Blog premiat

duminică, 28 martie 2010

La plimbareala cu Tasha...

Si uite ca vremea s-a inseninat,daca dimineata era  vreme urata  de nu-ti venea sa iesi din casa,spre amiazazi a aparut si un pic de soare,atat cat sa ne indemne la iesit din casa....n-am iesit prea departe insa,doar cu Tasha la o mica plimbare...pana jos am lasat-o fara lesa,mai incolo insa nu!e neastamparata si ignora comenzile mele,rasfatata nu gluma!
Catedrala ortodoxaParcul de langa Muzeul de Istorie care e la doi pasi de mine,copacii stau cuminti si asteapta podoaba verde...bancile erau cam goale...

Catedrala Greco-catolicaMagnolia din fata blocului e gata de inflorit dar  mie imi place foarte tare cum arata asa imbobocita astfel incat nu m-am putut abtine sa n-o fotografiez.
Inainte de a pleca am facut un desert...

biscuiti imbibati cu cafea,scaldati apoi intr-o crema de lapte ,oua si  vanilie,cam in genu' celei de la laptele de pasare iar peste am aruncat niste bulgari de albus peste care am presarat un pic de ciocolata razuita si stafide.Va servesc si pe voi cu draga inima!!!

20 de comentarii:

  1. Ne-ai plimbat bine, ne-ai hrănit cu specialităţi, iar noi îţi mulţumim cu tot sufletul pentru aceste clipe de duminică.

    Pupici geaninoşi peste normă!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce bine arata biscuitii:D
    Abia astept sa ma duc acasa, mai ales acum ca e vreme buna.

    RăspundețiȘtergere
  3. buna TASHA am revenit putin si la tine si mai am rugamintea sa-mi trimiti prin mess si aceasta reteta usor de preparat ptr ca o fac si pe cealalta acum de paste ,si-ti multam te pricepi f. bine la facut dulciuri si sa nu te superi ca te pun la scris pe mess dar aici nu scrie cum le faci si kiar imi place ,multam anticipat
    f. frumos orasul tau
    te poooop si noapte buna

    RăspundețiȘtergere
  4. V-ati plimbarit nu gluma....Inseamna ca a venit primavara cu adevarat.O seara binecuvantata iti doresc.

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc,Tasha,delicios!Am mancat peste pregatit in toate variantele posibile,cred ca nu-mi mai trebuie asa curand. Azi, mai mult ca oricand,mi-am dorit sa vad soarele.N-a fost sa fie,la noi a plouat toata ziua...ploua si acum.

    RăspundețiȘtergere
  6. Frumoasa plimbare ai facut azi, iar desertul suna yummy!

    RăspundețiȘtergere
  7. Mon Dieu..C'est exraordinaire..J'en veux manger!:D

    RăspundețiȘtergere
  8. Geanina,
    Cred ca si iesirea ta a fost ok....astept sa-mi povestesti pe messenger.

    RăspundețiȘtergere
  9. Anana,sigur ca da...cu draga inima!

    RăspundețiȘtergere
  10. Iulia,te cred,vii la intalnirea bloggerilor sartmareni?ca am vazut ca numai tatal tau si-a anuntat participarea....mi-ar place sa te cunosc si pe tine...:)

    RăspundețiȘtergere
  11. Elena,da!!! si apoi abia acum m-am intors acasa,am vizitat-o si pe cumnata mea,sa-i mai tin de urat sa uite de necazul ei...

    RăspundețiȘtergere
  12. Au-dela nuages...
    avec plaisir...:)

    RăspundețiȘtergere
  13. Joykarisma,da...a fost in final o zi bogata in activitate...:)

    RăspundețiȘtergere
  14. Angela la noi a plouat noaptea si dimineata spre pranz insa s-a oprit...iar maine se pare ca va fi vreme bune...:)

    RăspundețiȘtergere
  15. Frumoasa primavara e si pe la voi!Imi plac tare mult magnoliile asa imbobocite,iar dupa ce infloresc par a fi cadoul potrivit pentru orice suflet.

    RăspundețiȘtergere
  16. Angi,asa este! sunt superbe florile,eu am la casa din Negresti doua,au ajuns mari cat casa..dar sunt albe,cand le-am cumparat mi s-a spus ca una e alba alta mov,dar....cand au inflorit am vazut ca sunt albe amandoua,apoi,am mai primit un copacel cadou,dar s-a uscat din pacate...

    RăspundețiȘtergere
  17. AM revenit pentru a simţi aroma unei duminici împrospătată de parfumul narciselor şi nu în ultimul rând al preparatelor ce-mi fac insistent cu ochiul.

    O săptămână de vis, draga mea dragă!

    RăspundețiȘtergere
  18. O saptamana implinitoare si tie!>:D<

    RăspundețiȘtergere
  19. N-am mai auzit de asa desert , insa dupa cum il vad eu si il descri tu...e taaare delicios...Vad ca ai avut o duminica frumoasa si linistita...Iti doresc o saptamana cu multe realizari!

    RăspundețiȘtergere
  20. Dar de improvizatii asa cum faci si tu ai auzit?:))
    Gustul este ca si la tiramisu,pe bune,doar ca nu e deloc costisitor si e mai rapid de facut...

    RăspundețiȘtergere