Blog premiat

miercuri, 22 aprilie 2015

Pasaport pentru iubire

       
     Descopar ca trebuie sa-mi refac cartea de identitate dar si pasaportul cat de curand pentru ca am hotarit  ca in anul acesta sa ma duc intr-o tara exotica, sa duc  cu mine tot ce ma apasa, tot ce ma nemultumeste si sa las la un tarm de mare totul, sa ma eliberez de tabuu-ri (desi specialistii spun ca eliberarea de tabuu-ri genereaza tabuu-ri noi!!!!...)sa ma  eliberez de tot ce ma trage inapoi, acum sa nu intelegeti ca as avea tabuu-ri medievale, nuuu!! sunt  putin mai elevate! Am spus putin pentru ca realizez ca ele ma tin departe de ce-mi doresc cu adevarat..si ghici ce m-am hotarit!!!??... sa-mi fac un pasaport pentru iubire, o sa spuneti, crezi ca e nevoie de asa ceva? mai ales ca pe lumea asta sunt atatea alte mari probleme, ce spui tu e  floare la ureche...! si daca tot spun pasaport pentru iubire, ma gandesc ca  atunci cand aleg locatia, sau ma rog  pe cei care vietuiesc acolo nu am cum sa cad intr-o capcana, pentru ca normal ar fi ca acolo sa ajunga doar cei care  chiar iubesc, nu se prefac!....si Doamne ai lasat atatia prefacuti pe lumea asta! oameni care n-au respect si nici consideratie pentru cei din jur...sa nu fiu considerata misandrina, dar cand spun asta ma refer la barbati ...si se potriveste de minune vorba fabulei "noi vrem egalitate...dar nu pentru catei"..in ochii lor femeile sunt niste animalute sau chiar vietuitoare inferioare(caracatite  care ii prind in  bratele lor..trandafiri de mare care le gadila simturile...) animalute pe care le conduci cum vrei (pisi, gandacel, veverita, pisic mic, fluturas, tigrisor, pufulitza,) daca  vor ceva dulce iti spun gogosica mea!prajiturica mea...lol!! oare nu vor da odata si odata in diabet?cei "gurmanzi"  iti spun copanel, dar nici unul nu-ti spune pe numele din dotare...si ma intreb, alinturile astea fac parte din necesarul pasaportului despre care vorbesc? carevasazica sa ma grabesc sa-l fac sau sa mai aman? voi ce spuneti?
   

     

8 comentarii:

  1. Nu exista ''impricinatul'',deci nici ''siropele''...raspunsul meu era incomplet...in lunga mea casnicie,nu am folosit niciodata diminutive.pisicesti...numele si atat ! poti transmite ce simti,doar prin inflexiunea vocii..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hahaha...impricinatul cum ii spui poate aparea in orice moment!si doresc din toata inima sa fie asa!

      Ștergere
  2. :)) Ursuletz... Frumoaso... Inimioara mea... Diminutivele sunt "funny"...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da Adina!! eu i-am spus unuia Zmeul - Zmeilor, asa il am salvat si acum in agenda telefonului meu... nu ca m-as fi simtiti eu fata lui Ros' imparat, dar imi placea la el puterea si imperativitatea care o emana... un "balaur "care voia sa fie totul cum vrea el - ori ca el ori deloc...asta era deviza lui...multumesc ca ai trecut!

      Ștergere
  3. Mie mi-a plalacut sa fiu alintata cu diminutivele numelui meu precum Rodineata sau Sperans ,daca nu, puteam crede ca mi-au uitat numele....
    Hai sa plecam impreuna,poate asa vom avea raspunsul cautat !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mare drag, hai sa urmarim excursii pe internet si daca gasim ceva care sa ne convina cu mare drag accept sa mergem impreuna!Te pup si te imbratisez!

      Ștergere
    2. O idee fantastica, nu depind de nimeni si pot pleca in orice clipa pana la capatul lumii daca vrei !
      Te pup si iti multumesc ca existi !

      Ștergere
    3. Atunci inseamna ca trebuie sa gasim ceva convenabil ca sa putem cadea de acord amandoua asupra locatiei si asupra pretului excursiei.Pup si eu o fata deosebita!

      Ștergere