Blog premiat

luni, 1 februarie 2010

Dragostea nu piere niciodata..



In dimineata asta am deschis biblia la Corinteni,astfel incat in locul maximei cu care v-am obisnuit in fiecare zi de luni am considerat ca daca  asa mi s-a deschis cartea azi e potrivit sa  impartasesc cu voi acest pasaj,e atat de frumos ca n-ai cum sa treci mai departe.


"Dragostea este indelung rabdatoare,este plina de bunatate;  dragostea nu este invidioasa:  dragostea nu se lauda;nu se umfla de mandrie,nu se poarta necuviincios,nu cauta folosul sau,nu se aprinde de manie,nu se gandeste la rau,nu se bucura de nelegiuire,ci se bucura de adevar,sufera toate,crede toate,nadajduieste toate,rabda toate.


Dragostea nu piere niciodata.Prorociile se vor sfarsii;limbile vor inceta;cunostinta va avea sfarsit.

Caci cunoastem in parte si prorocim in parte;dar cand va veni ce este desavarsit,acest "in parte" se va sfarsi." Corinteni 13;4-8
Sa aveti parte de o saptamana plina de iubire!
 
Sursa foto:http://images04.olx.ro/ui/4/41/49/63173249_1-Imagini-ale-biblie-veche-din-1247.jpg

19 comentarii:

  1. Dragostea e plină de frumos, de bun, de roşu şi verde, este cel mai înălţător sentiment.

    Zile pline de iubire, draga mea dragă!

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa este, este cel mai frumos dar pe care D-zeu ni l-a lasat pe pamant...ma bucur ca pot sa sufar,ma bucur ca pot sa iubesc,ma bucur ca pot sa simt ca traiesc!
    te pup Geanina draga si te imbratisez!>:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce frumos ti s-a deschis ..e luna iubirii..Sf Valentin,Dragobete..Dragostea e permanent in noi si ne-o exprimam fie in copiii,parintzi,nepotzi,prieteni...si mai ales in acel suflet pereche pe care il avem sau il cautam o viatza..Il vei gasi..iar de nu ..inseamna ca asa iti e scris..Gandeste-te ca tu te-ai bucurat o data de aceasta munune..altzii mor si nu stiu nici ce e pasiunea,nici ce e iubirea ,nu cunosc sentimentul matern..Poate ca asa ne este lasat..de DUMNEZEU..si nu putem schimba vrerea LUI!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Da Mara,asa e,vine primavara,poate va fi din nou primavara si-n sufletul meu...
    E adevarat insa ca mie mi-a fost daca sa cunoscut cu adevarat iubirea,asa ca ma multumesc cu cat vrea El,am simtit puterea iubirii fata de partener,sentimentul matern si tot ce cuprinde acesta,asa ca daca nu va mai fi ,ma voi declara in final un om care n-a trait degeaba pe pamant....si am sa inchid ochii multumindu-i Lui pentru tot ce mi-a dat.

    RăspundețiȘtergere
  5. superb...am vazut un film prin adolescenta, nu stiu exact cum se numea,si venise vorba despre dragoste si mi-a ramas o replica a baiatului din film si anume dragostea te inalta, atunci cand o murdaresti cu dorinte meschine cobori din ea nimerind pamantul in cel mai dureros mod.
    Mi se pare atat de plina replica asta:)

    Zi linistita Tasha:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Asa e,nesocotim uneori acest sentiment si ne batem joc de el...pacat!:(

    RăspundețiȘtergere
  7. "Şi de aş avea atâta credinţă încât să mut şi munţii, iar dragoste nu am, nimic nu sunt."

    Multa iubire si tie, Tasha!>:D<

    RăspundețiȘtergere
  8. Multa iubire si tie draga mea Alina!>:D<

    RăspundețiȘtergere
  9. o maxima mai buna decat orice alt citat...

    RăspundețiȘtergere
  10. Cand iubim cerul e mai albastru, soarele mai cald...viata e...viata!

    RăspundețiȘtergere
  11. "Dragostea este misterul intre doi oameni, nu asemanarea dintre ei." - John Fowles....e minunat sa fii indragostit,sa iubesti...e cel mai frumos dar lasat de Dumnezeu...sa poti sa iti arati sentimentele....

    RăspundețiȘtergere
  12. Adevarat Marada,chiar si noi suntem mai frumosi cand iubim...:)

    RăspundețiȘtergere
  13. Subscriu Magda,dragostea face minuni!>:D<

    RăspundețiȘtergere
  14. Dragostea face minuni...pacat ca nu dureaza prea mult. ( in anumite cazuri) O saptamana buna si tie Tasha.

    RăspundețiȘtergere
  15. Sfantul apostol Pavel. Un om mic de statura si uratel.Pana cand incepea sa vorbeasca.Nimeni nu a spus, pe Pamant, cuvinte mai frumoase despre dragoste."Fara dragoste, nu sunt nimic", zice el. Nu ma asemui cu el nicidecat.Eu si cu dragoste, tot nimic sunt.

    RăspundețiȘtergere
  16. Lillee,asa e,uneori se termina cand te astepti mai putin,eu ma refer la cazul meu,niciodata nu m-am gandit ca sotul meu va pleca la cele vesnice asa de repede mai cu seama ca nu s-a plans niciodata ca-l doare ceva,era un tip cu alura sportiva,puternic,dar moartea n-a cochetat prea mult cu el,am aflat in martie ca are leucemie in mai l-a si luat...:( si cu el s-a dus si dragostea mea.)

    RăspundețiȘtergere
  17. Doctore,frumos spus...
    Fara dragoste, cuvintele noastre sunt note muzicale aruncate pe foaie.
    Din dragoste faci multe lucruri, fara sa te mai gandesti, ce ai de pierdut sau de castigat. Se spune ca iubirea e oarba, asa e si dragostea, insa in alt fel. Iubirea, aduce o nepasare la lucrurile rele si mai suparatoare, pe care partenerul le-a facut fata de tine, treci cu vederea usor, pentru ca iubesti foarte mult, inebuneste chiar. Uiti si nu stai sa gandesti daca acele lucruri vor avea vre-un efect in viitorul apropiat.
    „Dragostea nu are nevoie de cuvinte, insa cuvintele au nevoie de dragoste.”

    RăspundețiȘtergere
  18. tasha,cred ca la fiecare pas intilnim oameni neimpacati cu ei insusi,dornici de a face o destainuire,chiar dumineca seara la evenimentul care a avut loc la o ruda ,cineva a simtit nevoia sa mi se destainue ,are o familie minunata, o duc foarte bine dar are niste nemultumiri sufletesti pe care mi le-a spus , care niciodata nu as fi crezut ca ar putea sa o afecteze,am ramas mirata cat se simtea de afectata si este doar un fleac pe care eu nu l-as baga in seama,concluzia:si cei mai impliniti din toate pct.de vedere tot au ceva nemultumitor...

    RăspundețiȘtergere
  19. Nemultumirea asta o fi tinand de dialectica vietii?nu stiu ce sa mai cred draga Viaviana...

    RăspundețiȘtergere