Blog premiat

vineri, 27 noiembrie 2009

Sa nu-mi iei niciodata dragostea


Dimineata insorita la Negresti...
Sunt la Negresti de ieri de dupa-masa,am vrut sa ma bucur de zilele frumoase care nu ne lasa sa stam in casa,ne scot la plimbare...imi beau in liniste cafeluta si pentru ca la casa e o liniste care iti tiuie in urechi,fara muzica mi se pare ca ma aflu undeva departe de tot ce inseamna lume,astfel incat in dimineata asta din nou cu Holograf,e una din melodiile pe care le-as asculta la nesfarsit,poate pentru ca imi aduce aminte de cel care mi-a fost atat de drag mie...melodia asta ii placea si lui si daca eram in dormitor si el in camera de zi dadea la maxim sonorul la TV,si intra la mine in dormitor si-mi spunea"auzi,iubito,auzi ce canta Dan Bitman....sa nu uiti asta niciodata"...si n-am sa uit niciodata,n-am sa uit ca l-am iubit ca pe ochii din cap.
Hai,ca azi,mai am si niste probleme de rezolvat,maine plec la Viena...bagajul inca e nefacut..mai trebuie sa cumpar niste cadouri,astfel incat ,vineri fiind va doresc un weekend perfect,cu impliniri sufletesti.

13 comentarii:

  1. Mulţumim la fel şi călătorie plăcută! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa ai si tu o vineri cu spor la toate si drum bun maine!:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Week-end placut si tie Tasha. Drum bun la Viena.
    Si mie si lui Max ne place Holograf. Saptamana trecuta parca ne uitam la un material despre concertul lor la Iasi.
    Frumoasa melodia. Te unge la suflet.
    Zi buna sa ai

    RăspundețiȘtergere
  4. Ana Maria,o sa va citesc cu mult drag si din Viena,n-am sa pot sta insa atat de mult pe net,voi scrie mai putin,..o sa inlocuiesc insa asta cu pozele pe care le voi face.

    RăspundețiȘtergere
  5. Veronico,eu i-am vazut o singura data in realitate,la zilele orasului Negresti...imi plac mult!i-as asculta in fiecare zi daca s-ar putea,si uneori chiar asta si fac.

    RăspundețiȘtergere
  6. Svea,multumesc din suflet,Doamne ajuta asa sa fie!~

    RăspundețiȘtergere
  7. Cerculet,sa fii la fel de vesel,e nevoie mare de tine in blogosfera,la cata tristete este pe lumea asta...ma bucur ca te-am descoperit,sau mai bine zis tu m-ai gasit si mi-ai lasat un comment in acea zi aiurita in care am uitat si de zilele mele... :))
    Cred ca nimic nu-i intamplator, ai aparut cand trebuia cineva sa ma inveseleasca...cu povestile tale pline de umor ne incarcam cu voie buna si cele citeva minute pe care le savuram pe blogul tau sunt adevarata mana cereasca! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  8. la viena??ce facetzi acolo?? ;)) ce tare.si eu vreau 8-> n'am iesit niciodata din romania :-< weekend placut si dumneavoastra >:D<

    RăspundețiȘtergere
  9. Lola,cand o sa ma duc cu masina mea,asta poate la vara cand vor avea si fetele mele concediu,poate te cuprind si pe tine in proiect...ast daca esti fata cuminte si promiti ca o sa ai o prietenie aleasa cu mama ta!

    RăspundețiȘtergere
  10. Abia astept sa vad Viena prin obiectivul aparatului tau!:))

    RăspundețiȘtergere
  11. prietenie cu mama??nu am avut asa ceva niciodata :))

    RăspundețiȘtergere
  12. Va trebui sa te straduiesti!Eu sunt cea mai buna prietena a fetelor mele...crede-ma! :)

    RăspundețiȘtergere