Blog premiat

miercuri, 25 noiembrie 2009

Ganduri hoinare


Ma uitam dimineata in oglinda si am observat ca fetei mele ii lipseste ceva,acel ceva care ma facea sa ma plac de cateva luni bune incoace.. Zambetul!Si uite acum imi dau seama ca l-am pierdut fara sa prind de veste,el ma facea mai luminoasa,si chiar daca nu recurgeam la micile trucuri feminine pe care orice femeie le are la indemana cand vrea sa para frumoasa in ochii celor din jur,el ,zambetul facea totul!Energia care alimenta zambetul meu se pare ca a dat faliment...dar pe vremuri de criza,accepti orice,te multumesti cu cat ai...si eu asta fac acum,accept,accept destinul inexorabil.
Ma gandesc ca El stie cand,cat si cum sa ne dea fiecaruia,de citeva zile incerc sa ma eliberez de tot ce cred ca nu este primit cu flori de sufletul meu,pentru ca nu-i asa ca trebuie sa scapi de ceea ce nu-ti mai doresti ca sa faci loc pentru cele pe care le doresti...ele nu pot sa vina daca nu-si gasesc oportunitatea.
William Shakespeare spunea prin personajul sau Hamlet"Lumea s-a intors cu fundu-n sus...!Ce Noroc ca am fost pus s-o pun la loc"...hehehe!!nu stia insa cate necazuri ii va aduce viitorul....
Spunea cineva intr-un comentariu la mine pe blog ca e bine ca ne-a lasat D-zeu uitarea ,de acord! fara ea cred ca ne-ar fi imposibil sa depasim suferintele,durerile peste care trecem,insa uneori e greu sa scapi de trairile pe care le-ai avut alaturi de o persoana,chiar daca alegi sa nu mai mergi pe acelasi drum cu ea....pentru ca sufletele care se daruiesc,nu pot fi ignorate ,ramai in speranta ca poate intr-un alt spatiu,intr-o alta lume il vei intalni,te va astepta,sau cine stie? pot avea un destin asemanator si atunci in mod iremediabil totul e piedut....si nu mai crezi in mitul adroginului.
Astepti sa treaca ziua,sa treaca noaptea,sa vina iar ziua...sa-ti aduca o schimbare,sa schimbi pareri cu prietenii sa fii intrebata cum ai dormit,ce-ai visat...ce gatesti,ce ai mai citit,pe unde ai mai umblat,ce-ai vazut,bla,bla,bla...nimicuri cotidiene si atat!
Dar D-zeu spune mereu in vechea scriptura,"iubiti-va"...dar daca ceea ce visezi nu se gaseste in lumea asta ce poti sa faci?
Ramai neiubita?
..ce faci cu iubirea ta?
...o risipesti?
o dai de pomana,o arunci in patru zari...sa n-o mai vezi si sa n-o mai intalnesti niciodata?
Sau cine stie,poate undeva cineva o invoca....dar tu nu-i poti auzi glasul...e prea departe,mult prea departe sa se faca auzit.
Huhhh!!! ma mai gandesc la un lucru poate de aceea plange universul,de aceea suntem binecuvantati cu ploi,unii poate mai merituosi chiar cu ploi de iubire...ce bine de ei...ce bine ca exista astfel de oameni ,daca stai in apropierea lor simti ca furi involuntar putin din caldura lor si te simti perfect pe moment.
La urma urmei ajung din nou la concluzia ca viata asta e facuta din momente perfecte,si atat!

9 comentarii:

  1. Poate ar fi vremea sa vezi ce moment perfect ai creeat cu comentariul tau,la mine in blogg...Te pup!Da o tura pe acolo,ai un post dedicat!:))

    RăspundețiȘtergere
  2. iaaa uite ce schimbare pe profil ;)) deja va pregatitzi de sarbatori :> hh.chiar azi imi zicea colega mea de banca,draga de ea,ca de azi intr'o luna e craciunul 8-> abia astept.vacantza de iarna e cea mai faina perioada din an. :x mi se pare mie sau la dv pe profil ninge?? :O cat de tareeee :x

    RăspundețiȘtergere
  3. Ana-Maria,am dat,si ma pregatesc sa iau leapsa..o lepsa,care uite s-a intors inapoi la mine...hehehe!!! ne-am gasit de scris,vezi bine...ca tot ne place! :))
    TE PUP!!! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  4. Lolaaaa!!!..pe unde mi-ai umblat fetito? ti-am dus dorul...pai se poate sa nu ma cauti?sper ca-ti este bine...mai lasa si tu un semn ca sa inteleg ca treburile sunt asa cum iti doresti,te rog!
    Vreau sa ninga sa acopere tot ce e rau,fulgi insa sunt cam marunti,va mai dura...dar va fi bine!... :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Uff ,dragostea v-a indrumat pasii intr-un labirint de sperante ,apoi.. de lacrimi si durere si v-a lasat acolo..Drumul inapoi e dificil..dar il vei gasi..Azi sigur ai zambit cand ai fost la Negresti..si vei zambi si maine.."nu merita sa plangi pentru nimeni,iar cei care merita nu te vor face sa plangi'(Marquez)

    RăspundețiȘtergere
  6. mi'a fost stricat calcul :( pai stitzi ca treburile nu sunt asa cum imi doresc.la mine niciodata nu sunt asa.dar nah,nu am ce face.
    d'voastre ce mai facetzi?? >:D<
    vai...ca abia astept sa ninga.si sa vina vacantza de iarnaaaa 8-> cea mai frumoasa perioada din an :x

    RăspundețiȘtergere
  7. Mara,zic si eu ca si sergentul din Alecsandri...legat de drumul de intors spre casa..."as vrea sa zbor,dar rana...nu ma lasa..."o sa ma "doftoricesc"insa,...cui pe cui se scoate nu-i asa? ;)

    RăspundețiȘtergere
  8. Lola,transmite-i mamei tale imbratisarile mele si sa fie mai ingaduitoare cu tine...la nevoie,da-mi-o la microfon... :)) te astept pe YM,oricand ai nevoie de sfatul meu.

    RăspundețiȘtergere
  9. hhh.multzumesc.
    degeaba ii spun,ca n'am cu cine vorbi :-j
    nu v'am vazut zilele astea pe mess.cred ca nu ne'am sincronizat prea bine ;))

    RăspundețiȘtergere