Blog premiat

marți, 6 aprilie 2010

Prietenia

Cineva spunea ca in viata se intampla sa intalnim oameni care ne uita,oameni pe care si noi ii uitam,dar uneori,se intampla sa intalnim si oameni pe care nu poti sa-i uiti toata viata.Teoria de mai sus este verificata pe pielea mea,tocmai de aceea a facut cu ea deschiderea articolului.Ma bucur evident ca intalnesc in viata persoane care ma onoreaza ,persoane care poate nici nu realizeaza ce mult inseamna pentru mine zambetul lor,vorba calda pe care o primesc sau poate acele citeva minute pe care mi le ofera din pretiosul lor timp.
O prietena imi spunea mai daunazi "sunt prea batrana sa mai pot lega noi prietenii"....hm! la mine nu functioneaza  aceasta convingere...i-am pastrat si pe prietenii vechi dar am fost mereu deschisa spre a cunoaste si a lega noi prietenii cu alte persoane,persoane cu care mi s-a parut ca pot rezona,pentru ca acei oameni au fost o adevarata hrana sufleteasca pentru mine....m-au implinit cu alte cuvinte...pentru ca un om fara prieteni este un om sarac dar si trist in acelasi timp.si eu nu vreau sa fiu trista!am nevoie de prieteni,altfel poate m-as instala undeva departe de lume,mi-as face casa la marginea padurii,dar eu nu pot locui nici in cea in care nu mai imi este perechea,pentru ca el mi-a fost si prietenul cel mai bun,D-zeu sa-l ierte...urasc singuratatea!
Daca eu in momentul in care mi-am pierdut sotul ,n-as fi avut prieteni ,n-as fi avut acel" umar de urgenta",pe care sa ma linistesc ,ma intreb ce s-ar fi intamplat cu mine?atunci am realizat ca un prieten bun inseamna mai mult decat toate bogatiile din lume,si vreau sa va spun doar atat nu lasati sa se piarda poate din orgoliu sau poate din lipsa de timp, prieteniile pe care le aveti ...tineti-le aproape...dati-le un telefon sa-i salutati chiar daca nu aveti mare lucru de spus,nici nu stiti ce mult conteaza!....ce mult conteaza sa stii ca ii pasa cuiva de tine... pentru ca s-ar putea sa vina timpul in care ele vor insemna mai mult decat vila,masina sau toate lucrurile materiale de pret pe care le detineti....si ma repet va spun din proprie experienta!!!!
Eu am avut norocul si am astfel de prieteni,D-zeu mi i-a scos in cale in momentele cele mai intunecate ale vietii mele,lor le multumesc acum ca exista si-i declar adevarati ingeri pe pamant!
Va doresc o zi minunata si nu uitati diseara "Cutiuta cu iluzii" va asteapta pe http://www.radiosilver.tk !

18 comentarii:

  1. La ce ora, Tasha?In prima seara am intrat la ora 18,dar nu erai...

    RăspundețiȘtergere
  2. O zi la fel de frumoasă îţi dorim şi noi, Tasha... Prietenia. Ce ne-am face fără ea? Am trăi singuri, enclave umane care nu interferează. Din păcate, există foarte puţini prieteni dezinteresaţi. Şi uneori nu avem convingerea că suntem NOI prieteni adevăraţi pentru alţii...

    RăspundețiȘtergere
  3. La ora 18,00 draga mea Angela,duminica doar a fost de la ora 20,ca era Pastele... si atunci am ramas 3 ore pana la 11 pentru ca asa au dorit ascultatorii,pentru ca a fost o zi minunata am facut o exceptie.
    Te astept diseara!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cristian,e adevarat,toti vrem sa avem prieteni buni dar nu toti prietenii sunt buni...sunt oameni pe care poate i-am considerat prieteni dar ei au fost alaturi de noi doar cand viata noastra a fost frumnoasa,cand am dat de greu s-au distantat spre a nu-si complica existenta,si abia atunci am realizat ca acea prietenie s-a cultivat din interes.

    RăspundețiȘtergere
  5. Vin!!!Am citit si ce-ai scris...orice cuvant e de prisos!

    RăspundețiȘtergere
  6. Prietenia e un cuvant mare...eu am prieteni putini dar adevarati si ma bucur pt asta!:):*

    RăspundețiȘtergere
  7. Angla,multumesc ca iti faci timp sa ma citesti...>:D<

    RăspundețiȘtergere
  8. Monica,corect!!! mai bine mai putini decat multi si la o adica sa nu poti baza pe niciunul...

    RăspundețiȘtergere
  9. Nelu....anonimul6 aprilie 2010 la 18:33

    Intardeva , despre prietenie se pot scrie Topuri intregi de hartie, ins animic nu se compara, insa cu senzatia reala a Prieteniei in sine.
    Acum in era aceasta a I.T.-ului, fiecare din noi ne-am facut `` zeci, sute mii de prieteni VIRTUALI ``, insa cu cati dintre ei ne intalnim in viata reala, cu cati dintre ei simtim intradevar `` aspiritul prieteniei in sine `` ? cu foarte putini, probabil sau deloc. Si atunci, imi mpermit sa pun o intrebare , putem sa afirmama ca stim ceva despre PRIETENIE ?
    As dorii sa spun, ca eu am simtit intradevar, senzatia de prietenie, asa cum parca as fi dorit sa o fi simtit de mult timp, sia ceasta stare binefacatoare a venit din partea celei mai dragi fiinte mie, ( sa nu fiti surprinsi )
    a cobirat, pe o raza rasleata de lumina divina, coborata din inaltul Cerurilor, venita de la Dumnezeu, aceasta fiinta cu totul neasemuita, nu este alta decat, cea pe care o cunoasteti si dvs, realizatoarea emisiunii *** CUTIUTA CU SURPRIZE ***, OLGA MORAR, alias TASHA, doctor de suflete pierdute si `` PRIETENA ADEVARATA ``.
    `` Toti oamenii te aud cand vorbesti, prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care PRICEP si ceea ce n-ai spus in cuvinte ``
    `` Prietenie inseamna sa fi alaturi de prieteni, nu cand au dreptate ci cand gresesc. )
    `` Prietenii sunt rude pe care ti le faci. ~~
    `` Prietenii sunt acei oameni rari care te intreaba ce mai faci si apoi asteapta sa auda raspunsul. ``
    `` Daca socotesti Prieten pe cineva in care nu ai aceeasi incredere ca si tine, faci o mare greseala, si nu cunosti valoarea adevaratei Prietenii. ``
    `` Prietenia inseamna un suflet in doua trupuri . ( Aristotel )
    `` Prietenia se sfarseste acolo unde incepe neincrederea .``
    `` CAUTA SA DEVII UN OM MAI BUN SI ASIGURA-TE, CA STII CINE ESTI TU INAINTE DE A CUNOASTE PE CINEVA SI ASTEAPTA CA ACEA PERSOANA SA STIE CINE ESTI . ) g.g. MARQUEZ )
    `` Adevaratul prieten e acela care nu trece nimic cu vederea, dar ITI IARTA TOTUL ``

    Cu mult respect si dragoste, pentru ILUZIA mea REALA, Tasha..... O sarut dulce.

    RăspundețiȘtergere
  10. In primul rand iti doresc Paste fericit ( ce a mai ramas din el ), multa sanatate si tot ce iti doresti!!! Te pup si te imbratisez cu mare drag.
    Prietenii sunt de mare valoare, acest lucru l-am realizat si eu de curand :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Te pup si eu Nelu! multumesc pentru tot!>:D<

    RăspundețiȘtergere
  12. Lillee,asa este...Nichita Stanescu spunea" a avea un prieten a mai vital decat a avea un inger"...eu spun insa ca prietenii adevarati sunt ingeri pe pamant!

    RăspundețiȘtergere
  13. Iti doresc sa-ti dea bunul Dumnezeu cat mai multi prieteni adevarati,Tasha! Te imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  14. Olga , am trimis mail pe cel cu ciufuta... :D , si acum si aseara , sper sa le primesti cu bine...astept sa scri...
    Te pup si iti doresc seara buna...Si felicitari pentru emisiunea din seara asta...ma oftic ca nu am putut sta geana pe receptie , probleme uratele si suparatoare m-au oprit de la asta , insa ,asa cum am mai cris , am sa caut sa fiu seara de seara cu urechea pe tine :D
    Scuze de off topicul meu de aici.....sper ca intr-o buna zi sa ma pot numara printre prietenii tai adevarati.... Te pup inca o data! :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Nelu....anonimul7 aprilie 2010 la 18:10

    O noua emisiune, cu Tasha....DIN CE IN CE ...MAI BINE...

    RăspundețiȘtergere
  16. Trăiesc pe lângă mine suflete minunate. Le admir foarte mult. Le admir gingășia, tandrețea, sinceritatea și măreția. Am avut norocul să întâlnesc oameni cu inimi frumoase și calde. Pe unii îi am și acum lângă mine, alții au plecat, iar altora a trebuit să le zic să plece. Dacă aș fi putut i-aș fi ținut pe toți alături de mine, dar nu pot fi chiar atât de egoistă. Mulți dintre ei merită mult mai mult decât le-aș putea eu oferi.
    Fiecare și-a lăsat amprenta în felul lui - mai dureroasă sau mai frumoasă. Inima mea e plină de urme ale oamenilor care au trecut prin ea, mai mari, mai mici, mai adânci, mai de neînlocuit, oricum ar fi, ele nu vor dispărea niciodată.

    Tot ce-aș mai vrea e să le mulțumesc tuturor celor care au călcat cu grijă în sufletul meu, celor care au contribuit la peticirea și umplerea lui și celor care l-au murdărit, datorită vouă am reușit să conștientizez multe am devenit un om mai bun. ←♥→Lumea in care ma invart… va ispiti mereu… si poate voi gresi din nou… Eu nu fur inimi… LE PRIMESC CADOU !←♥→

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. frumos spus "Eu nu fur inimi… LE PRIMESC CADOU !←♥→"

      Ștergere
    2. frumos spus "Eu nu fur inimi… LE PRIMESC CADOU !←♥→"

      Ștergere