Blog premiat

miercuri, 6 ianuarie 2010

Horoscop taur 2010


Azi am avut curiozitatea sa vad ce-mi prezic astrele si iaca ce-am aflat:
Din punct de vedere profesional voi avea numai reusite(asta probabil in ideea ca voi deschide o pensiune turistica)...so?pina aici e bine...
In dragaoste - apogeu!!!! waw! voi cunoaste pe cineva care imi va aduce fericirea....no,pai asta imi place cel mai mult!:))
Traiesc evenimentul decisiv...hehehe!!! o persoana cu functie va juca un rol esential in viata mea...:)
ca lumea horoscopul asta....ma incurajeaza  frate nu gluma!:)
Banii?...vin mereu...asta da!!!
Voi avea un an de vis!
Mai sa fie!:P
Taurilor,LUATI AMINTE,VA FI ANUL NOSTRU!:)




"2010 este un an bun, in care veti avea un sentiment de satisfactie, veti fi mandru de dvs., poate mai ales pentru reusitele profesionale care va asteapta. Este anul in care multe indoieli si intrebari vechi isi gasesc raspunsul, aducand la normal totul. Traiti un eveniment decisiv pentru viitorul dvs., iar luna mai pare sa fie speciala. O persoana cu functie, un parinte sau un profesor vor juca un rol esential. La un moment dat, veti sta in prim-plan in cadrul unei ceremonii, a unei investiri in functie etc.




Dragoste. Un an de succes deplin, de apogeu. Pentru unii poate fi anul casatoriei, pentru altii - a conceperii unui copil, iar cei singuri pot cunoaste pe cineva care le va aduce fericirea. Se poate spune ca sunteti privilegiatul anului 2010 in ceea ce priveste amorul, deci pregatiti-va sa va indragostiti asa cum nu ati mai facut-o niciodata, simtind o atractie deosebita fata de cineva deosebit.



Serviciu. Sunteti multumit de ceea ce se intampla la serviciu, aveti o relatie excelenta cu superiorii si profesorii. Apare sansa unei specializari noi, studiati mai mult, va consolidati pozitia profesionala printr-un examen decisiv sau un act oficial. Luna aprilie pare sa fie cea mai buna pentru rezolvarea problemelor profesionale de care depinde cariera dvs. Cunoasteti o persoana cu functie, cu experienta bogata, cu o pozitie buna, cel mai probabil si mult mai in varsta, care va poate ajuta mult in cariera.



Bani. 2010 e un an promitator, vestile sunt bune in acest sens. Vin bani mai mereu, nu veti duce lipsa, ba chiar se pot ivi si noutati in acest sens: alta sursa de venit, o directie noua din care vor curge bani. Veniturile sunt suficiente pentru a va descurca bine si pentru a face investitii. Poate faceti un credit, ceea ce inseamna ca, pentru cateva luni, banii dvs. sunt mult mai bine dramuiti.


sursa:
http://www.elady.ro/articole/Horoscop/Horoscop-2010-zodia-Taur.html

4 comentarii:

  1. Mai sa fie...ce de lucruri bune!
    Astept sa le traiesc..sper ca nu sunt doar vorbe in vant:)))

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu sunt taur:)) daca asta e anul nostru, urmeaza 11 ani cu ghinion,nu? Fiecare al altei zodii:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Iulia,nu cobi!!!:)
    Ia mai bine leapsa si... enjoy!

    RăspundețiȘtergere