Blog premiat

marți, 23 februarie 2010

Cea mai frumoasa zi..

Stateam si ma gandeam adineaori care a fost cea mai frumoasa zi din viata mea,hm!!! greu de ales,pentru ca am avut foarte multe zile frumoase,as fi pus in top ziua cand m-am casatorit)(pentru ca hai,sa recunoastem toate femeile viseaza la ziua cand vor fi mirese),  dar apoi am stat si m-am gandit mai bine,cea mai frumoasa zi a fost totusi cea in care am adus pe lume rodul iubirii mele ,ziua cand am devenit pentru prima oara mamica.Desi toate mamicile stiu ca e o zi in care nu esti lipsita de durerile travaliului,care uneori poate sa se prelungeasca ore intregi...momentul nu poate fi asemuit cu nimic ,este extraordinar sa simti ca ai devenit,ca esti mama.
Sentimentul matern pe care il cultivam de mici jucandu-ne cu papusile in acel moment devine adevarat,este miraculos sa vezi cum papusa careia ii dai viata,copilul devine implicit cea mai importanta realizare, in detrimentul oricarui alt lucru definitivat anterior. Nu stiu cum sa va povestesc,dar la mine instinctul matern s-a nascut odata cu copilul,citisem pe blogul lui Mihai Bendeac ca mama lui fiind prea tanara chiar n-a realizat ce i se intampla si nu e singura,sunt multe mame care abia la cateva zile de la nastere,realizeaza cu adevarat ca mogaldeata mica de langa ele este copilul lor.Prima mea fetita venise pe lume cu o greutate mare,avea 5 kg....o recunoasteam dintre toti copii din salonul bebelusilor,nu trebuia sa ma uit la panglica de la mana,era ca una de doua luni...si era si inalta,ce mai! eu o vedeam ca pe cea mai frumoasa fetita din lume,desi,la kilogramele pe care le avea era atat de bucalata la fata ca abia i se zareau ochisorii,iar piciorusele erau plinute,ca si caltabosii bunicii,sotul meu a stat pe holul spitalului pana am nascut,imi amintesc ca a venit in salon si asistenta i-a adus fetita s-o vada,aveam emotii...dar el cand a vazut-o,mi le-a spulberat pe loc...a spus:
-ptiu,ptiu,sa n-o deochi da' frumoasa mai e!:)
El isi dorea  ca primul copil ca fie baiat,deh! orgolii barbatesti...si imi amintesc ca in drum spre spital ,dupa ce o luasem pe asistenta cu care am dorit eu sa nasc de acasa ,o tot ruga :"Viorica,te rog ,fa cumva sa fie baietel,sa aiba o putzuca cat de cat acolo..." la care Viorica i-a spus"Vasile eu iau comenzi dar din materialul clinetului,asa ca daca iese fata...nu ma condamna prea tare..."si fata a iesit!dar a doua zi la serviciu cand colegii de la politie l-au intrebat ce a nascut nevasta-sa, le-a spus foarte mandru"fetita! dar n-o dau pe 10 baieti!" :)
Fetita a crescut mare si pentru ca el si-ar fi dorit sa aiba un baiat care sa-i urmeze profesia de politist pe care el a profesat-o cu mare drag,fata tatii i-a promis ca va fi politista,a terminat facultatea,masteratul,si a ajuns intradevar politista,asa cum si-a dorit tata,dar, cum si-a dorit si ea...ii place ceea ce face,se implica si este una dintre politistele care nu-si permit sa faca rabat profesional,este ofiter la cercetari penale si la orice ora din zi sau noapte este sunata,nu i se pare greu sa mearga la munca.S-a dedicat profesiei.Sunt mandra de ea!
Am atasat si doua poze cu ea si ultima cu sora ei si bunica din partea tatalui ....erau la nunta verisorului lor.

Ei, si acum sa va provoc pe voi...care a fost pentru voi cea mai frumoasa zi din viata?

30 de comentarii:

  1. Când a venit pe lume Maria am simţit că m-am născut a doua oară. Cuvintele nu ar putea să exprime ceea ce am simţit. O mogâldeaţă avea să mă transforme cu totul. Lumea mea era ea, Ana-Maria, minunea mea. A crescut şi mă uit la ea ca la soare. Am alăptat-o 1 an şi 4 luni. Ea mai cere şi acum...ha,ha,ha...

    Apoi au urmat realizările profesionale. De asemenea este greu să transmit probabil ce emoţii m-au cuprins atunci când am auzit strigându-se numele echipajului pregătit de mine şi numele liceului, evident - Gold Medal.

    Acum trăiesc cea mai frumoasă poveste de iubire alături de Cristian Lisandru, o minune de om. Este blând, iubitor, tandru, mă respectă şi în astfel de condiţii este imposibil să nu iubeşti cu toată fiinţa.

    Îi iubesc pe amândoi mai presus de orice.
    Mulţumesc pentru acestă şansă de a-mi proiecta fericirea în spaţiul virtual al blogului tău.

    Te îmbrăţişăm cu toată dragostea!

    RăspundețiȘtergere
  2. Vai Tasha...ce fete frumoase ai!Sa iti traiasca sanatoase si poti spune ca tarie ca esti o mama fericita si mandra de copiii ei!
    tare frumos ai scris...minunat!
    Din cate vad , fata cea mica aduce la infatisare cu tine...banuiesc ca domnisoara politist seamana cu tatal ei...:D
    Te imbratisez cu drag!:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Geanina,asa e,e greu de spus in cuvinte ce simti ca mama,cat de mare este dragostea pentru puiul tau...:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ana-Maria,multumesc!multumesc mult pentru apreciere,poate ca da,poate ca cea mica seamana mai mult cu mine si cea mare cu tatal ei,D-zeu sa-l ierte..:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Faine fete!, mai trebuie nişte nepoţei şi mă prinde invidia.:)
    Să ai noroc şi de alte zile fericite!
    Am avut şi eu zile fericite, asemănătoare cu ale tale, dar un necaz foarte mare îmi umbreşte totul...
    Mă mai bucur şi eu de câte o zi cu soare...
    Când o să ne întâlnum o să-ţi spun mai multe.
    Te pup şi o frumoasă să ai!

    RăspundețiȘtergere
  6. Mariana,in viata nu exista numai bine...din pacate...o sa scriu in curand si despre cea mai grea zi din viata mea,le am si eu pe ale mele,toti le avem,important este sa stim sa le depasim!

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamne, ce amintiri frumoase... Şi eu am multe, aş scrie zeci de pagini. Cele mai dulci amintiri din ultima vreme sunt legate de iubirea pentru Geanina, de ziua în care ne-am cunoscut, de noaptea în care am scris pe blog că o iubesc, de prima noapte de dragoste în care aveam emoţiile unui adolescent...

    RăspundețiȘtergere
  8. sunt frumoase :)

    eu am mule zile frumoase...cea mai cea habar nu am...PAS de data asta.

    RăspundețiȘtergere
  9. Cristian,stiu asta,vad! vad cum ii arati asta in fiecare zi pe blogul tau...si nu ma indoiesc ca si in realitate o faci la fel de bine.Ma bucur pentru voi,sincer!:)

    RăspundețiȘtergere
  10. Monica,cu siguranta ai una mai aparte,poate fi subiectul unui articol pe blogul tau...astept!:)

    RăspundețiȘtergere
  11. Să-ţi trăiască fetele, să te bucuri mereu de realizările lor personale şi profesionale, zâmbetul să nu dispară de pe chipul vostru.

    Vă îmbrăţişez cu toată dragostea!

    RăspundețiȘtergere
  12. Doamne ajuta Geanina,multumesc mult!sa dea D-zeu la toata lumea realizari si bine pe masura asteptarilor.

    RăspundețiȘtergere
  13. Sa-ti traisca fetele, sa fiti o familie fericita :)
    Cea mai frumoasa zi din viata mea? Nu stiu sa spun...chiar nu stiu.

    RăspundețiȘtergere
  14. Lillee,multumesc!
    Mai gandeste-te si poate ne scrii pe blogul tau care a fost...cu siguranta ai una!:)

    RăspundețiȘtergere
  15. Esti o mamica fericita!Sa dureze mereu!Nu pot citi totul dar am sa revin!E ocupat netul acum mai mereu,am sefa,ha,ha venita acasa!
    Sa fiti fericite mereu!Pa,pa!

    RăspundețiȘtergere
  16. Asa e Mariana!sa fii si tu fericita! te mnai astept!:)

    RăspundețiȘtergere
  17. Frumoase fete ai, Tasha! ...si frumoase, si slabe...Esti o mamica fericita, sigur!

    RăspundețiȘtergere
  18. Sunt Shari,e adevarat! le iubesc mult! si la fel si ele ma pretuiesc...

    RăspundețiȘtergere
  19. Ce fete mandre ai, iar despre meseria de politista nu mai spun..e ceea ce am vrut sa ma fac in liceu, ca aveam pe atunci un prieten care intrase la Academia de politie..dar tot el m-a descurajat, cum ca ar fi militarie totala, 4 ani de facultate.

    Cea mai importanta zi din viata mea?
    E azi..e in fiecare zi, :) Nu pot spune ca am avut o zi cea mai cea, ca m-am si maritat, am si luat titularizarea prima pe lista din 650 de concurenti, iar acum am o veste frumoasa pe care v-o voi spune in curand :)
    Inca mai astept muuulte zile frumoase in viata mea si Doamne fereste de zile rele...duca-se pe pustii!

    RăspundețiȘtergere
  20. Frumoase ca si mama de altfel.Doamna Tasha sa stiti ca v-am dus dorul.O imbratisare maaare de tot!

    RăspundețiȘtergere
  21. Sa-ti traiasca politista, si sa te bucuri de ea...Si cealalta la fel.
    Blessings familiei!!!

    RăspundețiȘtergere
  22. La mulţi ani!
    Să fii iubită mereu!
    Tuturor musafirilor tăi dragi le urez o zi divină şi plină de iubire alături de cei pe care îi iubesc!

    RăspundețiȘtergere
  23. Felicitari Alina pentru succesele tale de pana acum si la cat mai multe de aici incolo!te pup!

    RăspundețiȘtergere
  24. Floricica de mai,si eu tie! stiam ca esti cu examane si n-am mai intrat o vreme la tine pe blog,dar uite, voi intra mai des! pupicei!

    RăspundețiȘtergere
  25. Rodica,multumesc din suflet! stiu ca si tu ai doua fete....:)
    Sa-ti traiasca si sa te bucuri multi ani buni si frumosi de ele!

    RăspundețiȘtergere
  26. Geanina,multumesc de urare,iubire multa si tie!>:D<

    RăspundețiȘtergere
  27. Multumesc mult doctore! si tu la fel ai doi copii frumosi!

    RăspundețiȘtergere
  28. imi pare rau..ca scriu asa de tarziu aici dar unele probleme de sanatate m-au tinut departe de calculator o perioada..
    Cea mai frumoasa zi...hm..de ce mi se pare ca ne asemanam..poate unde si eu am doua fete,poate si unde si sotul meu vroia primul copil baiat..Dar ceva e sigur..nimic nu poate fi mai frumos ca ziua aceea cand devii mama...si pe care tu ai descris-o cu sufletul..Ai o fata tare chipesa..inalta,serioasa....Mi se pare mie ,sau cea mica e mai nazdravana....????Draga mea, sa va dea Dumnezeu sanatate la toate trei si sa va puteti bucura cat mai mult unele de celelalte.. Si stiu ca alaturi de ele..fiecare zi este foarte frumoasa/.

    RăspundețiȘtergere
  29. Mara,mi-e foarte dor de tine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dumnezu sa-ti dea multa sanatate si sa auzim numai de bine!

    RăspundețiȘtergere