Blog premiat

sâmbătă, 10 ianuarie 2015

Dansul vietii...

 
   

     Azi in timpul emisiunii mele stateam si ma gandeam in timp ce pe radio se auzea o melodie placuta de dans la viata mea, la viata noastra, viata pamantenilor...este ca un dans! e o miscare..un continuum, poti sa alegi, vrei sau nu sa participi...ringul iti apartine!
   Starea ta de gratie este cand te simti in largul tau, cand te lasi prins in vraja lui, daca o clipa te impotrivesti si nu participi plenar la el...pierzi! Cu totii am trait experienta durerii si a bucuriei, fac parte din spectrul vietii, am intrat si eu in dansul vietii cu intelegere si acceptare, pe alocuri a fost mai ritmat, apoi sacadat, ca la dansul acela oshenesc din zona mea , zona Oasului, adica cu sincope, dar am acceptat si sincopele, le-am considerat drept daruri de la El, pentru ca m-au facut mai puternica...
    Culmea stii care e? ca am incercat sa invat si pe altii dansul...mi-am deschis bratele vietii si am lasat sa-mi fie atinsa inima, am daruit fara sa ma gandesc la recompensa, am vrut sa simta altii experienta "darului", unii mi-au multumit, altii m-au hulit mai apoi cand eu am inchis o usa spre ei...poate n-au inteles ca nimic nu este forever...oamenii vin si pleaca din viata noastra...
   Cand esti cuprins de frustrari nu poti auzi vocea divina, gasesti numai defecte in jur si nimic nu-ti convine...nu poti cere mereu doar sa ti se implineasca nevoile tale personale, e ca si cum te-ai opune vantului...mai trebuie sa te uiti si in jur ce-si doreste lumea...sa fii receptiv si la nevoile altora.
    Am incercat sa fiu un releu de manifestare, in care sa gasesc oameni frumosi, in parte am reusit, mai e mult insa de luptat cu  cei care nu pot vibra in ritmul meu si pe care  i-am dorit aproape, nu parasesc inca ringul si vreau sa am cati mai multi oameni frumosi alaturi!Tocmai de aceea indemn pe toti cei interesati sa lase optimismul vietii sa prinda viata, asa cu siguranta dansul va curge lin fara sincope...lasati-va in voia lui chiar daca pe alocuri va pierdeti, aveti si puterea regasirii, dansati si cu slabiciunile voastre, tinind ritmul ele se transforma in calitati faceti asta cu pasiune, cu dragoste ...printre griji si probleme, printre certuri  si impacari...un pas la stanga, eu sunt aici, un pas la dreapta, eu sunt langa tine, te impiedici, te ajut sa te ridici!ne miscam, simtim muzica, simtim viata!
    Un weekend in pasii dansului vostru preferat.. eu va sugerez unul care-mi place...Ruslana - Dans cu lupii !

 

3 comentarii:

  1. Emotionante ganduri,trairi si sentimente.Va admir si va respect pentru ceea ce sunteti ,dorindu-va o viata cu impliniri si fericire.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne ajuta draga mea asa sa fie la toata lumea! Comunicarea ese un aspect important in viata noastra, consider ca fiecare dintre noi ar trebui sa-l stapaneasca, cine insa nu stie sa comunice corect - PIERDE!!
      Ma bucur sa te pot avea printre bloggeri care imi citesc randurile, tot respectul pentru tine! Sper sa ne putem scrie si in privat, adresa mea de e-mail e sus dreapta in insigna Facebook!.... imbratisari cu multumiri!

      Ștergere
  2. Bine te-am regăsit, Tasha! Am citit prin gândurile tale şi mi-a înflorit bucuria...
    Să ai un An binecuvântat cu bucurii de suflet!

    RăspundețiȘtergere