Blog premiat

vineri, 11 decembrie 2009

Linistita,fericita,multumita...


Am o stare excelenta azi...peste 2 ore plec la plimbare la Viena,am o zi plina de bucurie,simt ca sufletul meu este plin din nou si asta ma face fericita....Doamne, ma gandesc cat de putin imi trebuie mie sa fiu fericita! :)
Nu pot sa cred!
Am descoperit pentru a nu stiu cata oara ca muzica imi este un bun prieten,ma ajuta extrem de mult...asta mi-a confirmat si o prietena de-a prietenei mele,o profesoara de la scoala  in  care invata Iasmina,o maestra in Reiki....am aflat multe despre acesta  terapie si chiar  am avut parte de o sedinta de acest fel.
Ce inseamna Reiki?...o eliberare de stres si energie negativa prin relaxare.
Prin traducere acest cuvant care este de origine japoneza,ar putea fi inteles cam asa:Reiki ajuta organismul sa se elibereze de stres prin relaxare profunda. Cuvantul Reiki este format din doua cuvinte .
Deci cu alte cuvinte energie vitala condusa  sau dirijata  in mod spiritual.Mi se pare o energie subtila,care se scurge prin intermediul mainilor catre sistemul energetic uman...simti cum te refaci...este magnific! iar aceasta profesoara este chiar o maestra,a trecut de pragul 3,pentru ca si aici sunt niste praguri pe care trebuie sa le depasesti..astfel incat ajungi sa refaci usor echilibrul energetic si vitalitatea persoanei in cauza,indepartand efectele emotionale cauzate de stresul cotidian.


Blocajele de orice fel sunt usor indepartate de aceasta terapie...v-o recomand ,pentru ca am simtit efectul ei imediat...iti deschide chakrele si energia vitala este la inaltime,iti trateaza corpul,mintea si spiritul..va imbunatateste calitatea vietii.Eu ma aflu la inceput de drum si deja simt efectul..voi continua cat sunt la Viena....simt ca imi face bine....ma simt senina ca un cer de vara.

5 comentarii:

  1. Tasha ne bucuram ca esti bine, si fericita. Sa fii cel putin la fel..in fiecare zi!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-am propus asta..sa nu mai pun la suflet totul...la urma urmei viata e frumoasa si nu merita sa mi-o amarasc cu gandurile gri.Va fi bine!

    RăspundețiȘtergere
  3. buna dimineata TASHA am intrat sa -ti urez sarbatori fericite la VIENA unde te afli si ca mi-e dor de tine si te astept sa revii vorba cantecului
    multa sanatate si multa fericire numai cu bucurii
    te pooooop

    RăspundețiȘtergere
  4. M-e dor si mie de voi de toate,nu pot insa intra la comentarii,e ciudat,asta e....cand voi reveni in tara voi reincepe caterinca.
    Multumesc pentru urari si eu iti doresc tie numai impliniri si sanatate multa! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma bucur sa va stiu asa de voiasa si impacata:D:X

    RăspundețiȘtergere