Blog premiat

miercuri, 23 ianuarie 2013

Oare stim ce vrem?

 Una din sursele nefericirii noastre este nehotarirea!..cu alte cuvinte nu stim ce vrem! dam vina pe altii ca-i mai simplu, nu-i asa?e mai confortabil pentru noi sa privim in exterior decat in interiorul nostru, o fi oare vorba de o lene? lenea de-a gandi?
     Pornesc de la un caz concret, un amic care se pare ca  se cunoaste prea putin pe sine, nu are suficienta incredere in el, sta intr-o lunga si calma stare de expectativa...si asteapta, asteapta...ce asteapta? nici el nu cred ca stie! dar simte ca se invarte pe loc, fara posibilitatea de a modifica  evenimentele propriei vieti, pai...ma intreb eu cum sa schimbi ceva, daca tu nu esti decis, nu stii exact ce vrei sa faci?...si sufera, si sufera....si degeaba ii spun eu ca trebuie sa se schimbe ceva in viata lui... inovocarile sunt zadarnice...pentru ca lipsa banilor, singuratatea nedorita  sunt doar doar efecte, efecte care se pot inlatura foarte usor! Un job  daca iti doresti cu adevarat poti sa gasesti, iar singuratatea o poti alunga foarte simplu, mai ales cand esti barbat...hai, baiatule, ca n-a murit samanta fetelor! ba dimpotriva statisticile arata ce suntem in superioritate fata de voi...asadar?maturizeaza-te...incearca sa intri intr-o noua dimensiune si vei simti ca esti ca nou!...ca scos din cutie! Bafta! ;)
  

2 comentarii:

  1. Singura mea satisfacţie reală sunt dezamăgirile mele, asta înseamnă că am avut iluzii foarte mari....?

    RăspundețiȘtergere
  2. Dk singurele "satisfactii' is dezamagirile tale...asta inseamna ca esti doar....MASO ! :))) taie`te cu lama...pune sare..si satisfactieeeeeeeee....la greu :))))) ay Doamne...cat tie curtea de mare si ce gard gaurit ai la ea :)))))))

    RăspundețiȘtergere