Blog premiat

duminică, 21 iunie 2009

Vreau o ploaie de emotii...


M-am hotarit!

Azi vreau sa uit de tristete!am purtat-o destul in spate....azi vreau sa-i spun" Adio..."

azi vreau sa fiu altfel!

azi vreau sa gasesc pe cineva care sa-mi deschida drumul spre lumina,

vreau sa -mi"tatuez"in suflet zambetul sa nu mai indrazneasca nimeni sa mi-l fure...sau Doamne fereste sa mi-l pierd la un joc de noroc...a naibii viata!cum te arunca ea in situatii grele de-ti vine s-o iei la palme!...n-o iei ca e viata ta si ma intreb daca tie nu-ti pasa cui sa-i pese?

De azi vreau sa-mi schimb atitudinea(tocmai am vazut un film la TV...off!cum pot americanii astia sa-ti sugereze prin filmele lor cum ca viata e scurta si merita traita la cote maxime..)

Azi am mai invatat ceva: cu fericirea trebuie sa fii mereu atenta, nu te poti lasa pe tanjeala, o clipa in care iti zboara mintea si gata, te trezesti trista, enervata, nemultumita, frustrata, melancolica sau in cel mai rau caz chiar alcoolica.

De azi voi munci la fericirea mea...DA!dar am nevoie de curaj...poate am fost prea lasa pina acum...

Vreau un curaj numai al meu, care sa bata lasitatea asta nenorocita care traieste de atat timp pe spinarea mea. Sunt dispusa sa platesc bine si sa ii ofer conditii de trai decente: aproape tot patul, plapuma mea, marirea de salariu, o parte din pensia mea...Am de gand sa mananc in fiecare zi spanac, ca Popeye, poate contine putin curaj. Si sa imi pese mai putin de imaginea mea in ochii unor oameni care de fapt nu au nici o imagine despre mine…mda!poate aici gresesc...imi pasa prea mult de altii,de ceea ce ar putea sa spuna despre mine...

Si mai vreau ceva...sa nu ma mai gandesc la iubiri de lunga durata,ca ele oricum nu exista!

Vreau o iubire scurta...Suna ciudat? N-are decat sa sune. Pentru ca asta e adevarul. Vreau o iubire scurta. Pot fi si mai multe, macar sa am eu parte de una. De ce vreau o iubire scurta?­­Pentru ca barbatii uita.... Pentru ca barbatii se obisnuiesc, pentru ca barbatii nu au sacrificiul in sange, cum il avem noi. Pentru ca stiu sa fie fermecatori doar la inceput, cand ii mana pasiunea, iar cand aceasta dispare, farmecul lor pleaca odata cu ea. Pentru ca atunci cand sunt innebuniti dupa tine ar face cele mai minunate lucruri, tratament pe care tu, ca femeie, crezi ca il vei primi toata viata. Asta ne si face sa ii alegem, nu?

De ce vreau asta, pentru ca e singura sansa de a avea o experienta curata, pe care sa nu o pateze egoismul, frustrarea, meschinariile fiecarei zi, frica si gelozia. Vreau ca ploaia de emotii de la inceput sa ude si sarutul de adio, vreau ca pana si scena despartirii sa fie romanesca si frumoasa, sa pot scrie despre ea si sa imi stoarca o lacrima cand le-o voi povesti prietenelor....iar el sa spuna cand isi va aminti de mine"ce femeie minunata a fost..."

2 comentarii:

  1. Frumoase ganduri...sa ti se realizeze,asta iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cristina - Negresti27 mai 2011 la 19:21

    Esti o femeie minunata,Tasha! sa nu uiti asta,mai devreme sau mai tarziu toti ne convingem ca viata e trecatoare dar ca evenimentele pe care le traim o fac deosebita,bucura-te de tot ce-ti ofera frumos viata!

    RăspundețiȘtergere