Blog premiat

luni, 2 martie 2015

Sansa la iubire

 
    In fiecare zi simtim binecuvantarea Lui, unii mai din plin altii mai pe masurate, asa sa nu li se taie pofta prea tare...eu cred ca ma aflu in a doua categorie, la mine e cam asa, adica moderat, nici prea mult nici foarte foarte...dar cert este ca ar fi mai mult daca mi-as da si eu mai mult interes, ca deh! vorba mamei, odihneasca-se in pace - Dumnezeu iti da, dar nu-ti baga in traista, trebuie sa te zbati!
    Fac insa ceva bun zic eu, tin o evidenta a tuturor lucrurilor bune care mi se intampla si cand ma apuca tristetea  caut rapid "folderul" lucrurile care m-au fericit si starea mea se schimba automat, in ele vad extraordinarul vietii!
    Ieri vorbeam pe skype cu buna mea prietena Camelia Andrei si-i explicam (desi ea ma cunoaste mult prea bine...) ca nu-mi doresc lucruri scumpe in viata, imi doresc prietenia, veselia si iubirea  celor dragi si nu mai analizez atat de mult fiecare situatie din viata mea ca as ajunge la un moment sa-mi creez cu adevarat probleme de viata, orice progres implica  riscuri, as  sta pe loc daca as purica fiecare lucru si chiar nu pot face asta...recunosc ca nu-mi aleg cele mai bune relatii, dar  din fiecare relatie am avut de invatat cate ceva...si stiti care-i adevarul? cele mai multe oportunitati din viata ne obliga sa trecem dincolo de zona noastra de comfort, dar daca trebuie sa se intample ceva se intampla iar eu ma indragostesc pentru ca asa simt nu pentru ca sunt  singura ( asa as fi putut sa fiu indragostita de foarte multe ori dar nu mi se pare suficient de motivant...), deferenta mea vine de multe ori in cele mai ciudate situatii! eu vad viata cu ochii sufletului, poate ar trebui sa-mi schimb ochelarii, poate retina sufletului  are probleme? poate  mi s-a slabit vederea...posibil si acest lucru, dar nu m-am blamat niciodata, si nu mi-am certat sufletul, ba dimpotriva..l-am felicitat pentru" atlasul" vietii mele...
     Multumesc celor care  imi scriu ca se regasesc in randurile mele ( special tie - Speranta subtire  pentru ca m-ai asigurat ca-mi citesti fiecare articol si ca prin ceea ce scriu iti dau si tie o doza de speranta...), cred in bunatate si cred ca numai asa am putea sa raspundem celor care poate din diferite motive ne fac viata mai complicata, cred in miracole (am avut parte de multe...) cred in lucruri pozitive, cred in Bunul Dumnezeu, cred in magia gandurilor frumoase...tocmai de aceea va doresc o primavara frumoasa  cu multe sanse sa va indragostiti...ce-mi doresc mie? primavara asta sa fie simbolul regasirii mele, pace si liniste sufleteasca!...asadar, multa sanatate, fericire ca restul vine de la sine! Vantul primavaratec sa alunge supararea iar verdele primaverii sa va aduca primavara in suflete!


2 comentarii:

  1. Eu sunt cea care iti multumeste pentru puterea cu care ma faci sa cred in magia gandurilor frumoase, privind viata prin ochii sufletului tau minunat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Azi trebuie sa recunosc ca am purtat ochelarii cu lentile roz...
      Am invatat in ultimii ani ca mai important decat destinul unui om este atitudinea lui in fata acestui destin....am si eu momentele mele"albastre" de ce sa nu recunosc, dar si atunci decat sa fug pe umarul prietenilor, sa-i ingreunez cu problemele mele mai bine imi astern gandurile aici...asa ma simt mai usoara si pot sa merg mai departe cu seninatate! e o adevarata terapie blogul pentru mine! te pup Speranta Subtire si sper sa sa-mi fi aproape multi ani buni si frumosi!..si cine stie? odata sa bem si o cafea impreuna..sau un ceai, ce-o fi sa fie! ce spui?

      Ștergere