Blog premiat

duminică, 18 ianuarie 2015

Cine rade la urma, rade mai bine!

 


     Se spune ca rasul este benefic, buna dispozitie te face fericit, te faci sa uiti de toate probleme, dar cum sta treaba cand te apuci sa razi de cei din jurul tau? pentru ca daca e sa traducem proverbul, ar insemna sa nu faci rau nimanui (..cam asta e invatatura) chiar daca unii suntem diferiti de altii, trebuie sa ne acceptam asa cum suntem!
    Cineva imi spunea intr-un comment intr-o maniera persiflanta mai deunazi ca imi place sa fiu mereu in fata...corect! sunt o fire optimista, stiu cat pot si stiu pana unde pot sa-mi intind plapuma cum se spune, eu nu trebuie sa ma straduiesc prea mult,  sunt mereu printre invingatori, am invins eu si  moartea, am facut un pact cu ea si ea a priceput de indata ca nu-i loc de refuz! s-a dus asa cum a venit, apoi cu alte persoane cu"verticalitate" (vorba vine..!)cum se autodefineste anonimul din articolul trecut.....cum mama zmeului sa nu fac la fel?
    Scuzat imi fie  spiritul pedagogic dar sfatuiesc  acea  persoana sa aiba mai mult bun simt in abordarea online, pentru ca vreau sa cred ca atat timp cat te consideri o persoana perfecta nu vii cu "tunuri de foc" asupra  unei persoane care nu te pomeneste absolut deloc in articol, n-are nicio problema cu viata ta (esti deja istorie...) si nici cu a celor in preajma carora iti duci veacul mai ales ca pentru mine personal nu prezinta nici cel mai mic interes...so? smile !  :)
    Si daca nu ai de ce rade..hai ca-ti spun eu un banc cu Bula...dar aseaza-te mai in spate..lasa-ma pe mine in fata asa cum stii ca-mi place! lol!
        - Bula de ce  stai la cinematograf in ultimul rand la comedii?
        - Findca cine rade la urma, rade mai bine!

   Edit later:
   Incearca sa fii original pe cat se poate, stii de ce? nu esti singurul care ma uraste!!! ;)

5 comentarii:

  1. Radeti si veti parea mai tineri! Rasul intarzie procesul de imbatranire. Tonifica muschii fetei si intarzie aparitia ridurilor de expresie. Atunci cand radeti, creste cantitatea de sange care ajunge la fata, ceea ce face ca anumite persoane sa se imbujoreze. Astfel, pielea este hranita si capata o anumita stralucire.
    Rasul echivaleaza cu un “jogging intern” si un calmant natural deci...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De acord cu tine! Specialistii considera ca risul este o gimnastica interna, echivalenta cu o sedinta de dans. Se spune ca oamenii bolnavi care rid din tot sufletul se vindeca mai repede decit cei tristi.

      Ștergere
  2. "rasul este muzica sufletului" de aceea oameni veseli au sufletul tanar.............

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect! Decit sa ne transformam viata intr-o tragedie, mai bine incercam sa ridem din toata inima, deoarece umorul ne va ajuta sa vedem partea buna a vietii.

      Ștergere
  3. Rasul este un bun medicament

    Exista momente cind oamenii nu se simt bine si au impresia ca lumea s-a sfirsit. Decit sa ne transformam viata intr-o tragedie, mai bine incercam sa ridem din toata inima, deoarece umorul ne va ajuta sa vedem partea buna a vietii. Risul este considerat, de multa vreme, cel mai benefic medicament pentru a fi in forma. Gimnastica, generata prin ris, maseaza organele, stimuleaza functiile acestora si amelioreaza circulatia oxigenului, declansind buna dispozitie si euforia. Specialistii considera ca risul este o gimnastica interna, echivalenta cu o sedinta de dans. Se spune ca oamenii bolnavi care rid din tot sufletul se vindeca mai repede decit cei tristi.!!!!!!Hohotele de râs susţinute au acelaşi efect asupra organismului ca şi exerciţiile fizice. Asa ca sa radem cat mai mult ne face bine !!!!!

    RăspundețiȘtergere