Blog premiat

luni, 15 februarie 2010

Magia netului...(XV)



Voi scurta povestirea,incercand sa ajung spre sfarsit..
Era ultima saptamana,Gabriela ne anuntase in pauza de publicitate ca peste doua zile se termina show-ul,bucuria noastra era fara margini,deja nu mai aveam somn,ne gandeam numai acasa....iar unii numai la banii care urmau sa parvina cuiva.
In casa susceptibilitatea crestea,daca cineva statea de vorba cu cineva se presupunea sa se comploteaza,se fac aliante sau ceva de genu'...
Ajungem si la seara finala ne hotarisem cele trei adica Elena,Carmen si eu s-o nominalizam pe Eugenia...iar la barbati pe Cornel..eu insa  n-am respectat intelegerea si l-am nominalizat pe Alex la barbati ,pentru ca am gandit in ultimul moment ca daca s-ar intampla sa iasa Eugenia din casa si se vor imparti banii,macar sa  aiba si ei ceva bani daca tot doreau sa ramana impreuna...
Eugenia l-a nominalizat tot pe Alex  si ca atare Alex a iesit...
Hmmm!!! dar am iesit si eu in seara finala pentru ca Eugenia ma nominalizase pe mine,era firesc! ma asteptam....aici vreau sa spun ceva n-am sa cred niciodata ca publicul m-a parasit in ultima saptamana si n-a mai vrut sa ma voteze,a fost jongleria kanalistilor ca sa iasa invingatori cei care aveau perechi,deci s-a jucat murdar,pentru ca daca mie imi place un personaj din casa,apoi eu il votez pina la sfarsit,nu-l las pe ultima suta de metri...logic nu?
Si mai era ceva care mie nu mi s-a parut corect- plicurile cu votul publicului se aduceau de Gaby desfacute  abia spre final dupa ce deja se faceau nominalizarile,ori corect ar fi fost sa fie pus pe masa la inceputul serii,atunci cand se oprea votingul publicului..nu-i asa?
Era clar ca trageau sforile cum au vrut "kakanalistii" vorba celor de pe forum.
Aici am avut un gust searbad...
Invingatori i-au scos pe Elena si Petre si pentru ca Eugenia si Cornel au sustinut ca se iubesc,in seara finala a venit producatoarea si i-a intrebat dupa terminarea show-ului daca isi mentin  ideea.Ei au spus ca da...Deci,s-au facut doua nunti cum s-ar spune,desi Eugenia si Cornel nu s-a casatorit la starea civila,numai Petre si  Elena care trebuiau sa faca asta pentru a intra in posesia marelui premiu.
Nunta a fost la Casa Armatei,a fost o nunta frumoasa...aici chiar n-am nimic de obiectat,poate doar faptul ca au fost cam multi solisti manelisti...dar stiti bine ca acest Kanal D ii promoveaza la greu...asa ca nu-i nicio noutate ce va spun acum.
Meniul a fost extraordinar,s-au furat miresele...s-au negociat...s-au aruncat buchetele...jartierele mireselor...deh! toate nazdravaniile posibile.
Eu am ajuns cu intarziere,fetele mele venisera la seara finala,pentru ca asa s-a procedat cu toti finalistii,le-au invitat familiile in platou si li s-a cerut in parte parerea..ele insa nu s-au gandit ca vor trebui sa participe si la nunta,asa ca ne-am dus prin magazine sa cautam tinute de ocazii,pina am ajuns (pentru ca am stat la Flory in Buftea,care de asemenea a participat la nunta,era prietena mea si le-am spus kanalistilor ca este dorinta mea sa vina si ea...nu s-au opus,au acceptat)
La magazine pentru ca era joi si se filmasera imagini din casa cu noi  in avans,lumea era mirata ca ma vedea,toti ma intrebau:
-d-na Olga ati iesit din concurs?pai cum ?ca v-am vazut pe sticla azi...?
-da, show-ul s-a terminat...a castigat Elena si Petre...
Nunta s-a dat pe post sambata seara....
Si acum sa va raspund la intrebarile puse legate de concurentii care au ramas perechi.
Elena cu Petre au divortat la doua luni de la concurs....cred ca si-au impartit banii si  a fost asa de dragul premiului aceasta alianta...
Eugenia cu Cornel s-a despartit mult mai repede,cam la o saptamana de la concurs,pentru ca, Cornel le avea cu paharul  si  Eugenia n-a suportat asta,mi se pare corecta decizia ei..Eu am spus si in casa ca ceva nu-i in regula cu el...care femeie isi lasa barbatul  cu care are 4 copii daca este om de treaba?deci banuisem ca ceva nu e a buna cu el...dar dragostea e oarba uneori,nu tine cont de asa ceva...iar in casa nu aveai cum sa vezi asta,bautura era cam rationalizata,barbatii n-aveau cum sa se dea in petic.
N-a fost ce imi inchipuiam eu acest show,dar odata intrata in casa,am jucat cum mi s-a cerut...n-am incalcat regulile,am gresit un lucru...n-am realizat ca e un concurs; am legat prietenii si am fost sensibila la sentimentele  care lasau cei doi care au ajuns in finala sa se inteleaga,am crezut ca sunt adevarate...:(
dar,am realizat ca zicala"pentru bani si ursu' joaca" se potriveste si oamenilor....
Una peste alta mi-am recastigat increderea in mine,mai ales vazand ca sunt iubita de atata lume care m-a votat.Avem la acel moment nevoie de asta,prea ma inchisesem in mine...
A fost si o lectie adaugata la scoala vietii,am vazut de ce sunt in stare unii oameni ca sa - si atinga scopul.
Nu as mai participa niciodata la un astfel de show....desi dupa cum am relatat nu l-am regretat,m-a facut mai puternica...m-a calit!

21 de comentarii:

  1. No , e bine ca asta a fost o experienta de viata...si ,vorba ta , ai vazut ce categorii de oameni exista pe pamantul asta!...

    RăspundețiȘtergere
  2. Sincer,Tasha, eu n-as fi rezistat!Esti o fire TARE!

    RăspundețiȘtergere
  3. Asta e Ana-Maria,a fost nebunia vietii mele,trebuia poate sa aiba si nepotii mei la ce se uita peste ani...s-o vada pe bunica lor pe DVD...:))

    RăspundețiȘtergere
  4. Angi,odata intrata acolo,am avut spiritul de competitie...eu niciodata n-am abandonat la mijloc un lucru,bun -rau cum a fost l-am dus pana la capat!:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Tasha,gata acum imi dau seama cam ce a fost!
    De ce nebunia vietii?Ai avut curaj si poate elan!Nu stii niciodata de unde sare iepurele!
    Bravo Tasha,desi sint convinsa ca nu a fost usor ori cita experienta de viata ai avea!Pa,pa!

    RăspundețiȘtergere
  6. Si asta e adevarat,n-aveam de unde stii ce va fi...oricum ma asteptam sincer la altceva....de usor nu e usor,pentru ca ca deh! in casa fiecare se gandea la ea nu la ceilalti...eu am gatit si pentru ceilalti,dar altii fara sa se implice poate deloc,s-au ales cu mai multe,stii mi se cam potrivea zicala aia de pe vremea comunista:
    "cine-i harnic si munceste...ori e prost ,ori nu gandeste"...singura mea mare placere a fost piscina,acolo eram in largul meu!

    RăspundețiȘtergere
  7. Sper să nu te superi, Tasha, dar nu merita de la început. Personal, mă îngreţoşează aceste spectacole exhibiţioniste gen Big Brother sau altele asemenea, mi se pare o circărie în acvariu. Şi sincer, nu cred că-ţi trebuia aşa ceva pentru a te convinge că oamenii sunt ipocriţi sau ahtiaţi după bani. Iar încrederea în tine n-avea deloc nevoie de asemenea impulsionare. Sper să nu te superi, poate am fost prea directă...

    RăspundețiȘtergere
  8. Oricum a fost o experienta si te-a scos din casa si monotonie(poate).Felicitari pentru curaj.

    RăspundețiȘtergere
  9. Vocea de departe,acum cand am trecut peste tot,pot spune ca da! nu era de mine acel show...dar la acel moment cred ca ma legasem de orice motiv care sa ma reinventeze,sa am chef de viata pur si simplu! iar privit din afara n-aveam de unde stii ce inseamna un astfel de show...nu ma supar,stai linistita,acum asa vad si eu lucrurile.

    RăspundețiȘtergere
  10. David Octavian,ai inteles perfect ce-am vrut!asta era!:)

    RăspundețiȘtergere
  11. mi e astfel de emisiuni matrimoniale mi se pare o mare prostie dovada ca ambele cupluri s au despartit...mi se pare un mod jegos de a aduce oamenii impreuna. si postul asta de televiziune mi se pare de mahala...nu stiu de ce am eu parerea asta. Bine televizorul e de mahala. Toata lumea critica otv-ul, dar daca suntem atenti toate televiziunile au laut exemplu lui, asadar toti sunt la fel...


    ma bucur ca esti puternica si ca te a ajutat sa fii mai puternica experienta asta:):*

    RăspundețiȘtergere
  12. am vazut si eu in mare parte emisiunea,am vazut si atunci cand a intrat prietena lui d-tru in direct,sunt lucruri peste care treci doar daca esti puternic si daca intri in joc se intimpla mai rar sa nu poti merge inainte, o faci ca nu ai de ales,
    dupa mine nu e o tragedie ca se participa la astfel de emisiuni, ca se fac cu oameni ,si daca toata lumea ar zice nu e de mine,nu s-ar mai face,dar nu sunt de acord sa faci ceva doar ca sa castigi cum se face la astfel de emisiuni.
    eu mai urmaresc "fermier caut nevasta",da nu se compara cu aceste emisiuni,alt format..

    RăspundețiȘtergere
  13. Monica uite ca s-a intamplat si un lucru frumos...s-au cunoscut Anca cu Marius,au fost si oameni frumosi si la propriu si la figurat in acel show...:)
    Monica este alegerea noastra sa ne uitam la ce ne place...acum aveam de unde alege har Domnului! eu una n-as generaliza...:)

    RăspundețiȘtergere
  14. Stiu emisiunea ai cu fermier...m-am uitat si eu odata...e alt format,asa e...na! ce sa zic?am vazut si eu cum e sa fii pe sticla in focul pustii!:)

    RăspundețiȘtergere
  15. Tasha, eu ma bucur ca ai particpat la acel show, ai fost o puternica, ai ramas printre ultimii, desi ai fost tradata miseleste la urma, dar asta e! Tocmai de aceea esti o puternica si o mica vedeta, de ce nu?

    Cat despre cupluri, imi pare rau de ei, cum imi pare rau de orice cuplu care se destrama...dar viata merge inainte!

    RăspundețiȘtergere
  16. Alina,poate ca ai dreptate,daca nu masluiau voturile cred ca as fi ajuns la premiu,adica s-ar fi impartit intre noi cei din casa...dar asta nu dadea bine pentru planurile lor...asa ca au ales sa fie doua nunti...in fine aici a fost jocul lor murdar!dar,nimeni nu-i asa prost sa creada ca peste noapte se pot face rasturnari de situatii,ca doar cei care m-au votat pe mine tot show-ul,nu s-au razgandit si-au votat pe Eugenia...asta e clar!~

    RăspundețiȘtergere
  17. Bine ca nu regreti. Vorba ta: a fost o experienta si astfel ai ajuns sa mai cunosti oameni...si categorii de oameni. Bravo Tasha pentru curajul tau. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  18. Nu regret,clar! dar,nu as mai participa pentru toti banii din lume....nu e simplu!:)
    Am ramas cu toti concurentii in termeni buni,chiar si cu Eugenia cu care am vorbit la telefon,de asemenea si cu Lucia...de vizitat insa m-am vizitat cu Carmen,Anca,Felicia,iar Iuliana a fost si ea la mine..

    RăspundețiȘtergere
  19. Ma bucur foarte mult pentru Anca.Este o fata deosebita.Ii urez casa de piatra alaturi de Marius!

    RăspundețiȘtergere
  20. Te admir pentru curajul de a fi participat la acest show, pe care nu-l consider nici joc, nici concurs,ci un fel de viata in viata, si participarea ta imi explica si succesul blogului tau, caci esti sincera si atragatoare. Fara tine, placerea mea pentru blog s-ar fi stins.

    RăspundețiȘtergere
  21. TASHA f. frumoasa povestirea de la show-ul la care ai participat si kiar esti o pers. puternica si f.f.f. sensibila ti-am mai spus ca ne potrivim aici
    cand intru la blogul tau ma linisteste muzica de calitate care este la tine parca visez ,nu am cuvinte sa te fac sa intelegi ce simt ,dar nu prea am avut noroc in viata si poate de aceea sant asa
    o sa te vizitez de fiecare data cand pot sa ma incarc de energie pozitiva emanata de tine cu aceste marturisiri,poezii,muzica buna si tot ce-mi doreste sufletul numai la tine gasesc ,multumesc de primire,te poooop si o zi frumoasa in continuare sa ai

    RăspundețiȘtergere