Blog premiat

luni, 15 iulie 2013

Hopa, sus!!!

      
Banuiesc ca nimanui nu-i este in totalitate bine, fiecare dintre noi  are cate-o problema oriunde s-ar afla in lume, nu poti desprinde raul de bine, orice stare a lucrurilor se incadreaza in limita unei dualitati, dar, se pare ca lupta dintre bine si rau s-a cam acutizat in ultima vreme.
      Stapanim cu greu emotiile, trairile, dam frau liber pornirilor si ajungem foarte usor la stari conflictuale, devenim foarte vulnerabili in fata raului, pentru ca da....! raul stie ce sa aleaga! e al naibii de priceput!iti fura din permisivitate, te conditioneaza, te depersonalizeaza... :(
    Loveste cu cruzime in bunatate, in puritate, in iubire....raul ne face  sa uitam de sensibilitatile  sufletesti ale celor din jur, ne face sa vedem lucrurile prin prisma experientei personale, uitand ca de fapt suntem diferiti, binele meu nu este si binele tau!
      Am o credinta nestramutata in bine, mereu am gandit pozitiv, tocmai de aceea am reusit sa depasesc multe hopuri din viata mea...divinitatea este in fiecare din noi, de noi depinde cata putere ii dam sa actioneze in bine!De fiecare data am avut pe cineva care mi-a intins o mana si mi-a spus :
    - Hopa, sus!!! :)
  Nu vreau sa cad intr-o filosofie desueta ma opresc aici, insa,  am scris acest articol pentru ca  simt nevoia sa spun acum si eu cuiva:
    - Hopa, sus! Am nevoie de tine! >:D<

2 comentarii:

  1. Hopa sus, il spunem celor care abia au curajul sa faca primii pasi in viata, constat ca si noi oamenii maturi avem nevoie in viata de astfel de indemnuri. Suntem suciti uneori, nu stim exact ce ne dorim si tocmai de aici starea de imponderabilitate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Călina Şi Gabi Kiss15 iulie 2013 la 21:44

    .... dar macar am invatat sa ne ridicam,mai greu dar totusi...

    RăspundețiȘtergere