Blog premiat

miercuri, 22 octombrie 2014

Cum va fi maine pentru tine?

 
     O provocare facuta pe net de o bloggerita, mi s-a parut  demna de un raspuns si drept dovada ma pun pe scris...
     Maine, aceasta zi mereu am privit-o cu optimism, mereu mi-am dorit ca maine sa fie mai bine decat azi,... si asta pentru ca stiu foarte bine ca legea inductiei functioneaza, iar un alt motiv este ca totul porneste din perspectiva  din care privesti, structura de rezistenta pe care imi construiesc ziua de maine sunt in primul rand familia, prietenii, oamenii pe care ii iubesc, ei sunt elixirul magic, ei si grija lor pentru mine, e atat de important sa stii  si mai ales sa simti ca esti iubita! "inarmata" cu un astfel de arsenal sentimental nu pot avea decat o zi extraordinara plina de oportunitati!
   Gandindu-ma la maine nu inseamna ca nu traiesc din plin ziua de azi...asa cum e ea presarata cu lucruri marunte, ma bucur spre exemplu de un zambet pe care mi l-a oferit cineva, de o vorba buna, de un gest frumos, de un telefon si lista ar putea continua...toate acestea ma fericesc!
   Azi si zilele ce vor urma ma aflu intr-o statiune de munte, ma gandesc ca toate acestea imi vor ridica, tonifica statusul energetic, asadar, totul spre bine!...si apoi mai am pe cineva care ma suna zilnic si ma intreaba daca totul e ok...cum sa nu am un "maine" promitator cand la sfarsit imi spune - nu uita ca te iubesc!
     Deci pentru mine, ziua de maine e mereu mai buna, frumusetea ei mi-o dau eu si cei dragi mie...e o noua sansa de a interpreta rolul meu pe scena vietii....si incerc sa-l joc fara sufleur ;) chiar daca rolul sufleurului e  foarte important in economia unu spectacol, prefer sa gresesc pe mana mea, ca deh!!! imi permit si sa mai gresesc pe ici pe colo, nu suntem infailibili, suntem oameni cu bune si cu rele iar El ne iarta pe toti!
    O zi cat mai linistita, FRUMOASA  si cu mult soare ..iar maine sa fie superb!

Un comentariu: