Blog premiat

luni, 28 iunie 2010

Ganduri la inceput de saptamana




Sunt coplesita de unele comentarii care s-au facut pe blogul meu,dar care au dorit sa nu fie  publicate,a fost dorinta celor care le-au scris,vreau sa le multumesc pentru gandurile bune ,asta imi dovedeste ca dincolo de acest monitor rece sunt suflete de oameni care intind o mana calda,ca unii ne iubesc,ne apreciaza pentru ceea ce facem ,adica , ne deschidem sufletele in fata celor care ne cauta  blogul,acesti oameni nu trec nepasatori,le pasa de trairile noastre,de zbuciumul vietii,de trairile interioare,pentru ca uneori cuvintele pot fi emotionante,zidesc bucurii in sufletul  si in inima noastra.Exista un mister care arde in fiecare din noi...unii dintre noi lasa putina transparenta,altii raman poate mai tacuti...vorbesc prin imagini...ei! despre imagini as vrea sa vorbesc azi...despre imagini care pot sa-ti mangaie sufletul doar prinvindu-le.Aseara am primit imagini pe YM de la un amic,nu-mi revendic dreptul asupra lor,ba dimpotriva mi-am cerut permisiunea de a le publica pe blog,mie mi-au adus senin in suflet,fiind inceput de saptamana as vrea sa daruiesc la randul meu seninul acesta voua,voua celor care urmariti blogul meu...pentru ca fiecare zi care o traim ne modifica perspectiva vietii,ieri poate am fost trista,azi sunt vesela si vreau macar un strop de fericire sa ajunga si la voi...pentru ca eu una gasesc fericirea asa cum v-am mai spus   chiar si intr-o floare,intr-un cer senin,intr-o muzica buna ascultata la o ceasca de cafea aromata...
Sper sa va "inunde" caldura,bucuria si linistea de care avem atata nevoie cu totii in aceste momente in care stirile  de la TV ne bulverseaza pe toti,traim vremuri incerte,astfel incat poate doar refugiindu-ne pentru cateva momente  in virtual  mai putem trai  asa cum ne doreste sufletelul nostru.
Tot ce este mai bun si mai frumos sa vi se implineasca si sa aveti o saptamana minunata!zile senine fara urma de tristete!

Aveam o perioada cand in fiecare luni aveam pe blog trecut un dicton,o cugetare,o sa revin la vechiul obicei si incepand de azi ma voi tine de el..pentru saptamana asta am ales Seneca:
"Ca o piesă de teatru, aşa este viaţa: nu interesează cât de mult a ţinut, ci cât de frumos s-a desfăşurat.''

5 comentarii:

  1. Frumoase imagini, citatul la fel. Numai ganduri bune si o imbratisare mare, pentru tine.

    RăspundețiȘtergere
  2. ...şi dacă se poate, să ne bucurăm de ea cât încă n-a apucat să se desfăşoare de tot... Florile de câmp te trimit mereu cu gândul la libertate şi vacanţă, iar cuvintele tale transmit optimism. Mulţumesc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ganduri bune si spre tine draga mea Denisia!te pup!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Asa cum zici draga Mona,sa apucam inca ceva din ce a mai ramas,imi plac la nebunie florile de camp! mai ales macii... :)

    RăspundețiȘtergere