Blog premiat

miercuri, 11 noiembrie 2009

Prin ploaie cu dragoastea de mana...


Cred ca vremea de afara m-a impins sa vorbesc despre asta...si poate si ceva care-mi statea pe limba si trebuia sa spun...iubirea...cat o invocam,in viata reala, in virtual...dar fratilor ea nu vine daca nu o incurajam,nu o inventam...nu o starnim putin,daca nu ne iluzionam putin...daca nu cultivam chiar aceste iluzii(nu vad nimic rau in asta...la o adica)...realizez ca cel mai complicat este pentru oamenii nehotariti,pentru cei care nu stiu de fapt ce vor cu adevarat,pornesc cu indrazneala la inceput apoi isi fac un zid...se refugiaza,cica s-au fript odata si da!"multumesc,nu servesc!"...si uite asa, mai pierd un tren...si inca un tren...si viata trece,nu te iarta!
Pentru mine iubirea inseamna zbor spre libertate...si-mi place sa ploua,si stau cu placere...nu-mi iau umbrela,vreau sa simt cum ma patrunde ploaia...e adevarat ca in noiembrie ea este cam rece,ieri am venit aproape ciuciulete din oras...si ce daca?m-am schimbat,mi-am facut un ceai fierbinte si totul a fost ok!
...uneori ma avant chiar daca simt ca ploaia e "acida",ce daca??o sa ma rugineasca?neaaahhh!!!nici gand!mi s-a ascuns si mie iubirea sub nori,nu odata...m-am izbit de oameni si de neoameni...am trecut prin rasfaturi si ocari...dar,pornesc mai departe si mi-am promis ca n-am sa ma schimb,ca am sa ramin la fel,orice ploaie ma va lovi...de ce ne e frica sa raspundem unui "je t'aime cu "moi aussi..."?si cand te gandesti ca ne lovim zilnic de astfel de oameni si nu sa stim niciodata cata incarcatura emotionala poarta in ei,pentru ca nu si-o arata fiindu-le frica de cuvinte...pacat!
E adevarat ca intr-o iubire nu exista echilibru,tot timpul unul va da mai mult decat celalalt sau macar va lasa sa se inteleaga acest lucru prin felul in care se manifesta..
... ploaia iubirii ne face frumosi ,ne incalzeste launtricul,ne arde pe dinauntru...ca uneori se lasa cu lacrimi...ei ,si ce?ploaia si lacrimile sunt purificatoare...te curata... :)
Mda,din pacate am cunoscut si femei care au alergat prin ploaie o viata intreaga si n-au simtit fericirea,efectul ei benefic... maine este poezie pe blogul meu,am sa postez poezia Anei Blandiana despre ploaie,pina atunci va doresc sa fiti loviti de ploile iubirii,sa va ajunga la suflet si sa va insenineze inima...sa treceti prin ploaie cu dragostea de mana!

11 comentarii:

  1. Ce frumos aţi scris..!mi-aţi luat
    cuvintele,eu nu aş fi în stare să le
    aşez aşa frumos cum aţi făcut!Vă mulţumesc
    dragă Tasha şi continuaţi că o faceţi foarte bine...O zi minunată aşa cum este la mine!
    Vă puuup şi vă îmbrăţişez cu mare drag!
    http://www.youtube.com/watch?v=sbWJyT1nE_k&feature=related

    RăspundețiȘtergere
  2. Te pup si eu Elena!ma bucur ca ziua ta este minunata! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. va multumesc pentru comm-urile lasate:)... nu cred ca o sa am parte numai de culori calde... pentru inceput negrul si griul sunt culorile arghanghelului

    RăspundețiȘtergere
  4. Ina,sa ai parte de culorile in care te regasesti...sa fii iubita si fericita,asta iti doresc,sa vezi atunci in ce culori calde o sa vezi totul... :)

    RăspundețiȘtergere
  5. ,,va doresc sa fiti loviti de ploile iubirii,sa va ajunga la suflet si sa va insenineze inima...sa treceti prin ploaie cu dragostea de mana! "

    Muuulţumiim, dragă tasha, de această urare mai mult decât superbă!
    Să nu uităm de curcubeu! :) E undeva cu un capăt în sufletele celor ce iubesc...

    RăspundețiȘtergere
  6. va multumesc pentru urari... Si acum le vad, dar imi place sa le amestec si cu negru si cu gri

    RăspundețiȘtergere
  7. Da, Mariana,ai dreptate curcubeul e magnific...e un arc care uneste... :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Ina,cu draga inima,te mai astept pe blogul meu!>:D<

    RăspundețiȘtergere
  9. Impresionant...am citit si recitit aceasta postare. Sunt o adevarata maestra in arta scrisului, stiti sa transmiteti sentimente, emotii. As vrea sa fiu si eu lovita de ploaia dragostei, una care sa nu imi aduca numai lacrimi, care s[ fie atat de intensa si de pura ca cea pe care o ofer eu. Nu intru in panica, toate vin la timpul lor.Sa stiti ca aceasta postare mi-a mangaiat sufletul, va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  10. Claudia,te-am citit cu mare atentie si eu,se vede clar ca esti o fiinta foarte sensibila la tot ce-i frumos,ne asemuim in multe privinte,vreau sa-ti spun ca mi-ai devenit draga din primele rinduri pe care le-am citit,cine iubeste natura,oamenii,florile si animalele nu poate sa fie decat un om bun...
    Mai vad ca-ti plac si calatoriile,esti invitata mea in Tara Oasului,pot sa ma constitui intr-un bun ghid(20 de ani am functionat la Muzeul Tarii Oasului...) >:D<

    RăspundețiȘtergere
  11. Mie nu-mi place nici toamna ,nici ploaia dar tu le dai alt ens..Ele sunt pentru tine metafore ale iubirii si,cum eu te citesc destul de des,incep sa le indragesc..Azi frunzele ruginii si ude nu mai imi pareau ostile iar ploaia ce imi biciuia fatza ,pentru prima data, am asimilat-o cu o mangaire...Esti minunata..si mai minunata cand iubesti..Ramai asa!!!!

    RăspundețiȘtergere