie. Am trecut prin cazuri in care nu aveam o pane pe masa si nimeni nu m-a ajutat,atunci am decis singura ce sa fac. Am decir sa lupt si sa-mi scot copilul in fata pentru ca sunt mama singura(tatăl copilului nu mai este)... Îmi pare foarte rau sa spun chiestia asta dar PROSTITUTIA ESTE O MESERIE!! CIBE VREA ACCEPT CINE NU,NU! SACRIFICIILE MELE AU LUAT FIN,AM UN APARTAMENT,MASINA,UN MIC MAGAZIN DE HAINE SI O VIATA FERICITA LANGA COPILUL MEU. MULTUMESC PERSOANELOR CARE INTELEG SITUATIA.

    RăspundețiȘtergere
  24. Adevarul este ca toate femeile sunt curve, cu exceptia celei care odata s-a numit sotia mea. Frumos din partea mea ve-ti zice, dar sa nu uitam ca fosta mea sotie este femeie, adica curva.

    RăspundețiȘtergere
  25. Curvia este cand te culci cu cineva cu care nu esti casatorit si tu nu esti legat prin casatorie!
    Preacurvia este cand esti casatorit si te culci cu o alta persoana decat cea cu care esti casatorit indiferent daca acea persoana e casatorita sau nu!
    Deci, dragilor, preacurvia e pe toate drumurile! Pentru acest pacat erai omorat in multe civilizatii traditionale fiind o mare ticalosie sa-i vezi femeia necistita de altul.
    In vechiul testament erau omorati amandoi!!! Atat de mare e gravitatea acestui pacat!
    Daca vreti sa va pierdeti sufletele, este cel mai simplu mod de a o face!
    Acesta e un pacat de moarte!!! adica taie legatura cu Dumnezeu!!! Legatura se reface prin pocainta si bineinteles vor exista repercursiuni!!!
    Cred ca atunci cand te culci cu mai mult de 1 esti deja preacurva/r chiar daca nu esti casatorit/a!
    Cred ca va place acest cuvant nu-i asa?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Era o dezbatere intr-o emisiune de radio...parerile au fost citite in totalitate acolo. Daca imi place cuvantul? imi plac lucrurile in care ma regasesc, inclusiv cuvintele...ca atare, intrebarea tendentionala poate se indreapta spre dumneata! ...sunt si curve masculine..care sub anonimat fac pe desteptii! Oricum multumesc pentru feedback!

      Ștergere
  26. Articolul este foare intersant. Nu conteaza viata personala, conteaza comportamentul unor astfel de specii in societate. Eu am dat peste o femeie de conditie usoara, insa datorita comportamentului sub orice critica , a fost incadratat unei anumite categorii sociale. Curva in cauza nu era saraca, era pur si simplu curva.

    RăspundețiȘtergere