Blog premiat

RadioTasha

joi, 3 decembrie 2009

Valsati cu mine...

Gandurile imi cam joaca feste de-o vreme....vreau sa le controlez, dar ,nici vorba!alearga doar unde vor ele...fara sa le pese de ceea ce vreau eu...e un amalgam in mintea mea cateodata...
Am inceput insa ma imprietenesc si cu cele mai rebele,la urma urmei sunt ale mele,de ce le-as renega..?
Ma gandesc ca poate noul an va fi unul mai fericit pentru mine,incerc sa-l primesc asa cum se cuvine,pe plaiuri straine de data asta...poate mi se schimba si mie norocul,daca pot sa-l numesc asa.
Offf!!doar sunt in orasul valsului...Viena-orasul valsului...Sa nu uitam ca Viena inseamna Schubert, Bramhs, Mozart, Beethoven si nu in ultimul rand valsuri,valsuri si iar valsuri ce formeaza de sute de ani atmosfera vieneza. ...asa ca valsez cu gandurile...le las...in voie,valsati o clipa si voi...o sa va faca bine cu siguranta!

6 comentarii:

 1. Mi-ar placea sa fiu acolo la opera din Viena sa-l felicit pe domnul Hollender directorul ei de 20 ani, un roman din Timisoara.
  O seara frumoasa si cu vals pentru tine, draga mea.

  RăspundețiȘtergere
 2. Superbă melodie...
  Un weekend de vis vă doresc!

  RăspundețiȘtergere
 3. Uite cat de documentata esti tu draga Elena...bravo!!!>:D<

  RăspundețiȘtergere
 4. Elena imi place si mie valsul foarte mult...de aceea l-am ales..de altfel ma simt parca intr-o muzica continua de cand sunt aici...

  RăspundețiȘtergere
 5. Am valsat si eu cu mintea..si eram pe strazile Vienei..si apoi ma teleportam pe scena operei din Viena..unde eram specatatoare la o opera compusa de Mozart, poate si interpretand vreun rol din ea..apoi m-am trezit in camera mea, in fata calculatorului ascultand "Moonlight sonata"..multumesc pentru aceasta teleportare, fie ea si virtuala.

  RăspundețiȘtergere