Blog premiat

joi, 17 ianuarie 2013

Punct !!! si de la capat...

 
     Muzica este cea care ne face uneori sa atingem  albastrul cerului cu mana, ne urca , ne inalta, ne face mai buni, dar sigur fiecare din noi are o melodie care il defineste, poate versurile, poate ritmul te fac sa spui" wow!! imi place de mor....!"
     Ascult multa muzica, asta si prin natura ocupatiei mele din ultimul timp, intensitatea trairilor este diferita, unele melodii iti dau o stare sufleteasca   deosebita,  frumosul din noi  se transpune in muzica, si  nu o dat' mi-a fost dat sa zic in sinea mea, melodia asta parca a fost facuta pentru mine....ma regasesc in versuri, simt ca linia melodia imi atinge cele mai sensibile corzi sufletesti.
    Viata e mult prea frumoasa, e ca  o muzica, cand grava  cand  alerta, vioaie, vesela, triumfatoare, necunoscutul din viata e plin de farmec si inedit, de noi depinde daca o facem unica si de neuitat. Uneori te legi de ceva, cineva si ajungi sa crezi ca nu-ti ajunge  aceasta viata sa ajungi la saturatie, ai vrea si urmatoarea sa fie conectata la aceleasi dorinte, nazuinte, vise.De cate ori nu ati ajuns sa spuneti - punct!... si de la capat?...eu am facut-o de multe ori...este  o pastila a tineretii, de ce spun asta?pentru ca  inseamna un nou inceput dar si o continuare, si la naiba, ce frumoase sunt inceputurile, nu-i asa!?
   Ca tot veni vorba de muzica  care te defineste, cred ca muzica celor de la Directia5 va ramane cap de lista, m-ar durea sa fac un top, dar,  piesa"Iti multumesc" cred ca va ramane mult  timp speciala pentru mine.
http://www.youtube.com/watch?v=S2PJ8wLF06w


2 comentarii:

  1. http://youtu.be/yCkLbb32WKA
    Nu este doar un, insa asta este una dintre ele! Eutraiesc prin muzica!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte bine, traieste-o ...asa simti ca traiesti cu adevarat! uiti de toate!

    RăspundețiȘtergere