Blog premiat

joi, 12 noiembrie 2009

Daca pleci...



Am urmarit discutiile legate de divortul celor doi..i-am admirat mult,erau o pereche grozava!n-as fi spus niciodata ca cei doi se vor desparti...si cred ca era un cuplu indragit de toata lumea,pareau facuti unul pentru altul,dar destinul iti ofera atatea surprize incat n-ai cum sa comentezi prea multe...il accepti si gata!

5 comentarii:

  1. Foarte frumoasa poezia si mai ales pe fundalul melodiei lui Catalin Crisan.Felicitaripentru blog este o oaza de liniste si de hrana pentru suflet . Gasesc aici o Tasha romantica ,sensibila si foarte talentata . Continua ca esti un balsam pentru noi .

    RăspundețiȘtergere
  2. Zamfira,te mai astept aici...mai ales ca ne intalnim si pe blogul lui Anis,zilnic la caterinca,esti de-a casei deja!.... >:D<
    Multumesc pentru comentariu!

    RăspundețiȘtergere
  3. este superba aceasta melodie..as asculta non stop, la fel ca si unele melodii ale Mirabelei Dauer, Corina Chiriac, etc.
    O dupa-amiaza cat mai placuta iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  4. Anne,imi amintesc,in urma cu cativa ani am avut in vizita o prietena din Franta,orasul nostru era infratit cu un oras din Bretania, si astfel faceam schimb de gazduiri,pe timpul concediilor,ii placea asa mult Catalin Crisan incat trebuia sa-i traduc fiecare cantec(eu avand caseta lui in masina pe acea vreme),i-am cumparat apoi cam tot ce gasisem in comert cu cantecele lui,Doamne ce fericita am facut-o...deci,nu numai romanilor place acest cantaret... :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu ii iubesc mult pe amandoi, incat nu ma pot gandi la ei altfel decat ca la un cuplu

    RăspundețiȘtergere