Blog premiat

miercuri, 4 aprilie 2012

Radio Papucel...va asteapta!

     Logo-ul vorbeste de la sine, vreau insa sa precizez ceva...incercam sa multumim  toate gusturile , dam si manele la cererea ascultatorilor, evident, nu genul acela lalalit si desantat, sunt in trend si "featuringurile"...dam si asa ceva!
     Pentru bani, imagine sau faima, artistii romani prefera "featuringurile"....mi-a placut ce-a spus Flavius Buzila, solistul trupei Hara.... "Featuringurile nu sunt o fita, daca sunt bine facute, ele chiar ajuta. Noi nu facem asta de dragul de a soca, chiar daca multa lume a fost uimita sa vada colaborarea dintre Hara si Tamango, de exemplu. Nu o facem pentru bani, este strict un proiect muzical".  Tamango a semnat un contract si a fost si platit pentru aparitia sa in piesa "Muro Shavo"...suna bine, mie chiar imi place! nu sunt o fitzoasa si ca atare  urasc persoanele care atunci cand aud de Guta,Copilul Minune...sau mai stiu eu ce voce care chiar merita ascultata spun pe un ton greu de inteles" dati manele....hmmm!! imi pare rau...nu ascult asa ceva....bleah!!!!"...mda! sincer n-am avut in zestrea mea muzicala piese cu manele, dar  de dragul unor voci care s-au vrut a fi auzite la radio am un folder cu manele..
      Mi se spune ades urasc radiourile care dau manele, ca deh! rolul radiourilor e de a educa masele, publicul care ne urmareste, aici as spune ca nu e ca la scoala,publicul e deja format, gusta toate genurile muzicale, si apoi cine sunt eu sa ma pun  de-a curmezisul..daca n-au reusit persoane mai influente ca mine sa  faca o educatie muzicala la TV...la radiouri cu mii de ascultatori?
       Asadar sunteti asteptati la Radio Papucel, UN RADIO PENTRU TOATE GUSTURILE!
          Pentru a ne putea auzi clik aici Radio Papucel

5 comentarii:

  1. Draga mea, problema mea este ca nici mie nu-mi plac manelele deși am ascultat în viata mea manele însă din cele care meritau ascultate. Știi, mi-am dat seama ca viata e enorm de scurta și decât sa-mi pierd timpul meu prețios pentru a le umple maneliștilor buzunarele mai bine fac cu totul altceva, scriu, dorm, iubesc, gătesc, zâmbesc, ma plimb... în liniște.
    Nu judec pe nimeni, fiecare este liber sa asculte și sa facă absolut ce dorește, atâta timp cat nu ma lovește. Trăiți, zâmbiți, iubiți! Viata este scurta! Nu pierdeți timpul prețios!
    Te sărut pe suflet!!! O seara frumoasa în continuare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Problema este ca nici eu nu ma aruncam dupa acest gen...sau mai bine spus pana acum cand am devenit admin de radio,nu prea am ascultat asa ceva..dar, aici mi-am pus problema asa... cine sunt eu sa judec gusturile cuiva?asadar exact la concluzia ta am ajuns, fiecare e liber sa asculte ce-i place!

      Ștergere
  2. Ei, abia acum se simte cineva in apele lui... Si ma bucur pentru el!
    Servus, Olga! Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e...ma bucur si eu de bucuria oamenilor de bine!iar mai nou, am in juirul meu astfel de oameni!Multumesc Lui ca mi i-a scos in cale!

      Ștergere
  3. Cred ca ai dreptate, nu poti sa faci diferenta intre ascultatorii fideli postului, incerci sa-i multumesti pe toti...

    RăspundețiȘtergere