Blog premiat

joi, 16 aprilie 2015

Ce simti cand te indragostesti?

 


     O intrebare usoara insa greu de dat un raspuns bine definit, pentru ca acele trairi sunt pline de emotii si fiecare le simte in felul sau...
    La mine spre exemplu, e senin cand sunt indragostita chiar si cand fulgera si tuna afara...nu mai conteaza! eu vad totul senin, las si fluturii din stomac sa zboare si apare si soarele imediat!
    O sa spuneti - glumesti , Olga!!!...nu glumesc deloc e starea pe care o am cand ma indragostesc, vad viata in culori, simt bucuria aia nebuna de a trai viata asa cum merita traita, adica la maxim! si stiti de ce? pentru ca atunci il vezi pe el/ea peste tot...si cand dragostea este cu tine cum poti fi altfel decat fericit/a?
    Citeam azi pe chatul radioului o conversatie intre doi chatisti...vorbeau despre dragoste, si una dintre fete spunea ca dragoste nu vine cand o chemi, vine cand te astepti cel mai putin...cu alte cuvinte in viata ni se intampla lucruri pe care nu le putem controla....si-i dau dreptate, n-am invocat-o nici eu si ...uite ca a venit! A venit intr-o zi de primavara....si e senin, e soare si ...e magic, dragostea e cel mai puternic narcotic, citeam undeva intr-un articol ca atunci cand femeile sunt indragostite au un ton mai inalt, oare la barbati cum o fi? le sta un nod in gat? sunt mai ragusiti? stie cineva sa-mi spuna?
    Deh!! se spune ca  barbatii se indragostesc cu ochii iar noi femeile cu urechile, asa o fi?

10 comentarii:

  1. Exista un adevar incontestabil...femeile adora cuvintele frumoase, stii cum se spune - minte-ma dar, minte-ma frumos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect!!Daca denota transparenta inca de la inceput, femeile pot fi cucerite chiar de la primele gesturi, le este castigata increderea rapid si sunt hotarate sa ramana pentru mult timp intr-o relatie.

      Ștergere
  2. Este o intrebare foarte interesanta. Atunci cand esti indragostita, cel putin asa a fost in cazul meu si este chiar daca au trecut ceva anisori, simti ca esti cuprins de o stare de bine de fiecare data cand vezi doar o poza a persoanei iubite,simti niste fluturasi in stomac si parca nici nu ai pofta de mancare, si esti mereu cu gandul la persoana de care esti indragostita,parca te furnica ceva peste tot .....Sunt zile cand stai asa si te gandesti la persoana iubita asculti doar muzica de dragoste,razi si parca ai mai mare chef de viata ca inainte ...Este un sentiment foarte frumos care te face sa te simti implinit si pe deasupra si fericit!!!Eu personal te sfatuiesc ca ar trebui sa te indragostestii, este foarte frumos sentimentul dar e si mai frumos cand simti tu personal draga mea surioara !!!ASA CA IMPOSIBILUL POATE FI POSIBIL SI EU DIN INIMA ITI DORESC ASTA DOAMNE AJUTA !!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Carmen, poate e doar indragosteala si la mine in acest moment....Dar ca sa supravietuiasca, "indragosteala", are nevoie de implicare si efort, grija si respect intre cei doi! Fluturii in stomac si chimia sunt doar la inceput, alchimia se transforma treptat in comunicarea aceea, care nu tine cont de varsta, nici de riduri, nici de burta si chelie! Iubirea e ceea ce ramane (daca ramane...!!) dupa ce toate zorzoanele "indragostelii" cad.

      Ștergere
  3. Carei femei nu ii place sa fie complimentata? Vorbele frumoase, spuse in momente in care ea nu se simte cea mai atragatoare, ii vor insenina ziua cu siguranta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate!!!
      ne lasam prada vorbele frumoase, dar uitam ca multi ascund in spatele lor interese!

      Ștergere
  4. CE SIMTI CAND ESTI INDRAGOSTIT?

    Atunci cand esti indragostita nu exista cuvinte sa-ti exprimi sentimentele; tot ce conteaza e doar ce simti tu atunci cand il vezi; cand te uiti la el si vezi lumea intreaga in ochii lui; cand te atinge sa tremuri; cand ai cea mai multa treaba sa iti apara in minte si sa-i vezi chiplu lui dragalas; toate astea sunt "niste mici lucrusoare" care iti spune ca te-ai indragostit.„Indragostitii n-au nevoie de cuvinte”…am cautat in van, voiam sa-ti spun ca iti vorbesc cu ale inimii batai…Asculti? Auzi?... Nu inima, pentru ca e in pieptul meu, am spus-o deseori si stiu ca e acolo, batand puternic… Ce simti cand esti indragostit? Ce simtim noi? Ce traim noi?
    Cei ce ne citesc si cauta iubirea , in vorbe se inseala, trebuie s-o caute in suflet, alaturi de jumatatea iubita, nu au cum sa inteleaga ceea ce NOI AVEM!
    Iubirea se traieste de fiecare in parte iar NOI traim IUBIREA, MAREA IUBIRE, DRAGOSTEA FARA LIMITE!
    Iti simti inima calda si pura batand in piept…
    Pentru totdeauna…

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da...chipul drag il vezi peste tot si in ceasca de cafea! cunosc sentimentul! Ma bucur pentru tine Dana ca ti-ai gasit marea iubire, sa va dea D-zeu multa fericire~!!

      Ștergere
  5. Rodica Vârgolici16 aprilie 2015 la 18:25

    Subscriu Olga - draga mea romantica si like pt foto cu persoane de varsta noastra, nu ca n-ar fi frumoase si celelalte cu personaje tinerele, dar pe mine doar cei de varsta mea ma ..."inspira"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca te-ai regasit in foto Rodico...sa ai parte de multa iubire, esti o fata nemaipomenita! te admir mult!

      Ștergere