Blog premiat

luni, 7 ianuarie 2013

Nu-mi pasa...si totusi!

 
 
 
   Nu-mi pasa, daca  imi scrii sau daca nu-mi scrii, nu-mi pasa daca  iti pasa, sau nu-ti pasa ca sunt  departe de  tine...nu-mi pasa ce se va intampla mai departe, nu-mi pasa,.... in viata nu merg toate snur ca in filme, mai sunt si scurtcircuite, se mai rupe filmul...dar nu-mi pasa! raman langa tine oamenii care vor sa te inteleaga, asadar nu-mi pasa! Nu-mi pasa daca risipim timpul, nu-mi pasa daca nu stim sa ne iubim! Nu-mi pasa...de multe lucruri, clar!!! sunt o noncomformista! dar...NU SUNT IPOCRITA...si am si eu o slabiciune ca toti oamenii, deh!!! imi pasa de promisiuni, si nu orice fel de promisiuni, ci   cele NECERUTE, spuse cu sinceritate  si caldura!Imi pasa ...imi pasa... si vreau sa aflu ceva....Oare ce accesorizari ar trebui sa aduc sufletului meu ca sa am parte de asa ceva?
  Dar, daca tot nu exista reguli in dragoste, de ce nu ne-am rani,  de ce nu am avea timp  si spatiu  pentru refulari, atat timp cat stim sa ne oprim la timp, ca sa ne iubim  din nou ca la inceput?

11 comentarii:

  1. In concluzie- NE PASA!Dar spunem""no pasa nada" sau "Ca ne fait rien ..."...hahaha! dar uitam sa spunem - ...nici macar placere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. NICI MACAR PLACERE!Foarte bine ai spus! trebuie sa recunoc ca asa este, dar nu ne lasam batute, nu-i asa? Se zice ca cea mai puternica arma e indiferenta si in general oameni o folosesc foarte mult iar de obicei daca unul din cei 2 parteneri e parasit de celalalt ca o forma de razbunare foloseste indiferenta .

      Ștergere
  2. Tasha, ce se intampla pe radio? parca e o placa uzata de patefon. aceeasi melodie"Bun ramas"?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A luat-o razna.....:)))))))))))))))))) Se mai intampla si la radiouri mai mari, apoi la un papucel far' de pereche? Glumesc draga mea...ca altfel nu as fi eu Olga Morar!

      Ștergere
  3. Seara buna fata draga! Numai stiu nimic de tine! Eu ti am trimis mesaje de sarbatori ! Iti spun si acum LA MULTI ANI !! Sa incepi noul an cu dreptul, cu bucurii si realizari! Si acum te rog din suflet , sa ma indrumi si pe mine cum sa fac sa sterg un comentariu dintr un blog! Am postat ca ANONIM, ca n am reusit altfel..asta sa fie motivul pentru care nu mi pot sterge coment ul? S.O.S. Rogu te! Pup cu drag!Magda

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Magda, iti voi da explicatii mai multe pe messenger dupa ce ma intorc in tara, acum sunt in Italia, revin pe 20 ianuarie, ce pot sa-ti spun e ca iti multumesc ca nu m-ai uitat si ca ma citesti in continuare, pentru ca de ascultat nu mai ai cum...pup si iubire! Multi ani buni si frumosi cu sanatate si fericire!

      Ștergere
    2. Camelia Andrei -Italia8 ianuarie 2013 la 01:32

      De curand am cunoscut o persoana de care sper ca nu-ti mai pasa, si i-as da un sfat - sa gandeasca mai putin ca sa nu se raneasca!O sa-i provoace mari dureri de cap...iar tie draga mea, te rog sa nu-ti mai pese, de cei care gandesc, mult si prost si foarte raniti!Puteam sa-ti spun si real ca esti la distanta de o camera, dar cum stiu ca esti citita de acea persoana de care nu-ti mai pasa, sper sa ia aminte, e un sfat de la o anonima pentru el!...pentru tine am sa raman aceeasi Camelia de care intradevar imi pasa si stiu ca-ti pasa!

      Ștergere
  4. Am sa te cert azi …pentru ca imi pasa de tine.Incearca sa vezi..adevarul..poate ca cel de care fugi este doar o inventive nascocita de nevoia ta de a iubi…poate dorul lui nu este si dorul tau..poate te-ai hranit prea mult timp cu dezmierdari promise sau primate prea rar si prea putine.Poate a fost doar un vis pe care l-ai imbratisat pentru ca te simteai singura.Poate ca au fost promisiuni care s-au dovedit a fi iluzii.Nu alege sa te irosesti ,nu alege sa ramai prizoniera acestei neputintze de a fi fericita…dar pentru asta trebuie sa iei cele mai grele si de nesuportat decizii!Pentru ca fericirea nu inseamna doar un el…fericirea inseamna viatza!.Si tu iubesti viatza pentru ca ea ti-a acordat o sansa pe care tu nu ai voie sa o tradezi.Si sunt multe feluri in care poti fi fericita…Nu ti-e dorde tine?Mie ,da!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cearta-ma! ...ai mare dreptate! dar e bine ca m-am trezit in al noualea ceas....nu-i asa? Nu regret insa nici asa zisele "risipiri", toate au un rost in viata, ne fac mai puternici!
      Dor? mi-e dor de mine in fiecare zi..cand n-o sa-mi mai fie, va fi grav! Dor de tine, de timpul cand aveai mai mult timp si puteam palavragi cate in luna si in stele cu tine, e o REALA PLACERE si CASTIG SPIRITUAL, te admir foarte tare!

      Ștergere
  5. Ti-am scris cu sufletul si vad ca am facut o gramada de greseli.Eram nervoasa,suparata,trista si vroiam ca randurile mele sa ajunga repede la tine.Dar nu conteaza...ma bucur ca ai inteles intentia celor scrise si nu te-ai suparat.Da...si mie mi-e dor de mine...de cea care trancanea toata ziua pe aici si peste tot.Incerc si acum sa fur clipe frumoase pentru ca eu asa ma simt...o nebuna frumoasa care miroase a poezie,a tineretze...chiar daca deseori plang.Dar nu am timp... nu pot sa fac altceva ..insa nu-mi pare rau..pentru ca neputintza,boala si batranetzea alor mei imi subjuga simturile,inima.Asta e!.Cat despre tine...nu sunt convinsa suta la suta ca te-ai vindecat de iubirea asta ..insa TREBUIE!Nu-mi place deloc faptul ca te vad trista,intre patru pereti de care se lovesc propriile tale ganduri,secatuita de vise si cu sentimente mutilate.Stiu ca esti cu ingerul tau pazitor..dar si ingerii mai obosesc pentru ca si ei au propria poveste.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt in "convalescenta", hai s-o numesc asa....,toate trec, mai devreme sau mai tarziu, nimic nu tine o vesnicie!

      Ștergere