Blog premiat

duminică, 14 februarie 2010

Magia netului...(XIV)

Iesise Anca din casa,nu mai aveam niciun chef...imi parea rau  de nominalizarea facuta,in casa tensiunea crestea pe zi ce trece...ne cam saturasem toti de show.....cei care isi facusera cuplu in casa incercau sa ne intre in voie pentru ca realizau ca de felul in care vom vota noi va depinde reusita lor in drumul spre cascaval...Gabriela ne intreba cine am dori noi sa primeasca marele premiu,care deja se anuntase ca se poate imparti intre cei din casa daca  cea votata de public  pe primul loc nu va dori sa se casatoreasca in casa.
Carmen imi zicea:
-fata ,eu vreau ca te voteze publicul pe tine in continuare sa impartim banii..
-mda,ce sa zic?...nu mi-ar  displace nici mie...:)
Dar in acelasi timp ma gandeam ca daca ar fi fost asa...ar fi insemnat un esec pentru producatorii acestui show,targetul emisiunii fiind matrimonial,deci sincer nu trageam nadejde sa fie asa sfarsitul...insa ma enervase Eugenia care declarase in timpul emisiei ca daca va castiga concursul va imparti banii cu cei din casa....hehehe!!! s-o spuna ea lui mutu! nu la ala din Firenze, ci aluia care poate tacea la o astfel de afirmatie...ca eu sincer n-am putut sa tac si i-am spus:
-cum poti sa faci astfel de promsiuni?mie mi se pare ca ar fi ca un fel cumparat de voturi,votati-ma ca aveti partea voastra si apoi stii bine ca iubitul tau nu e de acord cu asa ceva....Cornel spusese in emisiune ca nu e de acord cu asa ceva.
Daca vrei cu adevarat sa faci asta o faci dupa ce ajungi finalista nu acum,e ca si cum fac politicienii care vor sa dea bine la lume, suna la ziare, la TV, sa vina sa le filmeze faptele caritabile...bleah!!! urasc fatarnicia asta!
-da' care-i treaba ta?
-treaba mea e ca nu jucati corect!
-da' tu ce mai astepti in casa?...n-ai legat niciun cuplu cu nimeni,de ce nu ceri sa nu te mai voteze lumea? de ce nu ceri sa iesi afara ...ma intreaba ea furioasa...
la care recunosc ca am spus o vorba urata nu am mai rezistat  si am aparut cu un beep pe sticla cand i-am zis,vorba lui Dabija:
-da' ce te f*** grija....???!!!
Asa,asta n-a fost nimic,dar intr-o zi inainte de emisie,dau sa ma spal pe dinti,aveam eu un fix,faceam asta de fiecare data cand intram in emisie,(de parca m-ar fi cautat cineva in gura...:))  )...
Nu-mi gasesc periuta...imi zic o fi facut fetele o gluma cu mine...sa ne mai treaca timpu',ma duc in dormitor si intreb,ma duc apoi la baieti ii intreb si pe ei...aia nu ,aia nu...hm!! ciudat dimineata era...ce s-o fi intamplat cu ea?
Si pentru ca eram plina de naduf si cred ca oi mai fi spus si ceva de genu' cine mama naibii face glume proaste...numa' ce iese madona din cabina de  dus(Eugenia) cu periuta mea in mana si ma intreaba cu un ton de ingeras:
- cumva e asta?
-aoleu,fata! da' ce faceai cu ea la dus? mi s-a facut negru in fata ochilor....
Stiam ca are placa dentara...zic in sinea mea"asta si-a spalat placa cu ea"...si dintr-o data mi-a venit s-o bag in cabina cu tot cu periuta...dar camera era pe mine...
-nesimtito,cum ai putut sa-mi faci asa ceva?
la care ea imi raspunde:
-lasa ca ti-o spal cu spirt!...cand am auzit m-am infuriat si mai tare....m-am gandit ca nu e prima oara cand face asta...si m-a apucat o sila de-mi venea sa vomit....i-am zis:
-baga-ti-o undeva!
In acel moment am inceput sa plang si sa regret ca am acceptat sa particip la un astfel de show....era prima oara cand regretam,imi doream sa fiu acasa...sa n-o mai vad in  fata ochilor...si cred ca am si spus asta cu voce tare,drept pentru care ea s-a mutat cu patul in coltul celalalt al dormitorului(dormise langa mine inainte)...
Nu-mi mai pasa de nimic....voiam acasa!!!!
-va continua-

10 comentarii:

  1. O doamne, ce oameni!
    Cum naiba sa faci asa ceva si sa te mai si mandresti cu fapta ta? Oamnei fara caracter. Sincer.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am avut starea de mai sus pentru ca stiam ca n-a facut-o din greseala,periuta mea era Colgate 360,era unica de acest fel in casa,deci mult mai mare decat celelalte...o vedeai de la o posta,la inceput o tineam intr-o punga alaturi de pasta de dinti pe care mi-o adusesem de acasa,am eu una preferata,dar apoi,socotind ca fiecare isi cunoste periuta,am zis hai s-o pun in paharele de pe chiuveta din baie...aici insa se pare ca n-am fost inspirata.
    Aaa! si imi amintesc atunci ca a mai spus ca de ce sa-ti fie sila la o adica ca ai baut si apa din paharul meu?...ok! una este sa bei din acelasi pahar ca aveam noptiera ei in partea standa a patului meu,la cap ,si poate imi era la indemana noaptea cand imi era sete,pentru ca trebuie sa va spun ca in casa ne culcam de regula pe 3-4 dimineata...imi stricasem ritmul de viata total,pe la 12 noaptea fetele de argint isi faceau sandviciuri calde sau isi prajeau cartofi pai si mirosurile patrundeau pana la noi si nu ne lasau sa dormim,astfel incat ne ridicam din pat si ne alaturam lor... :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Groaznic...nu stiu cum de ai rezistat!Bleah!

    RăspundețiȘtergere
  4. Marius era intradevar singurul baiat pe care-l placusem din cati s-au prezentat la casting pt mine. M-a deranjat faptul ca nimeni din organizare nu mi-a spus ca Marius nu va putea intra in casa. Ei imi spuneau sa am rabdare, ca rabdarea e o virtute... povesti pt copii :). Desi imi placea in casa pt ca eu nu am avut conflicte si ma simteam ca in vacanta acolo, nu imi mai gaseam locul, pt ca existau destule cupluri care se certau din diverse motive, atmosfera era deja mult prea tensionata.. Poate daca mi-ar fi spus ca Marius nu va mai veni, as fi plecat mai demult din casa si poate jocul s-ar fi schimbat putin.
    Dar nu mai conteaza, a fost frumos din partea lui ca m-a sunat si in emisiunea de seara in direct ( in seara in care am fost invitati eu, Dumitru si Iuliana ), iar organizatorii au facut tot posibilul sa ne intalnim ulterior. Frumos gest :) !

    RăspundețiȘtergere
  5. Ana-Maria...si eu m-am intreabat asta revazand acasa tot show-ul pe DVD...:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Da,Asa este draga Anca,macar atat au facut si ei!:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce urat! Sa-ti ia periuta pentru placa ei! Doamne fereste de oameni rai!

    RăspundețiȘtergere
  8. Alina,m-a socat si pe mine gestul,mai ales ca se distingea clar dintre celelalte,dar cred ca i s-a parut mai eficienta...pfai!!!:( urata treaba!
    Culmea stii care a fost? erau o gramada de periute de dinti,ne asteptau pe culori in baie cand am intrat in casa,avea de unde sa ia,la o adica,nu trebuia sa-mi faca asa ceva...

    RăspundețiȘtergere
  9. cunosc asemenea tip de caracter. dezgustător. o fac expre. eu odată de la una cam la fel de „antrenată” m-am trezit cu picioare în pungile de gunoi din hol ce urmam să le arunc. tot holul s-a umplut de gunoiul din casă. sunt posedate, nu sunt întregi la minte. știu că te deranjează și calcă pe ce te doare. nenorocite. îndrăcite.

    RăspundețiȘtergere
  10. Selena,oameni si oameni ,ce pot sa spun?;(

    RăspundețiȘtergere