Blog premiat

sâmbătă, 21 martie 2015

Moneasa - Martie 2015

 
   Rar ti-e dat sa intalnesti intr-o statiune sentimentul de acasa, sentimentul acela de confort sufletesc, de siguranta, de relaxare si revenire... ei, bine acest sentiment il intalnesti la Moneasa la hotel Santana- Neoklink, de ce spun asta? pentru ca acasa inseamna siguranta si iubire, am revenit fara temere si retinere si ma voi intoarce din nou in septembrie, pentru ca deja mi-e dor de acele locuri, de oamenii cu suflet mare de la poalele Muntilor Apuseni.
    Poate putina lume a auzit de ozonoterapie..o metoda nemedicamentoasa, un tratament novator cu amestec de oxigen-ozon, am inteles tot aici ca de fapt organismul nostru este foarte inteligent - cheama oxigenul exact acolo unde trebuie, previne stoparea imbatrinirii tenului si creste performanta fizica si intelectuala...si apoi hai sa fim buni cu noi, o revitalizare a organismului cred ca se impune pentru fiecare dintre noi! acest mixt de oxigen si ozon  face minuni, nu are efecte adverse ba mai mult decat atat efectul benefic este  imediat....actioneaza atat la exterior cat si la interior...este un fel de tinerete fara batrinete, recomandat tuturor varstelor!
    De la intrarea in hotel fetzele primitoare a Emiliei sau a Laviniei (fetele de la receptie) incarcate de un zambet prietenesc te fac sa te simti deja de-a casei

    Dorina Coman ramane febletea mea, e o persoana speciala, o gasesti ba la cabinetele de tratament, spre a supraveghea bunul mers al lucrurilor, ba in cabinetul ei ...mi-a intrat la suflet din prima, are locul ei special acolo, ne-am imprietenit de parca ne stiam de o viata... tocmai de aceea am atasat  aceasta prietenie si cu buna mea prietena Camelia Andrei...uite-le impreuna!


Va propun sa va convingeti personal de aceste lucruri, sigur ca doar asa o sa-mi dati dreptate, Pensiunea Santana -  Neoklink  va asteapta, alege-ti-o pentru vacantele voastre nu o sa va para rau, o sa aveti doi in unu' adica si relaxare si sanatate! ...sau un doi, un doi..faceti toti la fel ca noi! ;) vedeti cu cata convingere urca  treptele hotelului Camelia Andrei? 


13 comentarii:

  1. Abia astept luna Septembrie in speranta ca ne vom intalni la Moneasa. Intalnirea noastra va fi cea mai benefica ozonoterapie si bucurie de care am atata nevoie !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu siguranta eu acolo voi fi! am promis...si in general ma tin de promisiuni! vom programa sa coincida datele noastre de plecare sa putem petrece mai mult timp impreuna! imbratisari si pupicei!

      Ștergere
  2. Din pacate serviciile hoteliere lasa de dorit. Este un hotel asa zis de trei stele cu servicii doar de o stea . Pacat ca s-a ales acest hotel pentru ozonoterapie. Am fost in vara trecuta si toti au ramas dezamagiti de servicii( fara internet, lift, mancare ....., etc)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamna va tinem minte, sotul Dumneavoastra era actor dar noi am stiut de la inceput ca dumneavoastra sunteti "actrita". V-ati jucat rolul prost si la noi si vad ca si acum tot prost stiti sa jucati.

      Ștergere
    2. Nu stiu ce sa spun? am fost si anul trecut in octombrie, m-am declarat multumita, adevarat ca nu exista lift, dar stimata doamna, putina miscare nu ne strica, anul trecut am stat la etajul 2 si desi aveam o durere de genunchi destul de accentuata, nu m-am plans de lift...iar legat de mancare, trebuie sa recunosc ca anul acesta s-au intrecut pe ele bucataresele, patronul trebuie neaparat sa le pastreze, sunt grozave!si apoi mai este ceva...poate sa fie poleit hotelul in aur daca nu este insufletit e cam pe degeaba...eu am apreciat profesionalismul personalului de acolo, daruirea lor, pentru mine asta conteaza mai mult decat acele stele..ca eu (scuzandu-mi-se lipsa de modestie ) confort am si acasa nu asta am cautat neaparat si tratamentul in sine oferit cu placere de cei de acolo! tocmai de aceea l-am recomandat! Propun ceva,,,reveniti sa va convingeti ca anul acesta totul e ok!

      Ștergere
  3. Cand personalul e motivat, adica bine platit, evident ca cei in cauza isi dau toata straduinta sa fie multumiti turistii, ma bucur ca te-ai simtit bine draga Olga, lasa ca la toamna mergem impreuna la Moneasa, discutam la telefon cum procedam!imbratisari cu dor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este! in ce ma priveste am numai cuvinte de lauda pentru acele persoane, am scris si in registrul de impresii, m-am simtit ACASA!

      Ștergere
    2. Stimate anonim,daca urmariti comentariile doar dvoastra sunteti nemultumit,trageti o concluzie singur.

      Ștergere
    3. Corect draga Cornelia! te imbratisez, eu in Septembrie ma duc iar... DOVADA FAPTUL CA M-AM SIMTIT SUPER !!!

      Ștergere
  4. Mi-ai starnit interesul, voi cauta si eu acesta locatie in concediu, sper sa ajung sa spun si eu ca tine ca m-am simtit ca ACASA!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa-ti placa! garantez...si eu sunt pretentioasa, adica cum sa-ti spun nu-mi place nici mie sa arunc cu banii, dar hotelul e proaspat renovat, personalul e ok...deci?

      Ștergere
  5. Multumim pentru recomandare, voi cauta si eu in acest an locatia amintita de tine, sper sa ma declar la fel de multumita! Duminica placuta!

    RăspundețiȘtergere
  6. Numele meu este lilian N. Aceasta este o zi foarte bucuroasă din viața mea datorită ajutorului pe care mi l-a oferit Dr.saguru, ajutându-mă să-mi revin fostul soț cu vraja sa magică și iubitoare. am fost căsătorită de 6 ani și a fost atât de groaznic pentru că soțul meu mă înșela cu adevărat și căuta un divorț, dar când am întâlnit pe e-mail Dr.saguru pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să-și recupereze fostul și ajută la fixarea relației.și îi fac pe oameni să fie fericiți în relația lor. I-am explicat situația mea și apoi am căutat ajutorul lui, dar spre surprinderea mea mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și iată că acum sărbătoresc, pentru că Sotul meu s-a schimbat total în bine. El vrea întotdeauna să fie alături de mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Chiar mă bucur de căsătoria mea, ce sărbătoare grozavă. Voi continua să depun mărturie pe internet, deoarece Dr.saguru este cu adevărat un castru de vrăji. ESTE NEVOIE DE AJUTAT CÂND DOCTORUL DE CONTACT SAGURU ACUM VIA EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com sau whatsapp +2349037545183 El este singurul răspuns la problema ta și te face să te simți fericit în relația ta. Și de asemenea este perfect în 1 LOVE SPELL 2 WIN EX BACK 3 FRUITUL WOMBULUI 4 PROMOVARE Vrăji 5 PROTECȚIE VOSTRIE 6 VOSTURĂ DE AFACERI 7 BUN VOC DE JOC 8 VÂNZARE DE LOTERIE ȘI CAZ DE CURTE.

    RăspundețiȘtergere