Blog premiat

marți, 2 martie 2010

Sa fim frumoase in ochii cui trebuie...

Ieri am fost vizitata de o prietena -vecina din Negresti....de obicei cand ma duc la Negresti si raman peste noapte,nu dorm singura in casa ci ma duc la ea ca la drept vorbind trebuie sa recunosc ca sunt o fricoasa ,chiar daca il am in curte pe unul dintre cei mai temuti paznici-rottveilerul.
Ea a ramas vaduva inaintea mea cu 3 ani,ii murise intai barbatul apoi intr-un accident stupid de masina si baiatul care era un om deosebit,a ramas o fetita de 4 ani , care e sufletul prietenei mele si de care s-a ocupat mereu...
Va dati seama cata tristete a fost in sufletul ei?!...Doamne,ma mir cum a putut depasi totul...dar stiti cum se spune"Nu-mi da Doamne, cat pot duce!"asa si ea,greutatile au facut-o mai puternica,s-a recules in timp,si-a facut imbunatatiri la casa,a modernizat-o,si-a gasit  mai multe firme carora sa le faca contabilitate , sa fie mereu ocupata ca sa nu-i ramana timp sa se gandeasca la rele,sa n-o acapareze amintirile.
In vara m-a sunat ca este in oras si vrea sa ne vedem la o terasa...cand am intalnit-o,am ramas cu ochii pironiti pe ea...arata intr-un anume fel,isi schimbase coafeza din Negresti cu una din Satu Mare,frizura noua o facea mai tanara,avea un deux-piese care ii scotea formele in evidenta,in ciuda varstei ,are sani frumosi si talia ingrijita,ce mai! era plenara!
Nu m-am putut stapani si am exclamat:"waw!! ce schimbare!...arati grozav!" dar poate nu aspectul de care va vorbeam o facea asa frumoasa ci faptul ca era insotita de un domn...era fericita!Mi-am dat seama ca frumusetea ei de acum vine si de la faptul ca este indragostita,este iubita si pretuita...asta o facea mai luminoasa ,mai radioasa si am avut un sentiment placut atunci,am realizat ca daca cineva ne gadila  inimioara,ne deschidem ca o floare indiferent de varsta pe care o avem....totul este sa stim sa traim frumos,sa visam frumos si  sa iubim frumos...dar mai ales sa fim frumoase in ochii cui trebuie!

18 comentarii:

  1. Iubirea dă o frumuseţe aparte privirii şi sufletului.
    Mă bucur mult pentru prietena ta fiindcă iubeşte şi este iubită.
    Aceste sentiment radiază în jur bunătate, lumină în culori optimiste şi puterea de a învinge orice obstacol...

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa este draga mea Geanina,cunosc sentimentul,chiar daca acum nu ma stapaneste...:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Raza de soare,
    Asa este,nu trebuie sa ai o frumusete halucinanta si nici sa fii desteapta brici,ca nici nu stiu daca barbatii cauta asa ceva...trebuie sa te simti bine in pielea ta ca cei din jur sa observe asta...si atunci totul e ok!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cei mai frumoşi oameni sunt aceia care iubesc. Care nu fug de iubire şi care nu se tem să iubească din tot sufletul. Frumuseţea interioară iese atunci la iveală...

    RăspundețiȘtergere
  5. Cristian,tu simti asta acum prin toti porii tai...sunteti cei mai frumosi de pe pamant!:)

    RăspundețiȘtergere
  6. http://www.youtube.com/watch?v=Vka0goMWnd4&feature=related
    multa fericire si noroc
    cu respect

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc Sorin,la fel si tie!:)

    RăspundețiȘtergere
  8. Iubirea este o picatura din divinitate si ea imbraca sufletul in frumusete. O seara placuta sa ai draga mea!

    RăspundețiȘtergere
  9. Asa este Elena,o seara frumoasa si tie!

    RăspundețiȘtergere
  10. Asa este, iubirea te face sa te transformi, sa-ti recastigi pofta de a trai. Te pup cu drag Tasha.

    RăspundețiȘtergere
  11. Eeeeeii , Olga...asa este , bine ai marcat intamplarea asta....intradevar iubirea te schimba si lasand la o parte actiunea chimica si pur stiintifica ce se desfasoara in organismul indragostit :D , e vorba de un sentiment mai presus de orice rau din lumea asta....de aceea inflorim si ne deschidem....Ce frumoasa schimbare pentru vecina ta....sa fie sanatoasa si iubita mereu! :)

    RăspundețiȘtergere
  12. dragostea te face sa visezi frumos,iti da aripi sa zbori dincolo de nori unde totul e permis si unde sufletul se imbata cu placeri..Uneori visele se mai si implinesc..spera!Pupici..

    RăspundețiȘtergere
  13. Corect draga Ana-Maria! Doamne ajuta asa sa fie!:)

    RăspundețiȘtergere
  14. Mara,stii de ce se spune ca speranta moare ultima?pentru ca unoeri noi murim inaintea ei...deci sper!;)

    RăspundețiȘtergere
  15. imi place ft mult tot ceea ce scrii pe blog,promit sa intru mai des sa te ciesc,am ce invata de la tine,draga Tasha...te imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere