Blog premiat

luni, 27 iunie 2016

Siderata...


     ...de prostia unora...cam asa  sunt acum! asta nu inseamna ca m-as situa eu cumva la un nivel foarte inalt al inteligentei, nu!! dar macar incerc sa-mi pastrez standardul, sa nu cobor mai jos decat se cade, decat imi este permis....si potrivit acestui fapt mi-am propus de azi incolo sa nu mai  relationez cu nicio persoana a carei singura calitate este frumusetea...daca as fi barbat probabil as alege o femeie frumoasa ca sa pot sa  ma laud cu ea pe strada sau  ca am avut-o, dar cum sunt femeie aleg persoane ( indiferent de sex...) cu care pot sa schimb macar cateva fraze mai de Doamne ajuta,  fug de cei cu neuroni stingheri ca am incurcat-o, stii de ce? ajungi la un moment dat sa te pierzi in vidul lor....parol!!!
    Dau mai nou peste unii care de la coperta unei carti si pana la prefata nu au parcurs nicio carte...mai frate!! barbatii poate ca prefera femei mai prostute decat ei, sa le poata domina , sa nu se simta complexati cumva din stiu si eu ce alte motive...dar, in cazul in care e si frumoasa si desteapta ar trebui sa fie mandri ca au avut acest noroc, ca stau cu lozul castigator in buzunar, ca viata le-a oferit mai mult decat se asteptau..e jocul sortii pana la urma, nu neaparat meritul lor.
    Ador oamenii care stapanesc arta comunicarii mi-s dragi de n-am cuvinte, iar dupa principiul  "ia  ce-i mai bun din oameni" m-am ghidat o viata, dar nu mai vreau Doamne sa-mi scoti in cale plutoane de prosti....vreau putin, dar bun...las zanele si fetii frumosi pe seama altora...mie da-mi rogu-te persoane cu individualitate mai complexa ca-mi rugineste altmineri mintea. 
    Daca unii cred ca femeile sunt doar niste parapante vii aruncate pe pamant sa satisfaca nevoile trupesti ale barbatilor vin sa le spun ca mi-e mila de cum gandesc, se inseala daca considera ca indepartatul picioarelor e doar asa sa ajungi la satisfacerea nevoilor trupesti, le spun ceva... ca  mai folosim acest gest si la mers, la mersul pe jos care-i sanatos si  mai mult decat atat, e de preferat  s-o luam chiar la fuga cand dam peste astfel de specimene!!
    In final as spune asa: atentie la persoanele simandicoase si cu ifose, bocancul prostiei e preferatul lor, nu va lasati incremeniti in tipare, ganditi-va ca suntem o specie cu potential rational, si,  e pacat sa ne risipim viata cu oameni care nu ne implinesc!Sa gasim  cat mai urgent un antidot impotriva epidemiei de prostie care prolifereaza pe zi ce trece!

6 comentarii:

  1. Ce Imi plac mie Olga, ce iubesc eu gandurile tale, si ce nu imi place sa vad la postarile tale faine, simboluri.Ma rog la Doamne Doamne, sa imi dea in continuare sanatate sa pot fii ceea ce sunt si sa nu ma lase sa graiesc in simboluri!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Freud, era nimic pe langa ce nascocesc eu uneori...rad Anca...!!!!hai ca doar am fost un pic cam trista cand am vazut sau am citit niste lucruri care mi s-au parut de-a dreptul aiurea!dar "simbolurile" nu pot fi anulate de scrierile mele...trust me!! scriu insa spre a ma linisti!

      Ștergere
  2. Of..da.„Prostul face tot ce poate ca să nu treacă neobservat.”dar STII CUM SE ZICE.„Când ești mort, nu știi că ești mort. Pentru ceilalți e trist. La fel și când ești prost...” Asadar ...dar tu esti o femeie desteapta rau ....vei sti cum sa eviti astfel de specimene.Te imbratisez cu drag.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In general, prostii o ard in multimi, in grupuri, in haite. Acolo au putere. De ce? simplu! Le Bon spune :"izolat poate fi un individ cultivat, în multime însa este un instinctual, prin urmare un barbar”.Orice lupta cu prostul e sortita esecului -pe langa faptul ca e odihnit, prostul e si incredibil de parsiv, asa ca daca intri in jocul lui esti mancat.

      Ștergere
  3. Intr-o zi ...are sa li se toceasca bocancul si vreau sa cred ca vor simti prostia lor si se vor trezi din ea ! Te imbratisez cu mare drag si cum bine ai spus ,ramai asa cum esti ,ca esti minunata ! mmuuuaaahhhhhh

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca se vor trezi ori ba...cine poate sti?Singura posibilitate care-ti ramane este sa-l ignori pe prost....si tu stii ca am vorbit multe despre asta...
      Din pacate, exista totusi cazuri, as fi vrut sa le spun exceptionale dar din cauza ca-s prea des intalnite, nu pot, pe care nu poti sa le ignori: prostul care te conduce, ( si aici imi amintesc clar o poveste de-a ta de viata) prostul care-ti hotareste destinul si nu in ultimul rand, prostul care nu are nimic de pierdut.
      Stiu si eu, stii cum se spune? prostul nu-i prost destul, iar ignorarea o sa fie luata ca afront....deci nicicum nu e bine!

      Ștergere