Blog premiat

duminică, 13 ianuarie 2013

Colombina

 
     Stiti ce mi-a trecut prin cap azi? sa fiu o colombina, haz am,..... neaaaaahhh! o sa ziceti nici chiar asa ca in ultima vreme esti cam plangacioasa, sensibiloasa...hahaha! o fi nu zic ba..dar colombina mi-ar da dreptul sa dau tifla  si la propriu si la figurat unor persoane carora mai in gluma mai in serios as avea multe sa le spun! M-as imbraca in costumul pestrit ca-n comedia bufa italiana, as lua la brat arlechinul meu, (care????? hehehe...stiu eu care...si stie si el, trebuie doar sa-i spun ca vremea marionetelor a trecut, jucam cum vrem noi , nu cum vor altii)...ne-ar descoperi lumea fatzetele diferite pe care de data asta chiar nu am avea de ce sa le mai ascundem, prin versatilitatea mimicii si gesticii am juca un spectacol de zile mari, divertisment realizat prin tiradele lui mai ales  pentru ca e bun orator, vehement chiar, si asta da bine la acest gen , eu as arunca la greu ocheade, ( ochii machiati cu generozitate...m-ar ajuta perfect) priviri  sagalnice cu care as  manevra lumea cu o placere nedisimulata! Ne saturam sa fim normali intr-o lume anormala, simtim nevoia de defulare, tocmai de  aceea nu ar fi nimic curios daca ar zice lumea"inca doi smintiti...".. ;) cand e plina lumea de astfel de personaje...nu-i asa?
      Adevarat si faptul ca unii sunt cu masca, altii  umbla doar cu  fata vopsita, sa nu spun cioara vopsita, ca deh! parca s-ar potrivi chiar  mai bine....reusesc  sa coloreze spectacolul vietii dupa culorile care ii caracterizeaza pe fiecare in parte...am mima mai bine sentimentele decat am reusi sa le exprimam in cuvinte, pentru ca nu toti le avem in buzunarul inimii...uneori pana sa le gasesti iti trece pofta sa le mai spui!
   Hmm, ce  ziceti...buna ideea? fug la magazinul de dupa colt sa fac rost de reflectoare?Hai tira,tira...M-am"tirat" vorba unui manelist renumit ...va pup cu adanca plecaciune si am plecat, arlechinule, ai grija ce faci, ai voie pana ma intorc sa faci tumbe, dar fara sa spargi ceva,  ai voie sa-ti ungi degetele cu miere,  dar fara sa te patezi, ai voie sa razi daca te gadila cineva  prea tare pe undeva, dar  vezi sa nu te auda vecinii! ;)


P.S.
Cele doua imagini sunt realizate de un  blogger drag mie , Cerculet, pe vremea cand ne cautam blogurile,(....acum marturisesc ca nu mai am timp  suficient incat sa  citesc tot ce-mi doresc....:( )dar, caruia ii multumesc mult pentru  ca mi le-a daruit,  si-i spun ce mi-e tare dor de el! ador  la maxim umorul lui ....

7 comentarii: