Blog premiat

marți, 15 decembrie 2009

Veselie la Viena

Shary ma acuza ca ascult melodii triste,nu e chiar asa,imi place mult Mirabela Dauer,dar asta nu inseamna ca sunt trista,la Viena se asculta intr-o veselie melodii pline de ritm...prietena mea Zoe are o preferata... pe Gianna Nannini;cica ar fi facut rupere pe Dunare,cand a avut concert la Viena,i-a innebunit pe vienezi cu ritmul ei...

De altfel,prietena mea este o femeie inca foarte tanara,s-a maritat insa foarte repede la 16 ani,este o femeie foarte frumoasa si acum desi are deja o fata de 15 ani si un baiat de 7 ani.N-a avut insa in tinerete un drum prea usor,i-a murit sotul foarte tanar la doi ani de la casatorie,noroc cu soacra ei care o iubeste ca pe propria ei fiica,nemaiavand alti copii,si care iubeste extrem de tare si baietelul din a doua ei casatorie,un copil absolut adorabil pe care eu l-am postat in imagini pe Jurnal de Austria,in urma celei de-a doua casatorie a rezultat acest minunat copil ,extrem de inteligent,mi-as dori sa-mi dea D-zeu si mie asa un nepotel...iubit de trei bunici in cele din urma,pentru ca toate trei il adora...
Filip ne-a facut o marturisire,e indragostit!!! o fetita de la el din clasa i-a scos limba..si la nemti asta inseamna o declaratie de iubire...fiind mare pescar,are un arsenal de undite,care mai de care...vrea sa-i pescuiasca un pestisor fetitei,Maia o cheama,e o fetita bosniaca,tare dragalasa...hehehe!!! sa vedem ce noroc va avea...sambata am zis ca iesim la balta.E tare fericit,azi dimineata l-am intrebat,"imparti mancarea cu Maia in pauza daca tot e iubita ta?"sa-ti pun mai multa mancare?...a zambit complicitar,dar nu mi-a raspuns afirmativ...
Maine am sa repet intrebarea,poate o ciocolata,ceva dulce,o sa-i ofere...povestesc aceste lucruri pentru ca mi se pare atat de nevinovate,copii sunt atat de sinceri incat pur si simplu ma emotioneaza....va amintiti emisiunea"Copii spun lucruri traznite"?ce dulci erau  si cate puteau sa ne spuna,despre iubire,despre familie,despre viata, despre cate si mai cate...si apoi avea si Virgil Iantu un stil aparte,stia sa-i traga de limba...
E placut in preajma lor,n-am cum sa ma plictisesc,mereu ma amuza cu cite ceva...doar ca cel mic,e foarte ravnit de omi,doarme la ea mai mult decat acasa...vine cand il sunam si-i spunem ca ni s-a facut dor de el....aici e scoala la doi pasi,dar omi prefera sa-l duca cu masina dimineata la scoala  numai sa ramina la ea peste noapte.O admir pe aceasta femeie ,s-a atasat de copil ca de  nepotelul ei....noroc ca cea din curtea noastra nu e geloasa...dar  cand Filip ajunge acasa  primul lucru stiti care e?!...iese prin usa din spatele casei,trece portita din curte si o striga pe cea de-a doua omi ,care are casa in aceeasi curte cu cea in care locuieste prietena mea.
Ne-am amuzat intr-o zi...stiti ce mi-a facut? a vazut ca am facut niste clatite cu mere razuite in aluat,nu stiu ce i s-o fi parut lui atat de placut mirosul,l-o fi gadilat la nasuc mirosul de vanilie sau prajeala clatitelor ca nici una nici alta a plecat la omi s-o invite la party,omi vine insotita de consortul ei,pfai!!! eu abia apucasem sa prajesc cateva...apare bunica-sa plina de entuziasm ,cica Filip i-a spus :"Olga face party..."si uite asa am dat-o pe party,mi-a facut program....ca tot eram singura cu el acasa... :) Pot sa ma plictisesc?...nu!!! categoric nu!

10 comentarii:

  1. si mie imi place s-o ascult pe Mirabela :) Ne bucuram ca esti bine si nu te plictisesti si ai mereu activitati placute de facut ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe mine nu m-ai plictisit,ci m-ai distrat!Ii doresc succes cu Maia , lui Filip...si as sugera sa ii sugerezi sa ii daruiasca ceva roz si pufos....poate ii construiesti o prajiturica cu zmeura...ce zici?Sa o imparta cu Maia?Intreb si eu :)).
    Alexandrul meu a fost la Iantu in emisiune , chiar in 2002...sa sti ca pe afara era gadrul si iauntru leopardul...poate am sa povestesc vreodata...
    Sa ai o zi excelenta!Pusi!
    PS.Si mie imi place Gianna Nannini!:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sigur nu ai cum sa te plictisesti. In preajma copiilor ma simt mai tanara, imi permit sa ma prostesc, sa ma maimutaresc, sa uit ca sunt matur si dau in di-li-bau-ul copiilor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Anne...o ascult zilnic,asta e,imi place!n-am cum sa ma plictisesc,prietena mea are si o biblioteca frumusica...de fiecare data cand vine in Romania isi cumpara ceva,desi marturisesc sincer abia acum isi continua studiile universitare,eu am ambitionat-o mereu,i-am spus ca e tanara si poate,m-am oferit chiar s-o ajut cu prezenta mea ori de cate ori va fi nevoie.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ana-Maria,gasesc eu cumva o chestie care sa i-o sugerez lui Filip...deja aseara a inceput un desen ,vedem cum facem sa-i placa Maiei.Cu prajiturica nu-i rea ideea,vad cum fac.Gianna Mannini e foarte personala,mie nu stiu de ce imi vine s-o aseaman cu Rita Pavone,si Rita era zburdalnica ,neastamparata.

    RăspundețiȘtergere
  6. Veronica,asa este,ma simt mai tanara,joc"nu te supara frate",si tot felul de jocuri pe care nu le-am jucat de ani de zile...dar asta e ,copiilor le place in compania noastra uneori,vor sa ne arate cat de buni sunt,la carti,ma las batuta de amindoi,si sunt atat de fericiti ca nu-ti mai vine sa castigi niciodata!:))

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma parasti, a?!?...:)) Pupici, Tasha, zile frumoase in continuare la Viena!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ia-o altfel..nu ca paratura,poate ai dreptate,de altfel se vede treaba ca si altii au inteles asa,ca am devenit o plangacioasa,ca am nevoie de umarul vostru..o fi!insa daca asa ma simt eu bine...asa fac!

    RăspundețiȘtergere
  9. Vorbeşti de Viena şi iar a revenit un dor vechi de al meu, incă din copilărie: dorinţa de a merge la Concertul de Anul Nou :) Oare mi se va împlini vreodată acest vis???
    Dar până una alta, hai să mă bucur de concertul alb al fulgilor de nea...E o nebunie de alb la noi...şi ninge, şi ninge, neîncetat...
    Numai bine ţie şi prietenei tale!

    RăspundețiȘtergere
  10. Mariana o sa ti se indeplineasca asa cum uite mi se va implini si mie...si eu mi-am dorit mult asta.. si uite pe 17 am inceput deja sa merg la opera.Mintea noastra atrage tot ce ne dorim cu ardoare,daca ne focalizam toata energia asupra acelui lucru.Numai bine si tie!

    RăspundețiȘtergere