Blog premiat

miercuri, 4 noiembrie 2009

Ganduri



O dimineata cu un cadru rece...un cadru auster si cenusiu, privat de soare,imi beau cafeluta asezonata cu o muzica pe masura..Yanni -Reflections of Passion,l-ati ascultat candva?e nemaipomenit....eu ramin subjugata de sunetele care ies din mainile sale...ma arunca intr-o lume de vis,simt ca plutesc...se termina melodia,ascult in continuare "In the morning light""...si sufletul meu e mai linistit ca niciodata....e magnifica muzica,foarte relaxanta...uneori reuseste sa te ridice la ceruri...si ramin imuna la toate apelurile cu tenta negativa care bat la poarta sufletului meu..si realizez ca timpul imi ofera sansa sa astept in tacere,si am invatat de-a lungul lui un lucru- "toate trec!!!"....exista o rezolvare pentru orice problema....si parca lipsa apartenentei acute intr-o relatie nu mai e asa o problema pentru mine...si asta nu din cauza mea ci pentru ca poate nimeni nu a fost atat de hotarit sa-mi spuna:"esti sufletul meu,nu te las sa pleci!",nimeni nu s-a luptat cu morile mele...recunosc insa ca nici "armele"mele n-au fost pe masura....i-am tolerat in regim de "capitulatie"daca pot sa spun asa...
De un lucru sunt multumita...mi-am tratat prietenii exact asa cum as fi vrut sa ma trateze ei pe mine,pentru ca doar asa se poate naste reciprocitatea.....nu poti cere fara sa oferi,cam asta e mentalitatea mea,intotdeauna exista alternative la probleme insa nu neaparat lipsite de efecte sau usoare...
Nimeni nu te invatza sa cazi...si ce pastile sa iei ca sa treaca nefericirea!asta e clar!Se pare ca totul este sa cauti persuasiv in tine remediul...sa stii sa te reculegi.
Acum este un timp in care chiar am nevoie de lucruri pozitive, bune si echilibrate... Ofer in schimb liniste, intelegere, toleranta, pace, calm, afectiune....sper din tot sufletul ca ele sa se intample!

6 comentarii:

  1. Citesc si gandesc:"ce norocoasa este Olga..!!!!"Sa-ti spuna cineva.".esti sufletul meu,nu te las sa pleci"....Daca ma cunosti cat de putin.. stii ca nu gandesc asta din invidie ..ci din acea compatibiliate in gandire si in simtire...M-am intrebat adesea ce s-ar intampla daca as putea zbura dincolo de nori (ca in melodia lui DAN BITMAN)unde sa prind visele in palma si sa le darui celor din jur..As fi asa generoasa....Dar constat cu tristetze ca oamenii au incetat sa viseze..de aceea sunt asa de avida sa te citesc pe tine sa comentez..pentru ca imi place ca tu nu ai renuntzat la a visa,la a spera si chiar daca nu mai suntem copii ..STIM ca visele devin realitate cand credem in ele,cand daruim ca sa primim,cand ne punem sufletul in palma cuiva ...riscand ,dar sperand..Sa stii ca a gandi pozitiv ..chiar are efect..si a gandi pozitiv intr-o zi de toamna asa rece si mohorata..he he ..inseamna tinerete...fara batranete...te pup,,,si repet..ASTEPT!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca sunt o norocoasa,nu stiu draga mea...stiu ca tot ce-mi doresc nu e ceva imposibil,tot timpul am fost cu picioarele pe pamint...(poate caracteristicile zodiei pamintene in care m-am nascut...)imi doresc lucruri simple...crede-ma!
    Poate ca prospetimea si frumusetea sentimentelor ma orbeste uneori si ma face sa vad lumea cu alti ochi cu lentile colorate...stiu si eu?
    Mai pot sa repet doar ca iubirea poate triumfa in deplina armonie si intelegere, onestitate, reciprocitate, completitudine....
    Stiu ca bucuria ta e deplina si nedisimulata...nu -mi ramine decat sa-ti multumesc ca de obicei...te pup si te imbratisez!

    RăspundețiȘtergere
  3. un gand si o aseptare grea
    ma coplesesc in ceas tarziu
    si ca-n povesti cred ca m-as vrea
    la poarta dorului sa-ti fiu
    sa-ti vad cununile din par
    impodobindu-ti chipul drag
    sa vad ivind sclipiri de dor
    dupa ce-l astepti cu drag in prag.
    sunt zile ce raman in calendar
    crestate cu culori de dor
    sunt date nensemnate poate an
    dar pentru tine au venit in zbor.
    noiembrie a scris un inceput de vis
    cu cifre magice (6- 7 8.).am zis
    nu sunt profet, sunt doar un om ce -ar vrea
    sa-ti vad povestea ta-ntr-o stea..

    RăspundețiȘtergere
  4. Mara...ufff!!!ma innebunesti cu profetiile tale...macar jumatate din cit imi spui sa fie adevarat!
    Te pup si te imbratisez!!!! >:D<
    Oricum ce pot sa-ti spun e ca totul a fost asa cum m-am asteptat!

    RăspundețiȘtergere
  5. Da??????????O...ce bine.. !!!Deja visez la ce e maine/va fi un colt de rai fumos/dar.. si in rai e deluros/si urci coline sau treci vai/sa poti sa numeri doar in doi/te pupa mara si ar vrea/povestea asta intr-o stea/sa lumineze -n fapt de seara/eu" profetesc'" a cata oara??

    RăspundețiȘtergere
  6. Cam asa s-a desfasurat totul...adevarat ca nu este o geografie favorabila sentimentelor mele dar,lucrurile frumoase se obtin cu sacrificii... >:D<

    RăspundețiȘtergere