Blog premiat

vineri, 4 ianuarie 2013

Din nou la drum!

    Pornesc la drum peste  doua ore,  am ales sa plec la inceput de an... pentru ca imi plac calatoriile,  vezi locuri noi, frumoase,  oameni noi, esti relaxat si multumit, faci ceva ce-ti place, te incarci cu energie pozitiva....nu stiu cati dintre voi simtiti ca o simpla  schimbare de peisaj iti da aripi...? Hmm! mie una da!Ajung sa ma cunosc mai bine pe mine, ajung sa vad cat insemn pentru cei dragi si cat inseamna ei pentru mine...ma regasesc, pur si simplu!
    E ceva care iti ajuta si in plan mental...Departarea de activitatea zilnica te face sa privesti lucrurile de sus si sa le vezi mai clar. Lasand in urma obisnuinta si preocuparile cotidiene, mintea se goleste.... si se face ordine...poate vreau si eu acum - ORDINE  in  capul meu care viseaza in continuare la cai verzi pe pereti!
   Va pup si va imbratisez! Pe curand!

 








Sursa imagine:
http://-inovatii-pentru-calatoriile-si-vacantele-noastre

7 comentarii:

  1. Da...ai dreptate! Conform ultimelor cercetari, calatoriile ii ajuta pe oameni sa fie mai atragatori. Mai mult, au un efect de rejuvenare si imbunatatesc eficienta la locul de munca.Calatorie placuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tineretea sufletului meu, cred ca ma ajuta de fiecare data sa depasesc greutatile vietii, imi da un avant fantastic!pot trece si muntii daca imi propun!;) acum insa ii trec cu microbusul, nu per-pedes!;)

      Ștergere
  2. Deci sa inteleg ca nu sunt singurul care viseaza la "Cai verzi pe pereti"! Cu toti avem nevoie de schimbari. Fiecare stie felul prin care poate schimba ceva sau poate elibera ceva! Eu iti doresc sa realizezi tot ce ti-ai propus! Mie imi va lipsi cu siguranta vocea ta blanda ce ma relaxa de fiecare data cand o auzeam! Calatorie placuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Florin, daca nu am visa , am uita sa traim cu adevarat!
      "Universul ne ajuta intotdeauna sa luptam pentru visele noastre, oricat ar parea ele de nebunesti, pentru ca sunt visele noastre si doar noi stim cu ce pret le visam" asa spunea Paulo Coelho si nu pot decat sa spun ca avea mare dreptate! stim pretul viselor, stim insa si cat de importante sunt pentru noi ca terani!

      Ștergere
  3. Drum bun..oriunde ai pleca daca asta iti da aripi!!Si nu uita ca doar tu esti cea care poate schimba in bine drumul tau in viatza ..Ia cu tine "crezul meu",sunt sigura ca te va ajuta.
    Sunt frumoasa pentru stiu sa zambesc.
    Sunt iubita pentru ca sunt buna si sincera.
    Sunt fericita pentru ca ma bucur de orice,eu nu mimez fericirea.
    Sunt sanatoasa pentru ca sufletulmeu nu stie ce este ura.
    Sunt linistita pentru ca iert si uit.
    Sunt respectata pentru ca sunt un om cinstit care isi respecta totdeauna promisiunile.
    Sunt un om liber pentru ca sunt asertiva ,imi asum tot ce fac,am curajul sa fiu eu insami.
    Sunt minunata pentru ca daruiesc,imbratisez,rostesc cuvinte frumoase,iubesc!
    Sunt puternica pentru ca eu cred in Dumnezeu dar si in mine insami. Sunt intr-o relatie perfecta desi nu exista iubire perfecta ..pentru ca NOI DOI ne-am straduit sa invatzam sa fim prieteni pana la sfarsit!
    Si nu in ultimul rand, sunt multumita ca am prieteni adevarati pentru ca EU CRED cred ca exista prietenii pe viatza,prietenii care smulg lacrimi de fericire pentru bucuriile celorlalti .



    RăspundețiȘtergere
  4. Drum bun,si nu uita sa pui in valza o mica cutiuta in care vei gasi mereu cate un gand a celor care te iubesc, te admira si te asteapta !

    RăspundețiȘtergere