Blog premiat

vineri, 6 martie 2015

Luna femeilor

 

   Incepe aceasta luna cu martisorul aducator de  bucurie in rosu si alb, care alunga spiritele rele si aduce speranta de viata in sufletele noastre si continua cu  una din cele mai frumoase zile dedicate noua femeilor - 8 Martie - Ziua Internationala a Femeii...
  Femeia si mai cu seama mama ar trebui sarbatorita in fiecare zi(..din cate stiu se sarbatoreste in prima  Duminica din luna Mai pe 3 Mai mai exact..!!) pentru ca ea este cea care ne-a dat viata, mama este cea care ne da primele lectii de viata si tot ea prin bunatatea ei ne face sa-i spunem primul - te iubesc mama!
   Azi insa m-am gandit la o alta categorie de femei, cele care nu au pe nimeni, femeile nimanui, cele singure pe care poate soarta nu le-a fericit cu un sot , un copil sau alte  persoane care pot sa le spuna - la multi ani! nu e vina lor cred ca n-au reusit sa convinga pe nimeni sa le fie alaturi, natura nu e la fel de generoasa cu toata lumea...tocmai de aceea lor, azi vreau sa le ofer cel mai gingas dar, primul vestitor al primaverii, ghiocelul curajos care-si face  drum prin zapada si ne anunta ca primavara e aproape...lor le doresc mult curaj, sa ia exemplul ghiocelului, sa dea  din coate sa-si faca loc in lumea iubirii sa fie fericite si iubite!...nu uitati timpul si spatiul sunt in  mana iubirii, iubirea face totul pe acest pamant!
   

2 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Multumesc frumos Bianca! Ziua asta sa fie un prilej de bucurie pentru noi toate, sa simtim mai putin apasarea grijilor si sa ne umplem gandurile si sufletul de caldura primaverii care in aceste zile se bate cu cojoacele babelor..

      Ștergere