Blog premiat

sâmbătă, 11 aprilie 2015

Ce inseamna Pastele pentru tine?

 

      Foarte multi dintre noi, iau aceasta mare sarbatoare  drept una divina, dar poate putini sunt pregatiti sa o  primeasca asa cum se cuvine....adica cu o purificare a sufletelor, Isus a venit pe lume sa salveze lumea de pacat, El a fost far' de pacate si s-a sacrificat pentru pacatele  noastre, tocmai de aceea Pastele inseamna Invierea Lui si mai inseamna lumina din sufletul fiecarui crestin, o curatire a chipului omenesc, a karmei si nimeni nu stie mai bine decat noi ce avem de facut fiecare, fiecare duce crucea lui, povara lui, dar de ce sa te duci mai departe cu incarcaturi negative cand poti foarte usor sa te desparti acum de ele? reconsidera perceptele pe care le-ai avut vis-a-vis de evenimentele trecute si care poate te-au adus intr-o stare de disconfort sufletesc, cauta sa gasesti doar ce a fost frumos in acele situatii, pentru ca in fiecare rau exista si un bine, scoate-l acum la suprafata si bucura-te ca s-a intamplat, asa te vei incarca cu energie pozitiva, pentru ca eforturile pozitive te duc la schimbari pozitive, va fi o experienta care te va obliga sa faci un pas inainte in evolutia ta spirituala!
      Daca nici acum nu vrei sa scapi, sa fugi de raul din sufletului tau vei avea parte si in viitor de situatii nefericite, neiertarile pot avea un efect devastator asupra ta, echilibreaza-ti karma si vei vedea ca starea ta emotionala va fi una pozitiva, vei simti o usurare si atitudinea ta fata de viata va fi diferita! aminteste-ti doar de frumosul din oameni, te vei simti excelent, asa vei ajunge la izvorul iubirii!
     Am iertat pe toti cei care poate  cu sau fara voia lor m-au suparat, m-am iertat pe mine pentru ca am simtit si eu sentimente de culpabilitate (nimeni nu este perfect...si apoi stii cum se spune  atitudinea ta uneori o defineste pe a mea...sau atitudinea mea deriva din atitudinea ta!) vreau sa radiez energie pozitiva, sa am pace interioara si armonie sufleteasca sa dobandesc mai multa cunoastere si intelepciune spirituala.
      In fiecare dintre noi traieste un inger, ingeri sunt si pe pamant nu numai in ceruri, este alegerea ta daca vrei sa cresti, sa dezvolti ingerul din tine sau sa-l distrugi cu buna stiinta!
     Paste  cu  credinta, bunatate,  lumina, impliniri depline,  sa aveti parte si sa va bucurati  de tot ce este important in viata pentru voi!
          Hristos a inviat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu