Blog premiat

joi, 2 aprilie 2015

Suflet senin

 
   Aseara am primit un mesaj de la un amic pe Facebook, imi scria asa - sa-ti fie sufletul senin si inima curata,....sufletul meu e mereu senin, sufletul meu iubeste natura, oamenii ...iar inima mea pulseaza in ritmul stiut de ea...doar ca uneori e nemultumita, e prea avara, cauta multa iubire, vrea tot sau nimic, nu mai vrea jumatati de masura, nu mai vrea sa-mi fie ravasit sufletul... e prea frumos acum acolo!!
    Noi oamenii avem tendinta de a ne trai adevarurile mici cu judecati mari, oricat ai fi de ingaduitor, primesti  sageti din stanga sau din dreapta  si te intrebi uneori cum poti sa  pastrezi imunitatea sufletului si inimii? cum poti si cat poti rezista? atatea zgarieturi, atatea pansamente si pentru ce? care-i targetul? tocmai de  aceea acum prefer sa ratacesc prin vise goale, iluzii, sperante si mi-e frica sa concretizez ceva...
   Sunt foarte fericita asa cum sunt, insa ma bucur  si mai mult cand reusesc sa las in sufletul cuiva o urma de bucurie, un zambet pe buze!
   Sunt fericita si plina de recunostinta fata de oamenii frumosi din viata mea si incerc sa tin cu dintii de lucrurile care as vrea sa ramana mereu la fel....
   Cresc in frumos ( e un mod anume de-a spune ca imbatrinesc  ) si mi se pare grozav!! am devenit mai selectiva, ma folosesc mai mult de intuitie, plang mai rar de suparare si mai des de fericire, iubesc, am sperante si dezamagiri .. mai fac si echilibristica cu gandurile...daca  se intampla sa cad  ma ridic,  la o adica cine  poate sa spuna ca cei puternici nu au voie sa cada? cu alte cuvinte - TRAIESC!
       Traiesc iubind si iubesc traind!

2 comentarii:

  1. Sã-ti fie sufletul senin si inima curatã , mereu
    Precum e cerul cristalin in noaptea înstelatã
    Sa-ti fie fiecare ceas iubire si incantare ,
    Sa ai la fiecare pas
    O binecuvîntare…!
    Viata este un cumul de sunete, cu frecvente joase sau înalte, cu ecouri triste, sau vesele, uneori cu amintiri ce dau timpul înapoi prin romante si doine, alteori zburam emotional prin locurile primei iubiri, prin frumuseti de vis, alteori ne oprim sunetele pe corzile frânte ale visului stins. Târziu învătam să pretuim clipă, fiind prezenti la infinitele bucurii care compun simfonia vietii adevărate, abia după ce ne scuturam de noi însine, si zburăm spre alte inimi, cu bratele pline de flori, să parfumăm lumea si sa simtim frumusetea vietii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Simfonia vietii...da! uneori suntem artisti adevarati, artisti ai propriilor noastre vieti, incercam sa definim viata cu toate trairile, bucurii , tristeti, si lista ar putea continua, partitura iese dupa caracterul fiecaruia dintre noi...o parfumam dupa simtirile noastre!

      Ștergere