Blog premiat

marți, 8 decembrie 2009

Iubirea ne face mai buni


M-am trezit de dimineata cu o durere de cap,incerc s-o alung cu o muzica draga mie si cu nelipsita cafea de dimineata iar ca sa fie tacamul complet am deschis si blogul sa fiu alaturi de prietenii mei virtuali.
Cerul cred ca da de inteles ca va ninge in curand,este plumburiu,si chiar m-as bucura sa fie asa,imi place cand ninge,ador sa stau afara si sa simt fulgii cum imi cad pe fata si se topesc .Am observat ca atunci cand ninge oamenii sunt mai fericiti,se bucura,nu mai vorbesc de copii,ei sunt in culmea fericirii...poate doar soferii nu sunt incantati ,trebuie sa conduca mai atent,cu mai multa prudenta...
Imi amintesc ce frumos era la Negresti cand ningea,am tuie in jurul aleii de linga casa,zapada o imbraca ca pe un pom de Craciun,ne trezeam dimineata cu sotul meu si o scuturam ,sa nu le rupa crengile,a crescut atat de inalta cat casa.
Ma gandesc ca in curand vine Craciunul,ce frumos era la Negresti de Craciun...n-o sa mai fie niciodata asa...acum casa e goala eu voi fi departe in Austria,desi mi-as fi dorit ca in acest an sa fiu cu sufletul impacat,sa am liniste sufleteasca,dar din pacate in acest an am castigat doar un an de experienta,si atat!
Pfai,mirosul iernilor de odinioara,cand nu eram singura ma rascolesc,erau incarcate cu speranta, optimism si multa,multa iubire ..
Craciunul insemna pentru mine un bilant al tuturor realizarilor din anul trecut,putine lucruri ramaneau neimplinite,eram fericita de fiecare data si speram ca anul care vine sa-mi inlesneasca realizarea celor neimplinite,sa fie mai bun...acum chiar nu nu stiu daca mai cred asta!nu mai sper in nimic bun in ceea ce ma priveste.
Acum,nu-mi mai fac proiecte ,nu-mi mai fac griji...las sa treaca totul de la sine,si-mi spun ...va fi intr-un fel!Ma las in grija Lui si atat!
N-a fost un an fericit pentru mine...dar la urma urmei ce-i fericirea?o stare de spirit pe care fiecare o resimte in felul sau...pe unii ii fericesc banii,pe altii iubirea,amandoua se intalnesc mai greu...
Eu eram convinsa si poate mai sunt in continuare,in pofida tuturor inconvenientelor, cuprinsa de acest gand ascuns,chiar daca ...ca doar iubirea ne poate face mai buni,mai toleranti mai fericiti.
Doresc sa fiti cuprinsi de acest sentiment ,sa fiti fericiti!sa va bucurati de micile sau marile minuni,miracole ale vieti.

8 comentarii:

  1. Superbă poză..
    Vă invit în paradisul meu
    să va ridicaţi premiul.
    O zi superbă vă doresc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc din suflet Elena...esti minunata!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumoasa postare.Ce ganduri bune si dulci:).

    RăspundețiȘtergere
  4. Lola...e frumoasa iubirea,ii face pe oameni mai luminosi...

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna dimineata,Tasha!Eu te cunosc,virtual,de pe blogul lui Anis,dar te-am perceput ca pe o femeie frumosa,tanara si ca pe o luptatoare! Iti doresc ,acum in prag de sarbatori ,sa ai parte de multa iubire si pretuire! O meriti!

    RăspundețiȘtergere
  6. Anita ,multumesc din suflet...intru mai rar pe blogul lui Anis,nu reusesc de aici,doar sa va citesc,din pacate...la revenirea in tara voi fi insa iarasi pe blog.
    Sarbatori fericite si tie!>:D<

    RăspundețiȘtergere