Blog premiat

duminică, 20 decembrie 2009

Ninge cu premii...


Am primit inca doua premii: unul de la  de la Dan si unul de la de la raza de soare ,raza de soare mi-a scris si citeva cuvinte le redau mai jos:

"Tasha = pentru ca ai fi in stare sa te imprietenesti cu toata lumea, fiindca gandesti pozitiv si ai puterea sa nu te superi pt o gluma care te implica pe tine..."
Nu ma pot supara...sunt aici pentru socializare...:)
Multumesc mult raza de soare,te pup si te imbratisez!
Premiul merge la Adniana,pe care o citesc pe 100 Ro si imi place mult cat si administratorului blogului 100Ro

4 comentarii:

  1. Multumesc de atentionare, in privinta blog-rolului.Draga mea eu lucrez la blog, schimband pe ici pe colo si am sters blogrolul din greseala, caci nu ma prea pricep...iar cand am refacut am omis mai multe adrese.Acum datorita tie am reparat.....
    Am probleme cu Zapp-ul...caci se incarca greu si a trebuit sa mai scot sin stanga blogului si o sa las mai putine poze pe acolo.
    Te pup si sper ca m-ai iertat. da?

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma gandeam ca te-am suparat cu ceva...si nu stiam care comentariu al meu a facut asta...acum m-ai dumirit si ma bucur nespus ca e asa ,mai ales ca eu te apreciez mult!>:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. la premiile voastre nu ma pricep..dar ,fara a face o comparatie cu alte bloguri ,pe care nu le-as putea compara ca nu le cunosc, consider ca blogul tau ar trebui premiat permanent pentru ca el e scrisoarea deschisa a inimii tale..cati oameni au curaj sa faca asta ,oare?Eu te premiez de cate ori te citesc, te premiez cu note de dragoste, cu note de suflet /pentru omul minunat care esti..

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc draga mea Tasha,sentimentul e reciproc >:D<

    RăspundețiȘtergere