Blog premiat

miercuri, 10 martie 2010

Ganduri...

Citeam dimineata articolele noi ale celor din bloggrolul meu si m-am oprit la cel al Animei,are atat de multa dreptate cand spune urmatoarele lucruri:
"Barbatii pun adesea poezia in fapte: in buchetul imens de flori sau in trandafirul singuratic si imbujorat care iti spune "te iubesc si vreau sa te-nfloresc", in bratul si pieptul care iti sunt o noapte-ntreaga perna, in privirea aprinsa cu care iti spun : "esti cea mai frumoasa!", chiar mai mult si mai graitor decat orice cuvant care pleaca de pe buze.."
Mi-a adus aminte de cel drag mie si care s-a mutat la stele care imi spunea ca cel mai insemnat dar este dragostea lui...poate atunci n-am inteles cu adevarat acest lucru...atunci m-am simtit rasfatata,iubita,adorata,dar acum cand el nu mai este imi dau seama ce mult conteaza sa fii respectata si iubita de cel de la langa tine...:(( ...asa este draga Anima,barbatii care stiu sa puna poezia in fapte sunt minunati,aveti grija fetelor de barbatii vostri,raspundeti-le pe masura,nu va fie frica de vorbe, de fapte...fiti muza barbatului,vorba Animei,incurajati,surprindeti omul de langa voi,iubitul,sotul ,partenerul ...asa cum stiti voi mai bine....pentru ca viata este frumoasa daca noi stim sa-i dam stralucire.
Cat n-as da eu acum sa pot intoarce timpul inapoi...dar,asta nu se poate din pacate,mi-au ramas doar amintirile placute care imi alimenteaza sufletul si-mi dau putere sa merg mai departe...
Am tinut sa scriu acest articol tocmai pentru a va aminti sa nu uitati niciodata ca noi suntem un dar al naturii,ca arma noastra secreta este feminitatea,delicatetea,sensibilitatea ,frumusetea sufleteasca,sa nu uitam sa folosim aceste arme chiar daca suntem femeile secolului 21,adica hotarate,independente,puternice.
Nu uitati ce spunea Nicolae Balcescu in scrierile sale cum ca femeia este o fiinta misterioara,fantastica,ingereasca,destinata a fi centrul civilizatiei familiale"cu femeia...natura scrie in inima barbatului"..aveti rabdare,si cu eforturi emotionale veti reusi sa aveti langa voi cei mai buni parteneri din lume.
Iubire si rasfat va doresc dragele mele,bucurati-va din plin de viata!infloriti in bratele  barbatilor vostri...


Sursa foto.cinemagia.ro

19 comentarii:

  1. Uite,vezi,acum m-ai facut sa plang!De aia imi place mie sa vin pe la tine,aici gasesc viata cu bune si rele si un om, pe care necazurile vietii nu l-au facut sa devina rau,invidios,ursuz.A stiut sotul tau ce femeie minunata are langa el!

    RăspundețiȘtergere
  2. Angela,am plans si eu cand am scris,jur!
    N-am fost o femeie egoista niciodata si nici nu stiu ce inseamna egoismul...singurul lucru pe care il regret e ca nu i-am spus niciodata in cuvinte ca-l iubesc enorm...i-am aratat-o insa din belsug...tocmai de aceea va indemn pe voi cele care puteti s-o faceti sa nu va fie frica de cuvinte,ele au puterea lor,importanta lor!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am citit cu aviditate postarea ta. Sunt răsfățată de omul pe care-l iubesc și asta îmi dă sentimentul de împlinire. Toți ne dorim să fim iubiți și respectați. Eu le am pe amândouă de când l-am cunoscut pe Cristi.

    Te îmbrățișez cu toată dragostea, draga mea dragă!

    RăspundețiȘtergere
  4. Acum chiar am devenit melancolica!Poate ca pentru tine soarta a fost cam nedreapta, cu toate astea trebuie sa fii fericita pentru ca ti-a fost dat sa cunosti un astfel de om si pentru ca ai putut sa traiesti clipe minunate.Altii nu au niciodata parte de asa ceva.Poate de aceea se spune ca trebuie sa traim clipa si sa ne bucuram de ceea ce avem.
    Iti doresc o zi buna si multa bucurie in suflet!

    RăspundețiȘtergere
  5. Timpul are tabieturile lui. Nu vrea să se lase dat înapoi. Tocmai de aceea trebuie avută grijă mare în orice zi. Altfel vom trăi regretul că a trecut timpul pe lângă noi...

    RăspundețiȘtergere
  6. multumesc doamna tasha. >:D<
    imi cer scuze,si sper sa ma puteti ierta,ca n-am mai dat de mult timp pe aici.si defapt nu doar pe aici,ca n-am intrat pe aproape nici un blog.
    am avut tare multe pe cap.si tot timpu' am ceva de facut,desi nu stiu ce.pur si simplu nu'mi mai ajunge timpul :|
    dumneavoastra cum sunteti?ce mai faceti?? :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Simt asta draga Geanina,se vede clar dupa cum scrii ca esti iubita si rasfatata,tocmai de aceea il pretuiesc pe Cristian,si am tot respectul fata de astfel de barbati care stiu sa-si arata iubirea neconditionat,ferice de femei ca tine!te pup si eu draga mea,astept cu nerabdare vara sa ne intalnim!

    RăspundețiȘtergere
  8. Asa este Miki,sa multumesc Lui ca am avut parte de un sot bun si iubitor...si pentru ca am doua fete care ma iubesc mult si ma respecta.

    RăspundețiȘtergere
  9. Cristian,stiu asta,am simtit pe pielea mea...dar,se pare ca vine o vreme pentru toate...va veni vremea sa fiu si bunica si atunci viata mea va fi diferita.

    RăspundețiȘtergere
  10. Lola,nu-i nimic,eu te inteleg,stai linistita,treci cand ai timp...te pup si te imbratisez cu tot dragul,esti o fata minunata!>:D<

    RăspundețiȘtergere
  11. Multumesc! ma bucur ca ai trecut au-dela nuages se trouve mon monde!

    RăspundețiȘtergere
  12. buna TASHA am simtit yo ca tu ai scris ceva frumos despre cum sa-ti faci viata fericita alaturi de jumatatea noastra,asa este ,dar ce te faci cand nu ai omul potrivit care sa accepte aceste lucruri frumoase :?:
    mie-mi place sa vin mereu sa mai citesc cate ceva frumos ca sant satula de rautati
    te poooop si o seara frumoasa sa ai si plina de iubire

    RăspundețiȘtergere
  13. Anana,esti binevenita oricand!o sa intru azi si eu pe blogul lui Anis...

    RăspundețiȘtergere
  14. M-a emotionat tare mult articolul tau! Esti o persoana minunata si un exemplu pentru multi. Te imbatisez cu caldura Tasha!

    RăspundețiȘtergere
  15. Lillee,multumesc pentru cuvintele calde,te astept de fiecare data cu mare drag...>:D<

    RăspundețiȘtergere
  16. Iti multumesc din suflet Tasha, ce surpriza minunata, m-am emotionat foarte tare..
    Ma bucura atat de mult cand femeile se regasesc in ceea ce scriu si ma bucura imens ca femeile au fost si sunt iubite..Iar pentru acelea dintre noi , cum este Anana, care in prezentnu sunt fericite la maxim, viitorul poate rezerva multe transformari in bine, o data cu lucrul nostru ca femei asupra noastra insine, asupra feminitatii noastre si asupra manifestarii catorva secrete feminine in relatia cu barbatii, despre care intentionez sa scriu mai multe articole pe blogul meu..
    Tasha, sunt sigura ca sotul tau, de acolo de unde e, te vede si te imbratiseaza inca in inima lui si ca ii aduci in continuare bucurie prin iubirea ta, asa cum i-ai adus si in timpul vietii.
    Te admir foarte mult pentru ca nu te-ai lasat doar rasfatata, ci se simte ca fericirea pe care ai acumulat-o in tine iti place sa o transmiti mai departe..
    Oprimavara minunata, in suflet mai ales si iti multumesc inca o data

    RăspundețiȘtergere
  17. Faptul ca te-ai emotionat,arata cu prisosinta ca esti o fiinta cu un suflet delicat,exact asa cum ceri sa fim noi femeiele,sensibile la frumos si daruind din bucuria noastra -bucurie celor din jurul nostru.
    Asa este Anima,sufletul meu plange in fiecare zi dupa iubirea lui...chiar si acum cand iti raspund imi cad lacrimi,dar,viata merge mai departe,cu bune cu rele..o fac de dragul fetelor mele,pe care le iubesc ca pe ochii din cap.

    RăspundețiȘtergere
  18. E dureros...nu stiu ce cuvinte poate sa aline dorul de el..dorul de iubire ,de implinire..Curaj,draga mea..

    RăspundețiȘtergere