Blog premiat

joi, 24 ianuarie 2013

Dor de tine

   M-am intors din  Italia de data asta cu  sufletul  in pioneze, ..... sunt oameni in viata noastra de care cu greu te desparti iar Camelia este unul din cei mai benefici oameni din viata mea...am castigat mult pe plan spiritual, sufletesc, cunoscand-o, de altfel cred ca fiecare dintre noi atragem oamenii de care avem nevoie , si care vin cu niste lectii de viata, ramane ceva  pretios oricat ai pierde pe plan exterior, interiorul e cel care  isi ia din plin revansa...confesiunile noastre, sinceritatea lor, sunt catalizatorul  care  eternizeaza prietenia noastra...ea imi intelege si cuvintele si tacerile, ma simte pur si simplu!
   Din multe puncte de vedere ne asemanam, niciuna insa nu e pentru deciziile radicale, ne este frica de asa ceva, cu toate ca ele iti dau o  doza de adrenalina, te "innoiesc"daca pot sa spun asa...suntem legati unii de altii prin nebanuite fire, oricat am incerca sa  fugim de nebunia celor din jur, ea tot ne ajunge, vorba sotului meu D-zeu sa-l ierte cu cat incerci sa fugi  mai tare cu atat se tine mai abitir de tine...dar, atunci cand impartasesti  aceleasi porniri, dorinte concepte, ai o flexibilitate in principii, stii cand e bine sa cobori  garda si cand nu...dar asta nu inseamna ca trebuie sa te predai neconditionat, urasc  proverbul acela"fa-te frate cu dracu' pana treci puntea"...e valabil doar oportunistilor!
   Maine e o zi importanta pentru ea, sunt alaturi cu sufletul de ea, ii doresc sanatate multa si puterea de-a depasi toate hopurile vietii!
  

2 comentarii:

  1. ..pun si eu o mana peste mainile voastre unite intr-o asa prietenie frumoasa...sperand ca pot contribui la reusita zilei de azi pentru Camelia..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult Mara! gandurile tale bune sunt binevenite!

      Ștergere