Blog premiat

miercuri, 1 aprilie 2015

Ganduri leganate


   Azi e o zi de leganat, ....cu alte cuvinte, am racit foarte tare, stau mai mult in  casa si incerc sa imi revin cu ceva pastile si ceaiuri, ascult muzica  si asta ma face mai visatoare, imi da aripi...dar cum poti fi altfel decat asa cand asculti  R.Kelly- I belive i can fly ?
  Ciudat ca eu racesc cand este cald afara, pentru ca in Italia e o vreme foarte placuta, soare, temperaturi ridicate...probabil mi-a scazut imunitatea...sau m-a pacalit timpul ca tot e 1 Aprilie...asadar azi - odihna, lichide si fructe cat cuprinde!
   Nu va pup sa nu se ia raceala de la mine dar  va invit la un leganat  de ganduri, e cald si putina miscare nu strica chiar si mintii, nu-i asa?

4 comentarii:

  1. Imi pare nespus de rau ca nu iti pot fi alaturi.Viroza mea a durat trei saptamani asa ca sunt imuna si puteam asculta impreuna muzica si sta la un phar de vorbe.....
    Insanatosire grabnica si calde imbratisari !

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, sper sa scap mai repede sa nu ma apuce asa Pastele cu nasul infundat si cu tuse...multumesc mult Rodica pentru gandurile tale bune! imbratisari din departare!!

    RăspundețiȘtergere
  3. UFFFFFFFFFFFFFF CE RAU IMI PARE CA AI RACIT DRAGA MEA SURIOARA !!!!ITI DORESC MULTA SANATATE SI SA TE INTORCI CU BINE ACASA SANATOASA SI VOIOASA !!!!!!PUPICI SI CALDE IMBRATISARI SCUMPA MEA !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa-mi treaca, stii ca sunt puternica! rezist!!am hotarit acum sa ma iau la tranta cu vremea de afara, ies la plimbare sa-i arat ca nu-mi pasa! ;)

      Ștergere