Blog premiat

duminică, 14 februarie 2010

Magia netului...(XIII)

N-am povestit prea multe despre Marius,cine este Marius?de ce n-am facut asta pentru ca am vrut sa las special asta pentru a vorbi despre el in acest post,acum cand a iesit Anca din casa....
Marius este un baiat care s-a prezentat la casting pentru Anca...Anca intruchipa modelul feminin pe care el si-l imaginase si pe care il cautase....dar,n-a putut intra in casa pentru ca el era sef de departament intr-o ban ca din Bucuresti si daca ar fi intrat lesne de inteles ca si-ar fi pierdut job-ul...cine-ti da atatea zile de concediu? nimeni!
Cand a intrat pe usa care dadea in curtea casei,eram convinsa ca este omul potrivit pentru Anca,dupa ce si-a deschis gura, l-am auzit vorbind ,am inteles ca si Anca simte la fel...ma uitam la ea...radia! pfai! ce fericita eram pentru ea...intelegeam ca n-a venit degeaba la acest show...ma uitam si la unu' si la altu' chiar daca nu spuneau nimic,se vede din priviri ca se plac foarte tare.
Marius venise si  intr-o tinuta impecabila,se vedea ca este un barbat care se respecta...el a fost insa sincer,a marturisit ca o place mult pe Anca,daca ea simte la fel...si n-o sa-si gaseasca pe cineva intre timp...se vor intalni afara...
Anca trebuie sa spun ca-mi marturisea ca spera ca macar la sfarsitul show-ului Marius sa intre in casa,chiar si doua saptamani ar fi insemnat ceva pentru ei doi...nu s-a intamplat acest lucru insa ,poate el n-a putut obtine concediu de la serviciu sau nu stiu cum sa-mi explic...cert este un lucru...a venit la sediul Kanal D,i-a adus trandafiri rosii si bomboane fine...chiar in seara cand Anca a fost eliminata din casa...iar kanalistii nu i-au dat nici florile nici bomboanele...huoooo!!! rusine voua  turcaletilor,erau in numele iubirii!!!
A auzit insa ca Anca este eliminata si s-a interesat la care hotel este cazata...a cautat-o acolo cu flori...vai ce fericita a fost Anca!
Trebuie sa va spun ca dupa ce iesea cineva din casa era cazat la un hotel pina luni cand era emisiunea de dimineata unde era invitat in platou spre a-si da cu parerea despre show si despre cei ramasi in casa...erau singurele imagini care ne parveneau si noua pe plasma din living...
In spre finalul show-ului am mai avut parte si de ceva filme pe plasma pe care ni le dadadeau cei din staff...la unele eu sincer nici nu m-am prea uitat pentru ca erau cu multe scene de cruzime,filme parca care aveau darul de a ne incarca negativ...tendentioase as zice eu...ma rog! pentru ei conta sa fie audienta maxima,sa ne certam ,ba poate sa ne si batem ca orbii....lucru care nu s-a intamplat...eram inca destul de echilibrati.
Asa...si in emisiunea de seara au fost toti trei invitati,adica cei eliminati la sfarsitul saptamanii :Anca,Iuliana si Dumitru....
Cei din casa la acea vreme jucam Monopoli,un joc cu tranzactii imobiliare....(spre sfarsit ne-au adus si remy si cateva jocuri sa ne mai relaxam...)
Nici una nici alta,auzim o voce de femeie (incurcasera cei de la sunet butoanele) care spunea ca Dumitru este iubitul ei,ca sunt in concubinaj de cativa ani buni,ca  ea si-a dat acordul sa participe la show,cu gandul ca va veni acasa cu banii ,urmand apoi evident sa se desparta de cea cu care ii castigase.....loooolllll!!!nu stiam daca sa rad sau sa plang?
Cred ca ati vazut cei care ati urmarit show-ul ca eu am fost singura care am avut curajul sa spun ca acest individ a intrat in casa pentru premiu,l-am citit,l-am simtit ca este un impostor...
La gandul insa ca Iuliana pusese suflet,am simtit o mare tristete,stiam ca prinsese drag de el si isi dorea si ea sa aiba pe cineva alaturi la batrinete....:(
Ipochimenul stiti de ce a fost in stare? sa o aduca la hotel unde era cazata Iuliana cu Anca pe iubita lui...ce tupeu!!!!
Ba mai mult, si-a prefacut vocea, si i-a dat un  telefon Iulianei la hotel sa-i zica  ca este un admirator de-al ei si ca doreste s-o cunoasca...de parca nu i-ar fi fost suficient farsa pe care i-o jucase in casa...
Murdar caracter!
Bleaahhh!!! nici nu am vrut sa stau de vorba cu el la nunta...venise sa ma invite la dans,i-am spus verde in fata:
-nu stau de vorba cu impostorii!
-stai sa-ti explic...zice el...
-ce sa-mi explici?ca esti un escroc sentimental asa cum ti-am spus in casa? stii bine parerea mea despre tine asa ca dispari!nu-mi sta in cale!...si i-am intors spatele...



Priviti fata Ancai la acel casting despre care va vorbeam...am dreptate sau nu?
Iuliana este tipa care statea intre mine si  Anca in bluza galbena....iar in capat este Lucia cea cu veleitati de lider.
-va urma-

8 comentarii:

  1. Mulţumim pentru dar. Cât despre Anca, subscriu.
    Te îmbrăţişez cu toată dragostea, draga mea dragă!

    RăspundețiȘtergere
  2. Urat din parte lui Dumitru asta....cred ca s=a intors si la el roata si si-a luat rasplata!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai dreptate in privinta Ancai, se vede de la o posta! :)
    Sa inteleg ca a fost si nunta? Wow!!! Abia astept urmatorul episod. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Si, a functionat relatia dintre Anca si Marius? Sau ne spui alta data..ca te mai intrebasem si de relatia dintre Eugenia si Cornel: daca mai sunt si acum impreuna, dar nu mi-ai raspuns!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ana-Maria,mai devreme sau mai tarziu toti platim relele in viata asta...nu le ducem cu noi in groapa!

    RăspundețiȘtergere
  6. Lillee,Anca era o fata finuta,merita sa castige show-ul...dar din pacate n-a intrat Marius in casa..noroc ca sunt impreuna si acum!

    RăspundețiȘtergere
  7. Alina,da,astept sa ma invite la nunta...sa se hotarasca odata!se intalnesc ,dar e grea departarea ea la Clij,el la Ploiesti parca acum..

    RăspundețiȘtergere