Blog premiat

miercuri, 13 ianuarie 2010

Zile bune,zile rele...


N-a fost o zi  din cele mai bune...dar ca tot omul am si eu zile bune si zile rele.Spun asta pentru ca poate incerc sa ma implic in niste probleme care nu ma privesc direct si personal,daca am facut-o si azi,imi cer scuze,recunosc,asta imi aduce evident un disconfort,pentru ca  uff!!! nu stiu de ce mi-am inchipuit ca macar aici in virtual putem fi mai buni,deh!de realitate m-am convins de nspemii de ori ca nu-i asa,dar aici speram din suflet sa fie mai multa intelegere.Exista spatiu suficient pentru fiecare,nu-mi place cum scrie x - nu-l citesc...imi place y- il caut zilnic si uite asa,ca nu ma obliga nimeni sa dau binete si nici nu oblig pe nimeni sa-mi dea binete.
Accept povetele celor cu experienta,am recunoscut chiar in deschiderea blogului ca sunt o incepatoare si  nu vreau sa par ce nu sunt,imi cunosc lungul nasului stiu pina unde pot sa merg si nu ma insinuez in chestiuni care ma depasesc....nu polemizez cu nimeni  pentru ca ma simt bine in banca mea,ca simplu spectator al vietii virtuale care uite de-o vreme m-a cam invaluit....nu prea e bine acest lucru dar,am devenit adicta asa, pentru simplu motiv ca am vrut sa-mi alung singuratatea si simteam ca trebuie sa -mi deschid sufletul cumva,cuiva,undeva...s-a intamplat sa fie pe acest domeniu virtual unde am gasit oameni minunati si de care greu m-as putea desprinde,de ce spun asta? pentru ca exista zile cand unii dintre cei cu care m-am obisnuit nu au timp sa ma citeasca,sau chiar daca o fac,n-au timp de"urme",citesc si pleaca mai departe...:(
 Aaa!!a nu se intelege ca astept neaparat comentarii  facute din complezenta,nu!!! Doamne fereste,vreau sa spun ca sunt fericita cand vad ca nu sunt uitata,atat tot!De Mara spre exemplu sunt foarte legata,daca nu apare citeva zile pe blog o caut cu disperare,cu sufletul la gura  printre comentarii...imi prind asa bine vorbele ei,povetele ei,pentru ca invatam nu-i asa pina la adinci batrinte si fiecare comentariu are menirea sa te faca mai bun ,mai increzator in tine si apoi hai sa recunoastem cui nu-i prinde bine de o vorba buna in astfel de vremuri  gri,gri si la propriu si la figurat...???
Am simtit nevoia sa ofer azi flori celor care sunt alaturi de mine,le ofer cu toata sinceritatea ,asa ca un dar pentru prietenia virtuala care ne leaga.

22 de comentarii:

  1. Atunci cand vrei sa faci un bine, nu ar trebui sa lasi eventualele contradictii sa iti strice buna dispozitie. Poate asa trebuie sa se intample uneori pentru a ne cunoaste adevaratii prieteni, e un fel de selectie pana la urma... Aminteste-ti ca ai vrut sa faci un bine si poate l-ai si facut... asta e tot ce conteaza! Sa ai o zi frumoasa draga Tasha, hai ca se poate! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Tasha, sunt aici zilnic sa stii.:)Nu stiu daca te ajuta cu ceva dar iti spun din inima ca de fiecare data cand caut nu stiu...alinare sa-i spun? intru la tine in cutiuta :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai dreptate,Tasha.Nici eu nu prea le am cu lumea asta noua,dar incerc sa invat cate ceva de la cei mari...Aici ne dezvaluim preocuparile,temerile,sperantele...unor persoane care au curiozitatea sa citeasca sau chiar sa-si lase gandurile...
    Sincer eu abia astept sa ma intalnesc cu gandurile tuturor si incepe sa ma apuce disperarea cand nu reusesc sa citesc la toti...
    Multam pentru flori!Sunt superbe,iar fetita...vreau si eu una!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc, Tasha!
    Le-am primit cu mare drag! Ce frumos miros!!!... au parfumul unui suflet mare, minunat, frumos!

    Cat despre oameni....sufletul lor se simte de la distanta, iar daca simt ca nu rezonez cu ei, atunci ma retrag!

    Am intrat si eu, odata, pe 100ro, in polemici cu cineva care i-a jignit pe cei care posteau, dar m-am retras imediat, realizand ca de fapt nu are niciun rost...nu as fi schimbat nimic, decat ca m-as fi amarat eu!

    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  5. Grosso_modo....am vrut sa clarific cuiva ceva...si uite ca ma simt aiurea...imi pare rau de toti prietenii mei virtuali,pentru fiecare am un gand bun,crede-ma!

    RăspundețiȘtergere
  6. Lillee,te simt,esti o fata de nota 10 si-mi esti tare draga...>:D<

    RăspundețiȘtergere
  7. Angi, ia-le la tine pe blog...daca iti plac...te pup!>:D<

    RăspundețiȘtergere
  8. mmmmm....nu mai fi suparat, penteru ca uite desi esti mult mai mare decat mine, imi place nespus de mult sa te citesc si de ficare data invat ceva de la tine...si de fiecare data ma simt aiurea sa vorbesc cu tine la pertu.,...si ma gandeam ieri razand ca daca te-as cunoaste vreodata as vorbi cu dvs:))...

    >:D< tare tare ca sa nu ti mai fie greu:*

    RăspundețiȘtergere
  9. se vede ca sunteti foarte sufletista,si eu sunt la fel...si ma gandesc mereu, daca am facut bine sau rau,dar cred ca unii oameni chiar nu merita nici macar un dram de atentie,noi trebuie sa fim "noi" si daca dam o povata nu o dam cu rea intentie,cine nu ne "vrea" sa nu ne viziteze....eu chiar daca nu reusesc sa las comentarii mereu,va vizitez zilnic cu nerabdare...Sa aveti o seara placuta!

    RăspundețiȘtergere
  10. Monica!!!
    Nu,asa ma simt mai tanara,crede-ma,imi place mult sa fiu asa, socotita tanara( cum ma simt altminteri...) si in realitate asa as pretinde sa mi te adresezi,eu la acel reality show la care am participat,am instaurat regula -fara protocol!i-am spus si Gabrielei Cristea,moderatoarea de la NPM , te rog,tutuieste-ma ,ma simt mai apropiata de voi cele mai tinere si ma simt ca-n familie!Toti ne-am tutuit,mai putin fata care imi eram cea mai apropiata Anca de la UNI (show-ul de care vorbesc)cu ea n-am reusit nicicum s-o fac sa-mi spuna tu...

    RăspundețiȘtergere
  11. @photograph ,
    te astept cu drag!>:D<

    RăspundețiȘtergere
  12. Magda! ma bucur sa stiu ca faci asta ,si eu te citesc,mai las chiar si "semne"...:)

    RăspundețiȘtergere
  13. Alina,asa e...eu stiam ca atunci cand intervin pic de victima,si totusi m-am bagat! asta e...in fine...trece!:)

    RăspundețiȘtergere
  14. E stau tare prost cu timpul dar ami ajung sa citesc cite ceva... esti un om foarte deschis si deschiderea ta face bine :)

    Seara frumoasa din vecini

    RăspundețiȘtergere
  15. Seara frumoasa si tie!pupicei vecino!:)

    RăspundețiȘtergere
  16. Uite ce multe comentarii..itzi mai pasa de cei care dau cu pietre???Draga mea ..oamenii sunt generosi sau mici la suflet...sunt fericitzi sau necajitzi.sunt buni sau meschini..etc..Ce treaba ai tu cu cei care nu sunt asemenea tie..Ignora-i si bucura-te de cei care pot citi in sufletul tau curat si mareeeeee.pup cea mai draga fina...Vezi ca ti-am dedicat film pe blog..pe netlog..

    RăspundețiȘtergere
  17. Frumusetea Cyberiei e ca permite uneori relatii atat de frumoase, incat te induioseaza ani de zile, cimentandu-se in final in minunate prietenii.

    RăspundețiȘtergere
  18. Maraaaa!!!esti bestiala!zau asa,am ras fara oprire cand am vazut filmuletul trebuie sa mi-l dai sa-l postez si aici pe blog sa se amuze si prietenii blogului meu.Tu vrei sa ma mariti cu orice pret!:))

    RăspundețiȘtergere
  19. Vocea de departe,asa este,unele prietenii din virtual ajung sa fie grozave,eu una pot sa spun ca am avut parte de astfel de prietenii si am in continuare.
    Cum ai ajuns la Bucuresti? cu bine? totul e asa cum ti-ai inchipuit?

    RăspundețiȘtergere