Blog premiat

vineri, 13 noiembrie 2009

"Prima data"...

E weekend hai sa va descretesc fruntile cu un banc pe care l-am primit si eu pe messenger...


Un cuplu sarbatoreste 50 de ani de casnicie. Armonia si linistea din familia lor erau celebre in tot oraselul, asa ca un reporter se hotaraste sa realizeze un interviu.
-Cum se face ca de 50 de ani nu v-a vazut nimeni certandu-va sau macar ridicand tonul unul la altul?
-Secretul este la inceputul casniciei, in luna de miere. Ne-am hotarat sa o petrecem la o cabana superba pe creasta muntilor si am inchiriat doi magarusi pentru a ajunge acolo impreuna cu bagajele noastre. La un moment dat, magarusul sotiei mele s-a impiedicat si au cazut. Sotia mea, desi se lovise, i-a spus animalului pe un ton calm "Prima data". Magarul s-a ridicat si am continuat drumul. Dupa un timp, s-a impiedicat din nou. Sotia mea i-a spus, cu aceeasi voce egala "A doua oara". Ne-am continuat calatoria, magarul s-a impiedicat a treia oara. Atunci sotia mea a scos un revolver si a impuscat magarul in cap. Am facut criza de isterie. I-am spus ca e nebuna sa procedeze asa de crud cu bietul animal, ca trebuie sa consulte un psihiatru. Sotia mea s-a intors catre mine, m-a privit in ochi si mi-a spus calm "Prima data". A fost prima si ultima data cand ne-am certat.

5 comentarii:

  1. Sa stii ca am ras cu lacrimi.Un week-end frumos si tie!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur sa stiu ca ti-am adus un moment de voie buna...te pup si-ti doresc un weekend minunat alaturi de papuselele tale,sunt grozave!!

    RăspundețiȘtergere
  3. ha ha..grozav..nu i-a zis si reporterului..ca e prima data..sa vad cine mai avea curaj sa-i deranjeze..waw..sadica muiere..sa iubesti cu pistolul la tampla cred ca e foarte palpitant..Sa-mi cumpar pistol?????dar va tebui sa zic..a cata oara ,oare??????Mda..de ce nu mi l-ai zis mai devreme ,mai Olga??

    RăspundețiȘtergere
  4. Daaaa.....ce sa zic?poate nu intamplator si inclinatiile unora spre diferite jocuri erotice,in care vezi bine se folosesc tot felul de "unelte"...chiar si in joaca,poti ridica adrenalina la cote maxime... :))

    RăspundețiȘtergere
  5. extraordinar:))un week-end placut va doresc si eu

    RăspundețiȘtergere