Blog premiat

miercuri, 15 octombrie 2014

Rade hirb de oala sparta...

  
     Stim cu totii binecunosca zicala, azi mi-a venit in minte mai mult ca niciodata, de ce? pentru ca am primit o seama de telefoane care imi  sugereau printre altele cum ca eu as fi o persoana care trec peste spusele mele..ca reconsider prea usor spusele. 
    Mda...expresia din titlul articolului  reprezinta atitudinea  noastra fata de anumite  comportamente  pe care le consideram josnice sau chiar ilare.. ne dam cu parerea fata de anumite lucruri sau actiuni ale altora cand de fapt noi nu ne mandrim nici cu ale noastre....mai pe intelesul tuturor ar fi spus asa pe romaneste -  n-ai de ce sa razi ca nici tu nu esti mai bun ca mine!!! cam asa i-am spus azi unui prieten care m-a intrebat pai de ce asa... si de ce pupici si imbratisari pentru o persoana pe care am ignorat-o un timp? de ce? simplu! nu vreau sa fim cioburi sparte... oala sparta, vreau sa lipesc cioburile ..sa rada ciob( te-am lasat ciob pe tine cel care m-ai intrebat!...) de oala intreaga..lol!!!!!!!!!!!(deformatie profesionala..deh !!!!....20 de ani de muzeu, si-au lasat amprenta...!!! reconditionez, *restaurez *la greu!) si  la urma urmei  scara valorica a celor in cauza nu este mai joasa decat comportamentul meu....sunt om si nimic  din ce este omenesc nu mi-e strain!
    Si apoi hai sa radem dragilor, ca suntem oameni destepti! suntem failibili!!! numai prostii nu rad, ei se supara din te miri ce!
     Sintetizand cele de mai sus as putea spune asa - radem de oamenii pe care ii iubim si radem cu oamenii pe care ii iubim, calitatea "umorului" tine  de fiecare din noi!

2 comentarii:

  1. Interesant articolul tau...personal nu am motive sa ma rusinez de faptele mele, cel putin pana acum..poate am sa meditez la ideea reconsiderarii atitudinii mele..din oala sparta sa ajung un ciob....daca arunc piatra , asa o las...nu incerc sa o albesc in vreun fel..si mai presus de toate imi place sa rad impreuna cu oamenii, ce cei dragi mie..dar nu sa rad de ei, sa fac glume pe seama lor sau farse care sa indispuna De ex. ma amuza copios farsele lui Buzdugan, insa daca as fi vreodata victima lor ...m-as supara..si inca foarte tare..asta inseamna ca sunt o proasta? oi fi..multumesc pentru apreciere”! Mai am de invatat de la oamenii destepti , verticali si cu oala intreaga! Eu am de gand sa ma fac ciob..se pare ca asa esti mult mai apreciat... asa ca o simpla piesa intr-un intreg puzzle alambicat!!Cu stima si consideratie, te saluta Un ciob in devenire , plin de fantezii devenite realitate!:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Fantezia, imi place cum mi-ai raspuns, ar fi culmea sa avem aceeasi parere, parol! respect parerea ta, asta insa nu ma impiedica sa o sustin pe a mea, ai intuit bine la ce am facut referire cand am spus rad de si cu oamenii pe care ii iubesc...la naiba! eu nu m-as supara, si nici nu m-am suparat cand mi s-a facut o farsa chiar la radio, ce e rau in asta? oamenii se mai si amuza! Ciobul din puzzle e pretios si el ca fara nu este tabloul complet!te pup si te imbratisez!

    RăspundețiȘtergere