Blog premiat

joi, 10 decembrie 2015

De la sperante la impliniri

 
    Spunea o prietena de-a mea ca implinirile intarziate nu sunt rugaciuni  neascultate, nu, categoric nu!!dorintele se implinesc doar atunci cand ele TREBUIE sa se implineasca, dovada faptul ca zilele trecute am avut parte de momente speciale, am intalnit persoane dragi mie,  pe unele nu le-am vazut de ceva ani iar pe celelalte  mi-a fost dat sa le cunosc acum.
      Mi-am dorit mereu sa cunosc oameni frumosi, oameni cu urcusuri si coborasuri, oameni cu deceptii  si realizari, oameni care au stiut sa ia frumosul din viata si sa lase in urma  partea intunecata a lucrurilor, oameni curajosi, oameni puternici care s-au zbatut sa realizeze in viata ceva si au reusit....pentru ca au visat, au  dorit, au sperat, au invins!!!ma inchin in fata lor!
      Un astfel de OM este Speranta din Timisoara, n-am permisiunea sa vorbesc mai multe despre ea pot sa spun doar ca este o persoana speciala care acum are o istorie frumoasa in spate, visele ei legate de familie, profesie si bani au devenit realitate in timp datorita perseverentei, dragostei de viata, de arta si tot ce inseamna munca, n-a stat cu ochii spre cer implorind  divinitatea  sa o ajute, scanteia mica a sperantei s-a ridicat pe zi ce trece  transformand in flacara vie  idealurile ei in viata!
     Credeam ca doar cei din zodia Taur ( ...precum subsemnata) pornesc in arena vietii cu atat curaj si isi dau si ultima suflare pentru implinirea dorintelor, dar uite ca m-am inselat, se pare ca si Varsatorii sunt idealisti si pot trece de la disperarea cea mai crunta la inflacarare si optimism contagios, dar cu blandete si tact pentru ca raporturile lor cu cei din jur sunt amicale si deschise, devotamentul lor este evident, ceea ce face sa fie respectati si indragiti  usor de semeni.
      Speranta, draga mea, am admirat la tine determinarea, credeam ca esti o fire boema ( ...ca majoritatea artistilor!!! ), dar mi-ai dovedit ca esti extrem de organizata in tot ce intreprinzi, de-o sensibilitate rara, cu un gust rafinat pentru tot ce inseamna frumos! A fost o onoare sa te cunosc, sa te am in preajma mea cateva zile, sper sa ne mai bucuram de astfel de zile  si in viitor si sper ca visul tau cu croaziera  sa se implineasca cat mai curand...nu uita ca a visa inseamna a dori, a putea si a crede!! Exorbitantul sentiment de implinire a visului tau sa aiba aripi de zbor, spre a-ti lua seva si aroma tamaduitoare a unei vieti implinite!
      Ia cu tine si un dram din  nebunia vietii... ia "poantele"....iti vor colora destinul!! iti multumesc ca mi-ai dat posibilitatea sa te  intalnesc, sa te cunosc mai bine si sa te admir si mai mult draga mea Hope!
   

4 comentarii:

  1. Multumesc draga mea pentru emotionantele cuvinte,pentru bucuria zilelor petrecute impreuna,pentru onoarea de a-mi darui prietenia ta.
    Mi-ar trebui o viata sa te pot uita Olga, esti un om minunat si o prietena de neuitat asa cum este si postul tau ,Radio Tasha.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oamenii frumosi au inceput sa fie rarissimi si pe cale de disparatie in zilele noastre, raul etern se poate inventa si reinventa in diverse versiuni, dar binele se pare ca si-a pierdut din evolutie, am uitat sa sim ce inseamna altruismul, iubirea aproapelului si adevarata prietenie, poate vicisitudinea istoriei ar trebui culpabilizata, poate vremurile ne inraiesc, nu pot da o explicatie si nici nu aprofundez ideea, ce vreau insa sa subliniez e ca nobletea spirituala leaga prietenii veritabile si eu nu pot sa spun decat ca prietenia ta este un real castig pentru mine!Valoreaza mult pentru ca tu stii sa daruiesti intru trairea spiritului tau frumos, spirit cu care reusesti sa insufletesti pe cei din jurul tau!

      Ștergere
  2. Fara amintiri nu am avea cum sa apelam la experiente si nu am avea acces la resursele interioare, fara sperante nu am mai avea de ce sa ne continuam drumul. Sa ne gasim un echilibru in care sa nu uitam de amintiri si sa nu renuntam la visuri si sperante!
    Experiente frumoase sa aveti care sa va imbogateasca amintirile, sa va ajute sa aveti stabilitate atunci cand valurile existentei sunt agitate!
    Pentru mine e de ajuns darul pe care l-am primit deja...PRIETENIA TA!
    Cu drag,
    Dana.
    Visele de azi sa devina realitate, sperantele de maine impliniri, orice cadere un pas inainte, gandul bun si fericirea sa te insoteasca mereu.

    RăspundețiȘtergere