Blog premiat

miercuri, 4 februarie 2015

Actiunea si reactiunea

 

 Stati linistiti nu ma bag in legile fizicii  si nici nu vreau sa fac prea multa filosofie, doar ca pornind de la  Legea lui Newton fac niste paralele in viata de zi cu zi de aici si titlul articolului...dar fiind una din legile importante ar trebui  totusi sa tinem cont de ea in drumul nostru prin viata.
   Personal am incetat sa ma lupt cu "morile de vant", n-o sa le fac fata niciodata si cu cat m-as indarji mai mult cu atat reactiunea ar depune un mai mare efort sa  imi tina piept, cad la pace cu cel care creeaza actiunea tocmai spre a nu ma incarca negativ, elimin astfel sentimentele generate de tensiunea conflictului si ma feresc de acele  posibile vibratii malefice care se rasfrang asupra mea...
   Ceea ce nu stiu insa cei care incearca sa faca rau altora este ca in acel moment se produc in organismul lor substante toxice care pot genera chiar infarct cu alte cuvinte nu intamplator se spune - nu face rau cuiva ca-ti faci rau tie!
    Gandirea mea este una pozitiva, nu am nemultumiri vis-a-vis de oamenii cu care intru in contact, feed-backurile prefer sa le pastrez in mintea mea si sa las oamenii sa se desfasoare asa cum cred ei ca e bine pentru ei, doar ca le doresc tuturor celor cu care intru in contact ce-mi doresc si mie - pace!...pace si liniste sufleteasca...si poate unii sunt telepatici si ajung sa gandeasca la fel ca mine! azi chiar am avut un astfel de sentiment...
    Poate unii ma veti contrazice (abia astept!....) ar fi placerea mea sa vedeti cum functioneaza si reactiunea in cazul meu...ar  fi plictisitor  sa ajungem la un consens total, mai ales ca  trebuie sa recunosc ca tine de zodia mea...taurul se ataseaza foarte tare de idei, lucru care duce inevitabil la fixatii..iar azi am o fixatie! sa incerc cu putin noroc sa-mi schimb viata radical! cum? veti afla in curand!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu