Blog premiat

joi, 24 decembrie 2009

La multi ani Bianca!


In urma cu 28 de ani,eram una din fericitele mamici,carora Mos Craciun le aduce daruri vii,mie mi-a adus-o pe Bianca-Larisa,era ca o papusa bruneta,galagioasa,de cum a vazut lumea si tare sprintena, a primit nota 10,la primul ei tipat,de a auzit-o si tatal ei,care statea pe hol cu sufletul la gura,ca tare si-ar mai fi dorit sa fie baietel,deh! asa sunt barbatii vor sa le duca numele mai departe unul dintre copii.Imi amintesc ca pe drumul spre spital am luat-o pe moasa mea preferata,cu care nascusem prima fetita,sotul meu o tot lamurea"Te rog din suflet..fa ceva sa fie baiat..."...la care ea i-a raspuns:"Vasile,eu iau comenzi,dar din materialul clientului asa ca daca iese fata,sa nu fie cu reclamatii..."...hm!si cum se lauda el la toata lumea,mai ales la serviciu,ca o sa aiba baiat...si cand colo....a iesit fetita...dar nu s-a intristat prea tare,mai ales cand a vazut cat de frumusica este a zis"ptiu,ptiu,sa n-o deochi,da' frumoasa mai e"...iar cand colegii l-au intrebat dimineata"ei ce a nascut nevasta -ta?" ...le-a raspuns:"o fetita...dar n-o dau pe 10 baieti!"...
Cand am adus-o acasa surioara ei,Roxana-Diana, avea un an si o luna,abia facea pasi,cand i-a aratat-o tatal  ei ,primul ei gest a fost sa-i duca degetul la ochi,sa vada daca e adevarata...ne-am speriat,i-am explicat ca-i surioara ei pe care a adus-o Mos Craciun pentru ca a fost cuminte...dar ca nu e voie inca sa se joace cu ea,doar s-o priveasca,pina mai creste mare ca ea...:)

Au crescut impreuna de altfel si la un moment dat ziceai ca-s gemene,doar ca cea mai mare era putin mai inalta...in rest de departe erau usor de confundat.

Astazi vreau sa-i doresc dragei mele fete,sa aiba parte de o zi frumoasa,sa fie sanatoasa, fericita,iubita si sa stie ca mama ei se gandeste cu mare drag la ea chiar daca este departe de ea....si-i spun:

La multi ani Bianca!:)

E primul Craciun cand nu sunt alaturi de tine....dar,te iubesc mult,nu uita!:)

14 comentarii:

  1. La Multi Ani si din partea mea, sa-ti traiasca fata sa fie fericita sanatoasa si sa-ti aduca numai bucurii.
    P.s. Sa-ti traisca fetele :)

    RăspundețiȘtergere
  2. La mulți ani fiicei tale tasha, sa fii fericită și amândouă iubite!

    RăspundețiȘtergere
  3. La mulţi ani, fată frumoasă,
    Dintre toţi eşti cea aleasă.
    La mulţi ani, să ne trăieşti,
    Pururea să ne iubeşti!

    Sărbători liniştite şi pline de iubire alături de cei dragi!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc din suflet Lillee,sa dea D-zeu sa fie sanatoase,restul vin de la sine...

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc Selena,sunt fericita ca le am...ca ne avem .....:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Geanina,frumos tu stii sa exprimi in rime totul...multumesc,iubirea sa te insoteasca mereu1>:D<

    RăspundețiȘtergere
  7. La multi ani,cu intraziere,fetei tale!Deci tie,Mosul,ti-a adus o fetita sub brad , acum 28 de ani...hehehehe...ce cadou de exceptie...
    Sa ai un Craciun minunat!

    RăspundețiȘtergere
  8. Multa sanatate, fericire, bucurii si tot ce iti mai doresti de Mos si in noul an, alaturi de familie si cei dragi si sa te ajute Domnul ca dorintele tale sa se indeplineasca Tasha:)

    RăspundețiȘtergere
  9. Ana-Maria...da !D-zeu a vrut sa fie darul Mosului,asa ca la mine sarbatoarea Craciunului e marcata sub doua aspecte...:)
    Craciun magic si tie!:)

    RăspundețiȘtergere
  10. Rappa,sa dea D-zeu sa fiu sanatoasa,sa ma pot bucura de fericirea fetelor mele...asta imi doresc!

    RăspundețiȘtergere
  11. Iti multumesc din suflet draga mea,in special pentru faptul ca in urma cu 28 de ani... in loc sa petreci sarbatorile ca toti ceilalti,mi-ai dat mie viata....si pentru ca ma iubesti, asa cum doar tu o poti face. Sper sa ai un Craciun fericit acolo si sa nu uiti nici macar o clipa ca si noi te iubim mult de tot ! :) pupici!

    RăspundețiȘtergere
  12. Ma faci sa plang draga Bianca,multumesc Lui ca existati,ce m-as face fara iubirea voastra?!
    Nu pot sa uit asta oriunde m-as afla...mama va iubeste ca ochii din cap...>:D<

    RăspundețiȘtergere
  13. ..Da,, acum e deja 25..Intrasem sa iti urez CRACIUN FERICIT.N-am stiut ca in urma cu ..ani tu ai primit cel mai frumos dar de Craciun..o fetitza..Vezi ..ti-am zis eu ca intr-o viatza anterioara noi am avut ceva in comun..Si eu primeam in dar ..DE ANUL NOU ..o fetitza..cu ani in urma..Olga draga..suntem cele mai fericite mame..Suntem mame de 2 fete...Dam si primim iubire cat nu incape...Ii doresc dragei BIANCA ,pentru ca azi e CRACIUNUL,sa-i fie calea presarata cu daruri,luminata de steaua Mantuitorului iar anii care vin sa fie multi si fericiti.Tie iti doresc sa ai un CRACIUN bogat sufleteste ..iar magia acestei nopti sa -ti implineasca dorurile..Sa te bucuri de "florile" tale..Te imbratisez ,cu mult drag,Mara

    RăspundețiȘtergere
  14. Ma bucur de florile mele,cum as putea altfel,sunt mangaierea mea....ma gandesc cu drag in fiecare zi la ele,azi le-am trimis pachet printr-o fina de-a mea care pleaca la Innsbruck la ski,dar oricum peste o saptamana va ajunge darul meu la ele...

    RăspundețiȘtergere